Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chystám se dělat autoškolu a proto si víc všímám a zaujala mě jedna dopravní situace.
Vjezd do ulice Průmyslová (na mapě označen číslem 1) je označen značkou, viz fotka. Měl jsem za to, že do této ulice nesmí vjíždět osobní automobily a motocykly s vyjímkou vozidel jedoucích do Čistírny odpadních vod (na mapě bod číslo 2). Nechápu co znamená tabulka 300m pod zákazovou značkou. Auta jedoucí touto ulicí v drtivé většině nejedou na ČOV, ale pokračují dál přes most.. Jezdí tudy dost aut, takže asi chápu smysl těch značek špatně . Jak to tedy je? Co znamenají ty značky a smí tam ta auta jezdit nebo ne?
Za rozbor situace děkuji, Martin.
Viděl bych to tak, že 300m jet můžu (do prům. areálu), ale dál už jen, pokud pojedu do ČOV. Ta dodatková tabulka určuje vzdálenost
asi to tak bude, jen nechápu, proč tu značku nedali až před tu odbočku k ČOV, možná aby jim tam hned odsuď nejezdili turisti (potřeba je vyděsit hned na začátku), kteří hledaji pevnost v Josefově
Projel jsem to v Google a zákaz vjezdu do ČOV je podle měřítka tak 600m, ale dá se pokračovat rovně na most a žádný zákaz tam není a auta tam jezdí. Jediné omezení je šířka 2m na mostě. Podle mě by měla smysl značka zákaz vjezdu pro nákladní vozidla, kvůli úzkému mostu s dodatkovou tabulí, vjezd do ČOV povolen.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.