Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Soutěž s králem sýrů o vína

Od: arwi® odpovědí: 2 změna:

Ráda a hodně soutěžím.A tahle soutěž se mi líbila,protože prvních 100 soutěžících,co pošlou sms o štastné chvíli tj.v 14,00.00 mají dostat vína.Soutěžila jsem já,manžel,kolega,syn.Všichni jsme to posílali přesně ve 14hod podle teletextu a nicNapsali,že jsme nevyhráli.Nechce se mi proto věřit,že by jsme se nevešli do stovky vyhrávajících.Proto mě zajímá,jestli někdo z vás,nebo z vašich známích v této soutěží vyhrál.Dík

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Mám podobnou zkušenost ze soutěže s pivem.Měla vyhrávat každá třetí zpráva z formuláře z internetové stránky , tak jsem ráno když ve 4 vstávám do práce vyplnil na netu formulář v šesti oknech prohlížeče a v rozmezí pár sekund je odeslal. Taky jsem vyhrál prd i když pochybuju že v sobotu ráno ve čtyři mohlo dojít víc cizích zpráv najednou. Když jsem jim to pak psal, že je mi to divný, odepsali mi že pořadí nerozhoduje, že sami denně vylosují třetinu došlých zpráv. . . Holt, když je potřeba, výmluva se vždycky vymyslí.
hodnocení

Já jsem jim také psala,chtěli vědět moje číslo a pak mi napsali,že operátor vodafone měl poruchu a přijímal sms do systému pozdě.Ale manžel to posílal z 02 a také nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]