Nejste přihlášen/a.
Dobry den,chtěla bych se zeptat.
Už dlouho hledám FUNKČNÍ LINK,na kterém bych si mohla stáhnout videoklip Lady Gaga-Poker face.Chci si TO stáhnout do počítače,ale nemohu najít fungující link.Neznáte někdo nějakej?Dyžtak pošlete odkaz a nebo nemáte TO video někdo v počítači jesi jo,tak Vám napíšu svůj email...
Předem dík.
S pozdravem Verča Sl.
Děkuju,už jsem si to stáhla a úspěšně,ale chtěla bych si tento videoklip dát do mobilu.Mám k tomu příslušný kabel USB,ale když to chci udělat napíše mi to,že je to neplatny typ souboru.Nevíte jak mám zjistit a kde hledat a stahovat platny typ souboru?
To záleží jaký formát videa podporuje váš mobil-jaký máte typ?. Potom není probrém soubor zkonvertovat na požadovaný typ, buď online na netu nebo v nějakém prográmku
doplněno 06.03.09 12:52:Zkuste tento program stahuj.centrum.cz/...
už jsem si ho stáhla co ted? neumím s tim programem. no a jak zjistim jaky format má muj mobil? je těch formátu hodně?možu je vyzkoušet všechny
Co máte za mobil? Pokud chcete zkusit ten AVOne Video Converter:
V horní liště si vyberte formát souboru, do kterého chcete video zkonvertovat. V našem případě si zvolíme možnost To3GP.
emag.cz/... 410, 237); return false; href=http://www.emag.cz/video-v-mobilnim-telefonu/#>
V části Input Filename zadejte cestu ke zdrojovému souboru (originálnímu videu) na vašem pevném disku, popřípadě jiném médiu. V položce Output Filename vyplňte vámi požadovanou cestu, kam se zkonvertovaný video soubor uloží. Položka 3GP profile nabízí volbu několika předdefinovaných a optimalizovaných vlastností výsledného souboru (bit rate, frame rate, rozlišení videa a další).
Většina mobilních telefonů má svůj vlastní profil již předdefinovaný. Pokud však potřebujete hodnoty upravit přesně na míru vašeho telefonu, klikněte na tlačítko s názvem Edit Profile.
Samotné konvertování zahájíte stiskem tlačítka Convert Now. Nyní zbývá už jen počkat, než se celý video soubor převede do 3GP.
Pokud toužíte po jiném výsledném formátu, stačí v horní liště programu vybrat odlišný požadovaný formát. Nastavení pak probíhá vpodstatě stejně jako u formátu 3GP.
Protože se jedná o kvalitní software z produkce společnosti AVOne, je program samozřejmě placený. Většinu uživatelů však potěší informace, že tento software je plnohodnotně použitelný i v případě, že nehodláte licenci zakoupit. Smířit se však budete muset s vodoznakem, který se bude v konvertovaném videu zobrazovat.
Mám Samsung E250 .JO a v tom konverttoování v ty tabulce neměla bych náhodou zaškrtnout políčko Merge?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.