Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lady Gaga-Poker face.Videoklip ke stažení.

Od: vlnka* odpovědí: 10 změna:

Dobry den,chtěla bych se zeptat.

Už dlouho hledám FUNKČNÍ LINK,na kterém bych si mohla stáhnout videoklip Lady Gaga-Poker face.Chci si TO stáhnout do počítače,ale nemohu najít fungující link.Neznáte někdo nějakej?Dyžtak pošlete odkaz a nebo nemáte TO video někdo v počítači jesi jo,tak Vám napíšu svůj email...

Předem dík.

S pozdravem Verča Sl.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomh*
hodnocení

0x

Youtube.com + příslušný prográmek, který umí tato videa downovat...

hodnocení

0x

což takhle toto? uloz.to/...

vlna
hodnocení

Děkuju,už jsem si to stáhla a úspěšně,ale chtěla bych si tento videoklip dát do mobilu.Mám k tomu příslušný kabel USB,ale když to chci udělat napíše mi to,že je to neplatny typ souboru.Nevíte jak mám zjistit a kde hledat a stahovat platny typ souboru?

To záleží jaký formát videa podporuje váš mobil-jaký máte typ?. Potom není probrém soubor zkonvertovat na požadovaný typ, buď online na netu nebo v nějakém prográmku

doplněno 06.03.09 12:52:

Zkuste tento program stahuj.centrum.cz/...

vlna
hodnocení

už jsem si ho stáhla co ted? neumím s tim programem. no a jak zjistim jaky format má muj mobil? je těch formátu hodně?možu je vyzkoušet všechny

Co máte za mobil? Pokud chcete zkusit ten AVOne Video Converter:

V horní liště si vyberte formát souboru, do kterého chcete video zkonvertovat. V našem případě si zvolíme možnost To3GP.

emag.cz/... 410, 237); return false; href=http://www.emag.cz/video-v-mobilnim-telefonu/#>

V části Input Filename zadejte cestu ke zdrojovému souboru (originálnímu videu) na vašem pevném disku, popřípadě jiném médiu. V položce Output Filename vyplňte vámi požadovanou cestu, kam se zkonvertovaný video soubor uloží. Položka 3GP profile nabízí volbu několika předdefinovaných a optimalizovaných vlastností výsledného souboru (bit rate, frame rate, rozlišení videa a další).

Většina mobilních telefonů má svůj vlastní profil již předdefinovaný. Pokud však potřebujete hodnoty upravit přesně na míru vašeho telefonu, klikněte na tlačítko s názvem Edit Profile.

Samotné konvertování zahájíte stiskem tlačítka Convert Now. Nyní zbývá už jen počkat, než se celý video soubor převede do 3GP.

Pokud toužíte po jiném výsledném formátu, stačí v horní liště programu vybrat odlišný požadovaný formát. Nastavení pak probíhá vpodstatě stejně jako u formátu 3GP.

Protože se jedná o kvalitní software z produkce společnosti AVOne, je program samozřejmě placený. Většinu uživatelů však potěší informace, že tento software je plnohodnotně použitelný i v případě, že nehodláte licenci zakoupit. Smířit se však budete muset s vodoznakem, který se bude v konvertovaném videu zobrazovat.

vlna
hodnocení

Mám Samsung E250 .JO a v tom konverttoování v ty tabulce neměla bych náhodou zaškrtnout políčko Merge?

vlna
hodnocení

a navíc když to dokonvertuje.tak se s tim nic nestalo s tim videem.:(chjo.

Tak podle mě by se měl vytvořit nový soubor a ne změnit původní... zadává se tam někde název výsledného videa tak se koukněte kam se uloží

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]