Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jet do tropical islands?

Od: lucinkaa* odpovědí: 4 změna:
Dobry vecer,
nemate nekdo zkusenost s Tropical Islands? Jaky to tak je? Ceny atd..predem dekuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fanta
hodnocení

0x

Zdravím, určitě bych zavítal. Byl jsem v tropicalu v březnu a určitě nelituji. Je to tam rozlehlé, takže strach z hromady lidí mít nemusíte. Na tobogány sice občas fronty jsou ale jde to tam rychle. Mě jako studenta to stálo 36 Euro na den, což žádná pálka zase není. Celkově jsme utratili 100 euro. Všechno se vám nabijí na čup, který máte na ruce. Potom vám to zpočtou, kolik jste utratili. Je to opravdu super a určitě bych být vámi jel :)

atj*

Jóoo tobogány. To mi ani nemluvte. Děcka čekali hroznou frontu..

atj*
hodnocení

0x

Ahoj,

pokud myslíte ten v Německu a pokud máte dost peněz tak si to tam můžete užít jak dlouho chcete. Jinak jsem tam byl s rodinou na jednu noc a stačilo. Lepší je zajet si k moři. Nemluvím o cestě tam a zpátky. Chytli jsme hroznou dopravní zácpu.

paw*
hodnocení

0x

Zdravim. Zalezi, jakou mate dopravu.

AUTOBUSEM. - Zajezdy poradaji cestovky (treba student agency). Cesta stoji cca 900. Na vstupne je mnozstevni sleva. Celodeni vlezne (vcetne saun) pak stoji cca 36 EUR. Nevyhoda je, ze se jezdi pres vikend a to je na Ti pomerne dost lidi. Kdyz chcete zustat pres noc, hure se hleda misto v sooukromi.

AUTEM. - Idealni je jed v pracovni den. Vlezne je o 8 EUR drazsi. Vyhoda je , ze kdyz chcete byvakovat pres noc na plazi, je vetsi soukromi. I v bazene. Kdyz to chcete otocit v 1 den, je lepsi mit 2 ridice. Nebo byt ve vice lidech.

Obecne. pokud jste tam pres noc, tak se plati 20 EUR. To s enacita mezi 2 a 3 rano. Cen y za jidlo cca 10 EUR. je to tam moc pekne, minimalne poprve to stoji zato.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]