Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chtěla bych hrát ve filmu

Od: katka003 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, já mám takový, dalo by se říct sen. Chtěla bych hrát v nějakém filmu. Nevíte jestli někde neprobíhají nebo nebudou probíhat nějaké konkurzy? Díky moc, Katka, 15 let

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

anonymd*
hodnocení

0x

dívejte se na ČT1 občas tam jsou různé nabídky na konkurzy ale můžete se podívat i na internet. Strejda GOOGLE určitě rád poradí.

hodnocení

0x
Jen pozor na podvodné agentury. Jsou takové inzeráty, kde si vás pozvou, vyfotěj, vyberou poplatek a slíběj, že když byde něco, tak vám dají vědět. No a víc se nesnažej. Možná ti pomůže tento odkaz: castingoveagentury.cz/...

hodnocení

0x

Touha hrát ve filmu je u patnáctiletých stejně rozšířená nemoc, jako třeba kašel u nachlazených. Každá si myslí, že je neodolatelná a že má šance. Bohužel, je jich velice, velice málo, kterým se sen vyplní. A mnohé za něj i tvrdě zaplatí. I když v patnácti jsou krásné všechny.;)

Když jsme končili základku, chtěla k filmu většina spolužaček. Já byla vyjímka, chtěla jsem být strojvedoucí. S odstupem 40 let mohu jen konstatovat, že to nevyšlo žádné z nás. Kamarádky nejsou herečkami, já nejsem strojvedoucí.

A tak se jistě jednou po letech své touze zasměješ, stejně, jako se jí zasmála ta řada děvčat před Tebou. Ale krásné je na tom to, že ve Tvém věku se tak nádherně sní...*mala* Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]