Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sen - mrtvá kamarádka oznámila kdy zemřu

Od: hanca* odpovědí: 18 změna:

Dnes 29.12 mám narozeniny a zdálo se mi, že za mnou přišla má nejepší kamrádka, která ve 36 letech v roce 2007 se otrávila prášky a ve snu mi oznámila, že v 50 letech zemřu. Jsem nejistá z této zprávy, v internetovém snáři jsem to nenašla, prosím nemáte na něco takového odkaz, či odpověd? Děkuji.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Zkuste napsat semhle vykladsnu.cz/....

Na Vánoce jsem dostala knihy o zombie, jak jsem si přála, a už druhou noc se mi zdá, jak bráním dům před armádou zombíků: Tak snad to nic neznamená a jen mi blbne mozek...:)

doplněno 29.12.11 14:23:

Omlouvám se, ta www stránka byla r. 2009 ukončena:(

paaja*

naštěstí ...

martinaa*

Sama snům pozornost nevěnuji, ale když tomu někdo věří, prosím:)

bruk600*
hodnocení

0x

Myslím, že mnohem horší by byla tato zpráva od živého lékaře. Nic nehledejte. Já bych vám diagnostikoval, že jste přespalá, protože se vám zdají sny a to se lidem s nedostatkem spámku nestává.*andel*

Kdepak. Sny se zdají každému, akorát si je někteří nepamatují. Navíc kdyby se člověku nezdály sny, tak se brzy zblázní, protože budou ve stresu (díky snům se "přeskládávají" vzpomínky, je to taková defregmentace mozku).

krkovicka*
hodnocení

0x
Vzpomela jste si nedávno na svou zesnulou kamaradku? Bojíte se 50.NAROZENIN? Sen naznačuje neštěsti.Špatné zprávy z daleka,nekdo z minulosti, koho už znáte/nemoc, úmrtí.co bylo vic v tom snu? Nepodavala vam něco a vy jste si to vzala?
marenka*

Jak to myslíte, Krkovičko? Mě se totiž před rokem zdálo to co popisujete, proto mě to zaujalo. Přišel tatínek (zesnulý) - ano, varoval mě a taky se stalo něco špatného. Podával mi řetízek, který mi prasknul a sjel z krku (byl od něj). Vzala jsem si ho.

krkovicka*
To špatné co se stalo bylo z důvodu toho rezizku.pretrhl se? Znamená to pretrhnuty pouta, rozchod v partnerství, dlouholeté přátelství nebo smrt oběšením, udusenim , někoho, koho dobře znáte.nemylim se? Obecně když prijde mrtvý do snu tak se rikam že se přišel snama rozloučit nebo nás varovat.
marenka*

Tak to by sedělo do puntíku. *sok* Děkuju.

O zemřelých rodičích se mi zdá poměrně často (matka 14 let, otec 8). Nepamatuju si, jestli mi někdo z nich něco ve snu podával, ale například s otcem se pravidelně pohádám. Ještě nikdy se to v mém skutečném životě nijak neprojevilo (mimo mizerné nálady po probuzení).

kvik
hodnocení

0x

*slunce**slunce* Všechno nejlepší k narozeninám. *slunce**slunce*

Hlavně hodně zdraví. Dobrou knihu na čtení.

Vykašlete se na sny, hledání co znamenají, Horoskopy, Věštci. Žijte svůj život, tak jak chcete a můžete.

Každé ráno, když otevřete oči, poděkujte za další den, který prožijete.

*slunce*

des*

Sen o smrti je vždy ukončení jedné epizody a začátek další,která neznamená fyzický konec jedince ale naopk dlouhý život.I lidové písně to znají,proto-komu se o své svatbě zdá,ten se jí nikdy nedočká.Smrt je jen pokračování a člověk by se měl zamyslet co dělá,jestli to např.není nějaké zlo a přispůsobit tomu svoje jednání.

Ano, souhlasím s Des. I já jsem slýchávala, že když se zdá o něčí smrti, tak se ten dotyčný naopak dožije dlouhého věku. Víte, ale ono je to stejně se sny podivné. Já se Vás zeptám, a nevzpoměla, nebo nemyslela jste na svou zesnulou kamarádku v poslední době trochu intenzivněji, než obvykle? I když jsou sny nanejvýše bizarní, většinou se do nich promítá to, co prožíváme a co nás buďto trápí, nebo zase naopak těší. A není to samozřejmě ten samý den. Vše se ukládá do mozku a najednou z toho ve snu vznikne podivný příběh. Sny se přece zabývají i vědci a ještě nikdo neodhalil, jak ten lidský mozek funguje... Takže opravdu žádný strach a jak psala červeně kvik, hurá do Nového Roku. *ua*Snáře nechte plavat. Abyste věděla, vím, o čem mluvím, protože já jsem zvědavá jako opice a jednou mne to také začalo zajímat, a tak jsem se pustila do hledání. No a pak jsem přišla na to, že má vesměs každý autor, jiné vysvětlení. Tak jsem toho nechala.

doplněno 29.12.11 22:39:

Pardon, já už jsem z těch barev nějak zblblá. Kvik to psala modře.

hodnocení

0x

Rychle na to zapomeňte, nebo se v padesáti sama utrápíte.¨Je na to i doborný termín - sebenaplňující předpověď

( cs.wikipedia.org/...

doplněno 29.12.11 16:23:

odborný

hodnocení

0x

Proboha nevěřte každé pitomosti, která se Vám zdá. Sny sice mají většinou původ v myšlenkách či zážitcích v posledních dnech, ale jinak nemají s realitou nic společného. A už vůbec ne s budoucností.

polinek*
hodnocení

0x

Jednou se mi zdálo to samé co vám ,,ale byla to babička moje milovaná. Řeklami ve snu,že do půl roku umřu. Já ji prosila . Říkala že musím. Až přišel ten den poslední ,tak jsem holkám řekla,že když nepřijdu umřela jsem. Je to už 30let a zatím jsem zde.

Nemyslete na to. Zajděte na hřbitov ,pomodlete se, a budete mít klid.- Zapalte svíčku . Mi se o mrtvých lidech zdá velice často,,,maminka manžel,táta a já jsem tak šťastná ,že je vidím jak se probudím,jako-by neodešli.

doplněno 30.12.11 01:15:

vše nejlepší a hodně zdraví do dalších let a aspoň 30let nad těch 50 navíc! :)

hodnocení

0x

Nemyslete na to, vyžeńte to z hlavy. Víte, kolikrát se mi zdálo o mých blízkých, že zemřeli? Bylo to hrozné, probudím se, posadím v posteli, po tvářích mi tečou slzy a polštář mám mokrý. Neumřel nikdo, díkybohu. Sny jsou pěkná ptákovina. Stává se, že se mi zdá o člověku, se kterým jsem se setkala někdy před 30 lety, třeba jen jednou, náhodně. A žádný velký dojem ve mně nezanechal. Nedovedu si proto vysvětlit, proč tomu tak je.

Věřit na sny je stejná pitomost, jako věřit kartářkám, věštkyním, horoskopům, cikánkám...*smich* Když se mi zdá něco nepěkného, den či dva o tom přemýšlím, ale pak se otřepu a život jde dál. V životě řešíme tolik problémů, zabývat se ještě sny, to už by bylo vážně na budku!*ee*

A tak Vám přeji, abyste si ještě při oslavě svých devadesátin pěkně zatancovala!*placni*Jaga.

rv*
hodnocení

0x

Dobrý den, pravděpodobně už jste mrtvá, protože sny se vyplňují. Pokud náhodou nejste, dejte to ostatním důvěřivcům znát.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]