Před asi třemi lety jsem měla rovnátka, sundali mi je po cca roce a dostala jsem ty na noc. Bohužel jsem v té době moc nevnímala rozdíl mezi rovnými a křivými zuby a nenosila je. Ted mě mrzí ze se zkřivily - ten přední je malinko před tim druhým předním a ty zuby kolem těch předních (na každé straně jeden) jsou taky trochu mimo. Šlo by si dat znova rovnátka ale jen na tyto čtyři zuby? a kolik by to popřípadě mohlo cca stát? Diky
Na tohle se budete muset zajít zeptat na ortodoncii. Doktor vám řekne, jaký postup zvolí, jak dlouho to bude trvat a co to bude stát. Každý doktor by postupoval jinak. A od toho se odvíjí cena.
Další pokračovací rovnátka jdou dát určitě. Dokonce to není nic neobvyklého. Vyvíjející osmičky mohou dále tlačit na zuby a tím například mohou "vylejzat" přední zuby, Dceři se přesně toto stalo. Je potřeba jít na ortodoncii a řešit to s nimi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.