Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rovnátka podruhé?

Od: mujjick odpovědí: 2 změna:
Před asi třemi lety jsem měla rovnátka, sundali mi je po cca roce a dostala jsem ty na noc. Bohužel jsem v té době moc nevnímala rozdíl mezi rovnými a křivými zuby a nenosila je. Ted mě mrzí ze se zkřivily - ten přední je malinko před tim druhým předním a ty zuby kolem těch předních (na každé straně jeden) jsou taky trochu mimo. Šlo by si dat znova rovnátka ale jen na tyto čtyři zuby?:( a kolik by to popřípadě mohlo cca stát? Diky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na tohle se budete muset zajít zeptat na ortodoncii. Doktor vám řekne, jaký postup zvolí, jak dlouho to bude trvat a co to bude stát. Každý doktor by postupoval jinak. A od toho se odvíjí cena.

janap*
hodnocení

0x

Další pokračovací rovnátka jdou dát určitě. Dokonce to není nic neobvyklého. Vyvíjející osmičky mohou dále tlačit na zuby a tím například mohou "vylejzat" přední zuby, Dceři se přesně toto stalo. Je potřeba jít na ortodoncii a řešit to s nimi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]