Nejste přihlášen/a.
Zdravím, na internetu jsem našla tento návod moc se mi ten nápad líbí jenže to není moc dobře popsané. Našel by se tu nějaký šikula který by mi to lépe vystvětlil?
Ušijete taštičku, na ni našijete pásek se zapínáním v takové vzdálenosti, aby se taštička po zapnutí zřasila tak, jak požadujete.
Neměla byste větší tuto část obrázku (v této velikosti nepřečtu míry)?
Mockrát děkuji) U horního obrázku jsou rozměry 21 na 8 cm, a dole 5 na 21 cm
) já jen nevím jestli z toho horního kusu udělat celou tu taštičku nebo je to jen jedna část
Nerozumím tomu, co řešíte, čemu nerozumíte. Taštička na malovátka na zip. Přes ni je našitý ještě díl-pruh, který je přišitý na obou stranách a asi o čtvrtinu přesahuje. Ten přesah se zapne drukem, který je nad dolním okrajem a taštičku stáhne a ta pak vypadá jako mašle. Vezměte si dva kapesníky a špendlíky a přeložte je takto.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.