Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysvětlení návodu

Od: icek odpovědí: 5 změna:

Zdravím, na internetu jsem našla tento návod moc se mi ten nápad líbí jenže to není moc dobře popsané. Našel by se tu nějaký šikula který by mi to lépe vystvětlil?:)

Vysvětlení návodu

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Ušijete taštičku, na ni našijete pásek se zapínáním v takové vzdálenosti, aby se taštička po zapnutí zřasila tak, jak požadujete.

Neměla byste větší tuto část obrázku (v této velikosti nepřečtu míry)?

Vysvětlení návodu #2
icek
hodnocení

Mockrát děkuji:)) U horního obrázku jsou rozměry 21 na 8 cm, a dole 5 na 21 cm:)) já jen nevím jestli z toho horního kusu udělat celou tu taštičku nebo je to jen jedna část:)

iz*

Nahoře je polovina taštičky, dole je pásek. K uvedeným rozměrům musíte přidat okraje minimálně 0,5 cm, radši 1 cm.

icek
hodnocení

hodnocení

0x

Nerozumím tomu, co řešíte, čemu nerozumíte. Taštička na malovátka na zip. Přes ni je našitý ještě díl-pruh, který je přišitý na obou stranách a asi o čtvrtinu přesahuje. Ten přesah se zapne drukem, který je nad dolním okrajem a taštičku stáhne a ta pak vypadá jako mašle. Vezměte si dva kapesníky a špendlíky a přeložte je takto. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]