Nejste přihlášen/a.
Ahoj všichni rádcové.Proč je Suzymon tak šíleně cenzurována?Sice píše pěkné hlody,ale určitě nejsou vulgární a myslím,že ani nikoho nenapadá.Aspoň podle odpovědí,které jsem četl.Já tu babu neznám,je mi po ní drek-jak říkávala moje babička.Přesto se ptám,komu tady tak šíleně ublížila.Nebo někomu skrytě vadí?Je pravda,že jsem ji nazval blondýnou a ona mi odpověděla vn.poštou,protože veřejně nesmí.Její odpověď byla v tomto případě vyčerpávající k danému tématu(BLONDÝNA).Jsou na PORAĎTE větší sprosťáci,co si ,,ani do huby nevidí".
TAKŽE,,PROČ"?
Půl roku? To snad není ani pravda! Co jste provedl tak strašného? Napište, ať víme čeho se vyvarovat! Že vy jste nakonec střílel v tom Sarajevu?
Nebo jste přes Poradnu někoho virtuálně znásilnil?
Vždyť i na trestné lavici se sedí 2 minuty! A poškole jsem byla nejvíc 4 hodiny a to proto, že na nás pan učitel zapomněl, šel domů a vysvobodila nás až školnice. Jaga.
zápas trvá 60 min/2 min strest, školní rok/4 hodiny... celý život/půl roku
přijde mi to celkem srovnatelné, většinou je to na IP adresu, takže někdo může pykat i za někoho jiného, ne každý si zařídil svoji vlastní IP adresu... někde jí má celá vesnice společnou. V případě KATO, pokud to není jen shoda IP adresy, ten půlrok prospěl a dost vyzrál za tu dobu
A víte,že ani nevím.Že by -Z7-obcházení legalizovaného sofware.
Rozhodně jsem se tu s nikým nepohádal
.Taky jsem to bral jako fakt a neřešil ,nepátral.Když vám zavřou dveře,přece tam nepolezete oknem.
Alespoň jsem si dáchl od počítačea více času věnoval
jiným věcem.
Tuším jsem tu něco od ní viděl ještě včera, předevčírem?
doplněno 28.12.11 19:45:Z googlu namátkou třeba poradte.cz/..., včera večer.
doplněno 28.12.11 22:59:Tak už vím, Suzy tu pořád je s námi, jen její odpovědi před zveřejněním musejí projít kontrolou. Ukážou se teprve, když jsou shledány vhodnými a odsouhlaseny.
To si děláte srandu? Suzymon neznám, ale přijde mi těžce paranoidní někoho takto cenzurovat! Takhle daleko to snad nedotáhli ani soudruzi v KLDR
Díky výměně zahradních rostlin jsem jednou v létě s košíkem zeleného sedla na vlak a zajela tak paní Suzymon osobně. Život se s ní příliš nemazlil, prožila smutné věci. Má současně ale i velké životní zkušenosti. A chuť se prát se vším, co ji trápí. Proto odpovídá tak, jak uzná. Není zlá, je jen prostě svá a když si myslí, že je to třeba, brání se. Někdo jiný by resignoval a raději napsal: Jak se mám oběsit na klice? Ano, i to už tady zaznělo. Proto si Suzy cením, že je jaká je, nenechá se strhnout davem a stojí si za svým. A má krásný vztah ke zvířatům, nalezencům dokáže poskytnout pěkný domov. A kdo má rád zvířata, nemůže být špatný člověk. A navíc - je to právě ona, kdo je vynálezcem ZELENÝCH HOKEJEK na Poradně.
A pravdu má Arakain v tom, že jsou tady daleko větší rádci, co si do huby nevidí!. Začnu u sebe. I já někdy přepísknu trumpetu. A protože vymazat už to nejde, pak se jen tiše kaju a čekám, co z toho bude. Zatím mi nadávalo jen málo lidí. Zdraví jaga.
Ahoj, co se jí stalo? jedna dívka se ptala na problém s agresívní roselou a dotyčná odpověděla samé ... netaktnosti, no a dívka se ozvala, nedala si to líbit a celkem lavina ostatních kolegů se jí zastala a napsala jí to pěkně od klávesnice!
Bohužel, Pt, Ukulele má zčásti pravdu. Dívka s roselou si přišla o radu a hned první nebo druhý příspěvek se do ní pěkně opřel, zkritizoval, aniž by Suzy cokoli věděla. To se ani mě nezdálo jako vhodná rada, natož tolerantní.
Ahoj Martino, já to vidím tak, že každý máme svou pravdu a vše bychom měli vidět jako celek a nejen kousky porcí. Určitě se nám stává, že někdy regujeme vlídněji, někdy ne. To jsou ty kousky porcí, ale posuzovat by se měl rádce jako celek. A Suzy je starší člověk se svými životními zkušenostmi a zasloží si určitý projev úcty. Vím, že věk není zásluha, ale jde o uctivost a toleranci. Já to vidím dnes na sobě, jak jsem v mládí nechápala, proč si otec stále naříká, proč stále něco hledá, proč se plete, proč je pomalý, proč si babička v létě obléká teplou košilku a bere si punčochy /to jen pro vysvětlení a přiblížení/. Dnes jsem to samé, mám bolesti, tak naříkám, ledaco nemůžu najít, zapomínám, pomalu chodím a tepleji se oblékám. Zrovna tak se stane, že odpovím více příkře a pak se omluvím, ale jsem to vnitřně stále já, jen zevnějšek se mění. To nepochopí mládě, dítě, protože mu tato nepřenosná zkušenost chybí a nedokáže to tolerantně přehlédnout, notabene pokud se nejedná o přímé nadávky, hrubosti a vulgarity. Marti, to jsou tady jiné otázky, které ani nerozkliknu, protože jen z dotazu je mi na zvracení, proti tomu je Suzy úplný anděl. To je můj názor. - stařenka
To máte bohužel pravdu... je tady dost a dost vulgárních a problémových osob. Včetně mě, ale já se snažím chovat se v mezích:D
Škoda, že se tu poslední dobou rozmáhá nesnášenlivost vůči jiným názorům, agresivita a nadávky...
= pt= úžasný příspěvek od Vás, jako ostatně vždy - je vidět z Vašich projevů vyzrálost a takt. Jsme všichni jen lidé a každý může mít na stejnou věc jiný pohled to je jasné. Jsem také názoru aby, když už někdo z poradců něco napíše, tak aby jeho odpověď nebyla napadána, jak se to občas stane. Každý by měl psát sám za sebe případně podpořit odpověď " kolegy", kterou sám uzná za vhodnou a ne dělat opak. Ale ono se to časem poddá.
Když někdo napíše totální blbost, která může tazateli spíše uškodit, nebo ho zmást, tak je spíše na místě, aby ho někdo poopravil na správnou míru. To je běžná praxe, nikdo nejsme vševědoucí. Také už na moje příspěvky mnoho lidí reagovalo, že třeba nesouhlasí s tímto a s tímto zase ano, a téměř vždy z toho byla dobrá diskuze, kde jsme si navzájem vysvětlili své postoje a nakonec jsme se dohodli Tím, že na někoho reaguji, přece stále píši sama za sebe a píši svůj názor, ne?
Takto to tu funguje, co na Poradnu koukám...
Bohužel poslední dobou je móda se za jiný názor urazit a začít se hádat...
stalo se, co se stalo, to nezměníme. Pokud si z toho všichni vezmou něco, že se tu snažíme udržet určitou úroveň poradny, tak to svůj účel splnilo... Suzy tady pořád je a celkem čile odpovídá...
Tohle dál už nepatří k Suzy, ale obecně:
Nic mě nemrzí víc, než když někdo položí otázku a hned první druhá nebo třetí rada tazatele zesměšní nebo odpovídá na nepodstatnou věc z otázky, která tazatele uráží. To se opravdu stydím... je lepší neodpovídat, když mám výhrady k tazeteli a ne z něj rovnou udělat blbce, který si dovolil se zeptat. Taky se tu celkem rozmáhá v otázce věta typu "vím, že mě budete odsuzovat, ale přesto se chci zeptat...", to také není v pořádku - vytvářet takový dojem už předem, i když v tomhle případě to může být pouhá předpojatost samotného tazatele.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.