Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co se stalo se Suzymon?

Od: arakain77* odpovědí: 30 změna:

Ahoj všichni rádcové.Proč je Suzymon tak šíleně cenzurována?Sice píše pěkné hlody,ale určitě nejsou vulgární a myslím,že ani nikoho nenapadá.Aspoň podle odpovědí,které jsem četl.Já tu babu neznám,je mi po ní drek-jak říkávala moje babička.Přesto se ptám,komu tady tak šíleně ublížila.Nebo někomu skrytě vadí?Je pravda,že jsem ji nazval blondýnou a ona mi odpověděla vn.poštou,protože veřejně nesmí.Její odpověď byla v tomto případě vyčerpávající k danému tématu(BLONDÝNA).Jsou na PORAĎTE větší sprosťáci,co si ,,ani do huby nevidí".
TAKŽE,,PROČ"?

30 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ono ji tady více lidí "komunikovalo" to co sama nějak nechtěla/neviděla... aspon myslím...

Co jí napsat vnitřní poštu..?

dolis72*
hodnocení

0x

znepřátelila si mocné*bum*

kato*
hodnocení

0x
To znám*smich* Taky jsem byl půl roku bloklej.( Vaše IP adresa "..." byla zařazena mezi rizikovou skupinu, která má zakázáno přispívat.) Vnitřní pošta,ale funguje.A pokud potřebuji radu,tak vím na koho se obrátit.

Půl roku?*modla* To snad není ani pravda! Co jste provedl tak strašného? Napište, ať víme čeho se vyvarovat! Že vy jste nakonec střílel v tom Sarajevu?*cert*Nebo jste přes Poradnu někoho virtuálně znásilnil?

Vždyť i na trestné lavici se sedí 2 minuty! A poškole jsem byla nejvíc 4 hodiny a to proto, že na nás pan učitel zapomněl, šel domů a vysvobodila nás až školnice. *smich*Jaga.

zápas trvá 60 min/2 min strest, školní rok/4 hodiny... celý život/půl roku

přijde mi to celkem srovnatelné, většinou je to na IP adresu, takže někdo může pykat i za někoho jiného, ne každý si zařídil svoji vlastní IP adresu... někde jí má celá vesnice společnou. V případě KATO, pokud to není jen shoda IP adresy, ten půlrok prospěl a dost vyzrál za tu dobu ;)

kato*

A víte,že ani nevím.*nevi*Že by -Z7-obcházení legalizovaného sofware.*hi*Rozhodně jsem se tu s nikým nepohádal *cert*.Taky jsem to bral jako fakt a neřešil ,nepátral.Když vám zavřou dveře,přece tam nepolezete oknem.*fn*

Alespoň jsem si dáchl od počítače*pivo*a více času věnoval*houpy*jiným věcem.*srdce*

výtka
Upozornění od administrátora 29. 12. 2011 17:02:31
nn, kvůli tomu by to nebylo, ač to nemáme tady rádi. Vybavují se mi 2 důvody, ale nevím už který je správný a možná je to jen shoda IP... čert ví, nějaký důvod byl :)

lidus*
hodnocení

0x

Znám Suzy dost dlouho na to abych mohla říci, že jsou tu horší příspěvky než ty její, psala jen svůj názor a to, že tu funguje taková cenzůra mě šokuje.

dzordz*
hodnocení

0x

Tuším jsem tu něco od ní viděl ještě včera, předevčírem?

doplněno 28.12.11 19:45:

Z googlu namátkou třeba poradte.cz/..., včera večer.

doplněno 28.12.11 22:59:

Tak už vím, Suzy tu pořád je s námi, jen její odpovědi před zveřejněním musejí projít kontrolou. Ukážou se teprve, když jsou shledány vhodnými a odsouhlaseny.

To si děláte srandu? Suzymon neznám, ale přijde mi těžce paranoidní někoho takto cenzurovat! Takhle daleko to snad nedotáhli ani soudruzi v KLDR *blee*

výtka
Upozornění od administrátora 29. 12. 2011 17:05:23
no jo, neznám, ale určitě mám právdu... to mi úplně stačí *smich*ten filtr byl zaveden kvůli chudákovi, který sem přes opera-mini vkládal poznatky o nejvulgárnějších slovech a napadal kohokoliv, pak mě napadlo, že než někomu udělat celkový BAN, že měkčí forma je moderování... ať se Vám to líbí nebo ne, snažíme se zachovat určitou úroveň poradny. Vzpomeňte si jak benevolence roze****la diskuze na novinky.cz nebo idnes.cz.První myslet a pak se zlobit!

28.12.11 20:15
hodnocení

0x
achjo *vezen*
28.12.11 21:20
1jara*
29.12.11 15:44

:D*ee**vtip*

hodnocení

0x

Díky výměně zahradních rostlin jsem jednou v létě s košíkem zeleného sedla na vlak a zajela tak paní Suzymon osobně. Život se s ní příliš nemazlil, prožila smutné věci. Má současně ale i velké životní zkušenosti. A chuť se prát se vším, co ji trápí. Proto odpovídá tak, jak uzná. Není zlá, je jen prostě svá a když si myslí, že je to třeba, brání se. Někdo jiný by resignoval a raději napsal: Jak se mám oběsit na klice? Ano, i to už tady zaznělo. Proto si Suzy cením, že je jaká je, nenechá se strhnout davem a stojí si za svým. A má krásný vztah ke zvířatům, nalezencům dokáže poskytnout pěkný domov. A kdo má rád zvířata, nemůže být špatný člověk. A navíc - je to právě ona, kdo je vynálezcem ZELENÝCH HOKEJEK na Poradně.*ua*

A pravdu má Arakain v tom, že jsou tady daleko větší rádci, co si do huby nevidí!. Začnu u sebe. I já někdy přepísknu trumpetu. A protože vymazat už to nejde, pak se jen tiše kaju a čekám, co z toho bude. Zatím mi nadávalo jen málo lidí.*smich* Zdraví jaga.

hop®

Milá Jago, souhlasím. A to nejen co se týká Vašeho názoru na Suzy! *palec*

arakain77*
hodnocení

...furt nevíme PROČ.TOŠ KURŇA PROČ?Najde se někdo,kdo to vysvětlí?Nes.r ňa dochtore,nebo ťa vyměním.(...ani nevím kerý je z vás dochtor).*bum*

Necekej, ze tu budu obhajovat a zverejnovat jednotlive ciny, poukazovat atd. Kdo ma vedet vi.
arakain77*
hodnocení

...takových je tady víc?Já se ptám jen na SUZYMON.

arakain77*
hodnocení

Suzymon už je fuč...

polednice*
Není,kde by jako byla?
arakain77*
hodnocení

...pomalu odsud uteče.

ukulele*
hodnocení

0x

Ahoj, co se jí stalo? jedna dívka se ptala na problém s agresívní roselou a dotyčná odpověděla samé ... netaktnosti, no a dívka se ozvala, nedala si to líbit a celkem lavina ostatních kolegů se jí zastala a napsala jí to pěkně od klávesnice!

pt®
Ale, ale "ukulele", zdá se, že Vám to odsuzování vyhovuje. Suzy tu není, jistě by se ozvala nebo reagovala na zde položenou otázku. V každém případě je to škoda. Je to dospělá žena, která má spoustu životních zkušeností, které zase nemají jiní a odpovědi byly přínosné. Pokud se někdo uráží nad její odpovědí, je to jeho nezralost a mládí, kterému chybí tolerance. Nemáme nikdo každý den super náladu, jsme jen lidé. Já teda nikde neregistrovala od Suzy žádné vulgárnosti. Dobře to vystihla "babajaga" ve svém příspěvku. Suzy si stojí za svým, pokud je o tom přesvědčena. A kdo se stará o zvířátka nemůže být špatný člověk. A pokud někdo naslouchá neromnému mládí a zkušenost stáří potírá, tak bude mít v důchodu dost času o čem přemýšlet, ale to už bude pozdě. Každý jsme jiný, nikdo nejsme udělán přes kopírák. když se mi něčí jednání nelíbí, tak mu to dám popřípadě vědět přes vnitřní poštu a dále jej již ignoruji, ale snažit se o něčí likvidaci jen proto, že mi nesedí odpovědi, je dětinské. To je můj názor. - stařenka
martinaa*

Bohužel, Pt, Ukulele má zčásti pravdu. Dívka s roselou si přišla o radu a hned první nebo druhý příspěvek se do ní pěkně opřel, zkritizoval, aniž by Suzy cokoli věděla. To se ani mě nezdálo jako vhodná rada, natož tolerantní.

pt®

Ahoj Martino, já to vidím tak, že každý máme svou pravdu a vše bychom měli vidět jako celek a nejen kousky porcí. Určitě se nám stává, že někdy regujeme vlídněji, někdy ne. To jsou ty kousky porcí, ale posuzovat by se měl rádce jako celek. A Suzy je starší člověk se svými životními zkušenostmi a zasloží si určitý projev úcty. Vím, že věk není zásluha, ale jde o uctivost a toleranci. Já to vidím dnes na sobě, jak jsem v mládí nechápala, proč si otec stále naříká, proč stále něco hledá, proč se plete, proč je pomalý, proč si babička v létě obléká teplou košilku a bere si punčochy /to jen pro vysvětlení a přiblížení/. Dnes jsem to samé, mám bolesti, tak naříkám, ledaco nemůžu najít, zapomínám, pomalu chodím a tepleji se oblékám. Zrovna tak se stane, že odpovím více příkře a pak se omluvím, ale jsem to vnitřně stále já, jen zevnějšek se mění. To nepochopí mládě, dítě, protože mu tato nepřenosná zkušenost chybí a nedokáže to tolerantně přehlédnout, notabene pokud se nejedná o přímé nadávky, hrubosti a vulgarity. Marti, to jsou tady jiné otázky, které ani nerozkliknu, protože jen z dotazu je mi na zvracení, proti tomu je Suzy úplný anděl. To je můj názor. - stařenka

martinaa*

To máte bohužel pravdu... je tady dost a dost vulgárních a problémových osob. Včetně mě*hi*, ale já se snažím chovat se v mezích:D

Škoda, že se tu poslední dobou rozmáhá nesnášenlivost vůči jiným názorům, agresivita a nadávky...

kdokoliv*

= pt= úžasný příspěvek od Vás, jako ostatně vždy - je vidět z Vašich projevů vyzrálost a takt. Jsme všichni jen lidé a každý může mít na stejnou věc jiný pohled to je jasné. Jsem také názoru aby, když už někdo z poradců něco napíše, tak aby jeho odpověď nebyla napadána, jak se to občas stane. Každý by měl psát sám za sebe případně podpořit odpověď " kolegy", kterou sám uzná za vhodnou a ne dělat opak. Ale ono se to časem poddá.

martinaa*

Když někdo napíše totální blbost, která může tazateli spíše uškodit, nebo ho zmást, tak je spíše na místě, aby ho někdo poopravil na správnou míru. To je běžná praxe, nikdo nejsme vševědoucí. Také už na moje příspěvky mnoho lidí reagovalo, že třeba nesouhlasí s tímto a s tímto zase ano, a téměř vždy z toho byla dobrá diskuze, kde jsme si navzájem vysvětlili své postoje a nakonec jsme se dohodli:) Tím, že na někoho reaguji, přece stále píši sama za sebe a píši svůj názor, ne?:) Takto to tu funguje, co na Poradnu koukám...

Bohužel poslední dobou je móda se za jiný názor urazit a začít se hádat...

výtka
Upozornění od sys clayman 04. 01. 2012 14:17:15
celkem dobře vystiženo *palec* Samozřejmě je dobře uvést věci na správnou míru, pokud se někdo splete, to se stane snad občas každému. Ale proč to eskalovat a zbytečně vnášet nepatřičné emoce :)

třeba opadnul vánoční stres a bude zase líp :)

krkovicka*
Me stale.nejde do hlavy proc jejiho ptispevky se mohou ukázat až po kontrole.jedna kontrola trvala 1.den.
Rosela je starý tema to kvůli ni?To že Suzymon reaguje až moc primo a bez rozmýšlení to je fakt.Dost mě mrzelo co mi napsala V.p. Ja na ni slušné, ona s urážkami/to tedy ne.Tolerance? Skoro žádná.
doplněno 04.01.12 13:49: Vysvětlení dostačující.Už jsem doma.Tohle jsme mohli vědět pro nechapajici už od začátku, netahat to z Vás jak z chlupaté deky.Když to mám sloužit k ponaučení...Nebo mi něco uniklo, mylim se?
výtka
Upozornění od sys clayman 04. 01. 2012 13:37:30
co přísloví o kácení lesu? Nevšimla jste si, že většina restrikcí a pravidel tu byla zavedena kvůli pár lidem a biti jsou hlavně všichni ostatní? Je to jako se zákony, slušní jsou biti, podvodníci si najdou jiné cesty. Ne že by Suzy byla svatá... prostě to jednou odnesla ona, možná to nebylo nejlepší co se mohlo stát, ale nejhorší taky ne. Dejte tomu čas... šťourání v tom ničemu nepomůže.

stalo se, co se stalo, to nezměníme. Pokud si z toho všichni vezmou něco, že se tu snažíme udržet určitou úroveň poradny, tak to svůj účel splnilo... Suzy tady pořád je a celkem čile odpovídá... ;)

Tohle dál už nepatří k Suzy, ale obecně:

Nic mě nemrzí víc, než když někdo položí otázku a hned první druhá nebo třetí rada tazatele zesměšní nebo odpovídá na nepodstatnou věc z otázky, která tazatele uráží. To se opravdu stydím... je lepší neodpovídat, když mám výhrady k tazeteli a ne z něj rovnou udělat blbce, který si dovolil se zeptat. Taky se tu celkem rozmáhá v otázce věta typu "vím, že mě budete odsuzovat, ale přesto se chci zeptat...", to také není v pořádku - vytvářet takový dojem už předem, i když v tomhle případě to může být pouhá předpojatost samotného tazatele.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]