Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obědy do práce na objednání?

Od: brunoje* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, v práci mám neustále problémy stíhat oběd v půlhodinové pauze. Slyšel jsem, že existují i firmy, které vozí obědy přímo do zaměstnání. Můžete mi prosím někdo poradit? Praha

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cyril*
hodnocení

0x

Poradit Vám můžeme, stačí položit konkrétní dotaz. ;)

fran
hodnocení

0x

Taková firma skutečně existuje, občas zásobuje našeho ředitele, ale co to mají na autě za nápis...:(ta paměť...dá se objednat z několika jídel, samozřejmě. Pizzerie vozí běžně, ale pizza tedy asi nebude ono...*nevi*

sargo*
hodnocení

0x

Který kus Prahy konkrétně? :)

doplněno 28.12.11 15:23:

Brok: to nechodí tak, že by vám dovezli kouřící talíř s úderem dvanáctné :) Rozváží se dopoledne, často naráz třeba dvě jídla na dva dny v takových těch zatavených vaničkách, a vy si to ohřejete dle libosti. :)

olaf71*
hodnocení

0x

tady u nás se firmy předhánějí v dovážce obědů (cca. 5 firem), logistics park na D1 Praha východ

bruk600*
hodnocení

0x

Nevim kde děláte, ale v naší firmě by jste asi nepochodil. Na půl hodiny se možná vypne pás a kdo není včas na místě, tak prostě chybí. Když by se ukázalo, že chybí nějak moc často, tak by mohl být i vyměněn. Pochybuju, že firma přiveze teplé jídlo přesně na mimutu v začátek vaší přestávky na jídlo. Řešením jsou kastrůlky z domova. *uf*

olaf71*

u nás je takový boj o to,aby mohli obědy dovážet, že když řeknete a bude vás víc, tak přivezou oběd přesně, jak si domluvíte.

hm*
hodnocení

0x

Asi to může být různé, ale v mé bývalé práci měl dodavatel obědů smlouvu se zaměstnavatelem. Už proto, že by se mu nevyplatilo jezdit s jedním obědem (nebo by byl ten jeden oběd moc drahý), a také proto, že přijel během dopoledne a někdo ty obědy hromadně převzal.

Před nástupem do svého současného zaměstnání jsem se speciálně na dobu oběda a možnost jejího překročení ptal. V minulé práci i při malém přetažení půlhodiny (nebo posunutí začátku i konce přestávky) držkovali (o pásovou výrobu se nejednalo) a fakt jsem nebyl zvědavý na to, aby se to opakovalo.

hodnocení

0x

Firmy vozí jídla zalisované ve vaničkách, nechá se to ohřát v MT. Můžete si vybrat z několika jídel. Ze zkušenosti ale vím, že to bylo dosti drahé, firma nedoplácela a porce tak pro 10 leté děcko. Barevně hezké, lákavé, i chutné, ale chlapi se z jedné porce v žádném případě nenajedli. A další problém: k dispozici byly jen 2 mikrovlnky na ten ohřev. Ono to nějakou chvilku trvalo, lidé se tlačili kolem a ta půlhodina opravdu rychle utekla. Ale stihnout se to dalo, tedy spíš MUSELO. Jaga.

doplněno 29.12.11 12:02:

Pokud byste o dovoz těchto jídel měl zájem a dalo by se vás dohromady víc, co by to odebírali, tak Vám firma jistě dodavatele sama dohodne.

bruk600*

Taky je třeba si uvědomit, že do vaniček se dává tak 10-15 druhů jídel a to ještě guláš na 4 způsoby, rajská, zelí na 3 způsoby. (Hamé) Dost brzy se to začne zajídat. Je to lepší než kus salámu a chleba, ale jinak je to kompromis, protože né všechna jídla se dají bez ztrát na chuti zchlazovat.

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

www.food-service-praha.cz

collapse;width:144pt">

VAri dobre a porce dobre jedl jsem od nic pres rok dokud jsem byl v praglu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]