Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamilovala jsem se do sestry pritele

Od: dianka* odpovědí: 14 změna:

Dobry den,

mam na va prozbu,je mi 16 a zamilovala jsem se do setry pritele se kterym se chteji brat a cekaji spolu i dite.On se semou stale bavi,furt me rozesmiva a dava mi pusy a z toho jsem hotova.Nikomu sem to nerekla krome sve nej kamaradky.Nevim co s tim kdybych mu to treba rekla nic by s tim neudelal stejne a hlavne uz by se ke me nechoval jak i semnou furt tak "flirtuje" :D takze kdyby nepotkal sestru asi by byla moznost s nim hodit,je jenom o 3 roky,ale lasa by asi nebyla na obou stranach,Ted uz je ale pozde,mimco maji uz za 3 mesice a budou e brat co nevidet.Sem zoufala,nevim co s tim,dekuji za rady moc bych je potrebovala.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Přečetla sis, co jsi napsala? Máš přítele a ten má sestru, se kterou čeká dítě a bude si ji brát. a ty jsi se do té jeho sestry zamilovala.

Po použití speciálního překladového slovníku mám jedinou radu: Zklidni hormony, dej rychle ruce pryč a věnuj se mateřskému jazyku. Jinak uděláš hodně lidí nešťastnými a všechny ztratíš.

dianka*
hodnocení

Myslim,ze jsem se zamilovala ne do sestry ale jejiho pritele.

aisirlu
hodnocení

0x

Naprosto souhlasím s ladinpraha. Dej od toho ruce pryč, ztratíš toho více, než-li získáš. Kdybych byla tvou sestrou a vyšlo by to najevo - prostě bys to řekla, že ho miluješ, neodpustila bych ti to. Nikdy. Může to skončit katastrofou, mají kousek před štěstím... Copak bys jim ho chtěla zkazit? Podívej se po někom jiném, koho bys mohla rovnoceně milovat. Vím, že se nedá naplánovat, koho milovat, ale toto je moc. Ta bolest by byla hrozná. Od všech stran.

dianka*
hodnocení

Dekuji ja vim ze mi radite dobre i to semnou dobre myslite,jenomze neni to vubec lehke,takovych kluku jako je on je malo.Ale sestre to opravdu neudelam.Me proste pritahuje je vtiny,hodny,hezky atd.Zkusim se s tim smirit,jeomze kluci kolem meho veku jesou sami debilci namysleny ale ty trsi uz maji vetsi rozum atd aůe mladsi holky kluci vetsinou nechtej,dekuji Dianka

dianka*
hodnocení

Omlouvam se za ty chyby,popicham aby setra nezjitila co k nemu citim.:(

aisirlu

To nevadí. Jsi hodná, že to kvůli své sestřičce překousneš. Musí být na tebe hrdá, já bych byla. :) A k těm klukům, kdo říká, že bys s něma měla chodit? Tedy teď. Počkej na to, až dospěješ, pak bude o tebe zájem a ty budeš moct mít zájem o starší muže. :)

hodnocení

0x

Děvče, děvče, takovou ptákovinu jsem už dlouho nečetla. Zamilovala ses do toho přítele, do jeho sestry, nebo do jejich setra? Nic bych za to nedala, že za takovým elaborátem stojí alkohol nebo drogy. A možná, že obojí.*ee* Já se picnu! Jaga.

doplněno 28.12.11 07:19:

Konečně jsem pochopila, co chtěl básník říci. Pokud blázníš po sestřině partnerovi, běž rychle od toho, pokud máš jen trochu slušnosti v těle. Takovíhle pubertální diblíci dokáží hodně pokazit. Zničila bys vztahy v rodině, sestra by Tě asi už nikdy na milost nevzala. Je to závažnější o to, že čeká navíc děťátko. To bys jí opravdu udělala? Byla bys teda pěkný hajzlík. V klidu dospívej, uč se český jazyk a snad budeš schopná si jednou najít partnera sama, ne jen ho trapně někomu přetahovat.

Vžij se do opačné role. Jak by bylo asi Tobě, kdyby Ti takovéhle kopance dělala Tvoje sestra?*bzum*

olaf71*
hodnocení

0x

ve třech se to táhne líp než ve dvou *smich*

jumba
hodnocení

0x

Drž se od něj dál! A jakou ti dává pusu? Jen jako přátelskou? Kdyby né, tak mu to řekni, že si to nepřeješ. Segra si toho může časem všimnout a bude pěkné točo. Nakonec tě obviní, že rozvracíš rodinu. Myslím si, že se uplně už třeseš, až ti zase dá pusu, taky to dáváš asi dost vidět na sobě, podle toho, jak to tady popisuješ. On to ani tak nemusí myslet, jako ty. Je určitě starší a tebe bere jen jako děcko, svou budoucí švagrovou a dělá prostě legraci, čemu se ty, jako nána jen směješ a vidíš v tom něco jinýho, než on. Přece se na tebe nebude jen mračit. Nehledej v tom víc než je. A jestli je, tak seš taky pěkná husa, že ho v tom podporuješ. Pusa na tvář je jen přátelská nic víc, nic mín. Že se s tebou pořád baví, taky nic neznamená, jen je asi kamarádský a vidí, jak se všemu chechtáš, nebo tě má přehlížet? Sklidni hormony a najdi si kluka a jeho ber jen, jako šváru, neprovokuj ho, nenatřásej se kolem něho, možná až zjistí, co zatím ty vidíš, tak sám vezme zpátečku.

dianka*
hodnocení

Je to jen pusa na dobrou noc a sestra o tom vi,a ano,mysli to asi jen pratelsky,neche me prehlizet a ignorovat me.Jenoze cim vic se semnou bavi tak tim vic me pritahuje,neni to na me znat chovam se k nemu jako k "brachovi".Jenomze se s nim nechi prestat bavit abych ho nemilovala,myslim si,ze kdybych mela svyho kluka tak bych s tim asi prestala,nebo mate jine rady jak se toho zamilovani do neho zbavit.?Mozna vam pripadam jako blba pubertacka ktera chce znicit sestry stasnou rodinu atd.,ale to bych neudelala nevim jak ho nemilovat.Jak se rika : "srdci neporucis".

ludak*

Ať ti dohodí kamaráda nebo si někoho najdi a přejde tě to.

martinaa*

Ale poručíš, kdyz chceš. To už zvládly stovky holek v podobné situaci. Ano, bolelo je to, brečely, byly smutné - ale prostě věděly, že nesmí! Řekni švagrovi, že nechceš pusy na dobrou noc (popravdě mi to nepřipadá dvakrát normální), stýkej se s ním co nejmíň, nikdy neprovokuj (třeba ve spodním prádle atd).

doplněno 28.12.11 19:37:

Jinak souhlasím s názorem, aby sis situaci představila obráceně. Jak by ti bylo, kdyby to samé dělala sestra? Zřejmě moc dobře ne.

Ale ano, děvče, srdci se dá poručit! Někdy stačí rozum, jindy pomůže pár pořádných facek. A pokud budeš v té koketerii pokračovat, vsadím se s Tebou, že ty facky už visí někde docela blízko ve vzduchu a co nevidět spadnou. O co?;)Jaga.

hm*
hodnocení

0x

Ó, hormony pomatené! Nech ho být. Prostě ho považuj za příbuzného. Z bratrance (krásného, vtipného) bys byla taky takhle "hotová"? Tenhle patří sestře, takže pryč od něj. A zrušit i pusy. Tečka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]