Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Anketa - máte partnera?

Od: alfon odpovědí: 14 změna:

Ahoj,

Obyčejná a jednoduchá anketa.Máte partnera?Jde jen o zajímavost kolik lidí zde na poradte je volných nebo zadaných..?

Jestli jsem jediný zoufalý ale v některých situacích si připadám spíše štastný...*hi*

Prosímvěnujte 10 vteřin hlasování v anketě...

Tak prosím HLASUJTE a nakonec už jen snad to ahoj a MUCK

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ne

Ne... a ani mi to moc nevadí. ( nebylo by špatné dát do otázky anketu- ta se dá při vkládání nastavit)

doplněno 27.12.11 20:24:

Tak nevím jestli tam ta anketa byla nebo ji někdo dodatečně přidal. mě se totiž ze začátku neoběvila.*ee*

alfon
hodnocení

Ano byla asi nějáka chyba omouvám se za stránky poradte.cz a chystám další anketu na téma silvestr...

krkovicka*
hodnocení

0x
Čerstvě volná a nehledajici :)

hodnocení

0x

Ano,ženatý,vdaná

Mám už 36 let jednoho dědu a znám ho jako své boty. Na jiného bych si asi už nezvykla. Má své dobré i horší stránky jako každý z nás. Právě dneska jsem si na netu přečetla, že u nás každé druhé manželství končí rozvodem. Tak my jsme asi náhodou to první. *palec*Jaga.

Když jsme se 4. 10. 1975 brali, ani ve snu by mě nenapadlo, že to s ním tak dlouho vydržím. A vidíte.*smich*

majolenka*
hodnocení

0x

Ahoj,

já byla první :)

frame*
hodnocení

0x

Svobodný a sám.:(Proti seznámení nic nemám, ale asi to bude tím, že chodím málo do společnosti, kde se lidé seznamují (párty, hospody, bary, plesy,...) Snažím se využívat čas pro práci, což je asi chyba. Jednou se naštvu a praštím s prací i se školou.

ludak*
hodnocení

0x

Nejsem ženatý ale mám partnerku.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Nemam, castecne mi to vyhovuje, castecne nekdy mrzi. Nemam ale prilezitost, ani cas a vlastne se mi ani nechce.

kvik
hodnocení

0x

Mám, hodně, hodně, hodně dlouho.

hodnocení

0x

Ano,svobodný-á

Nu dobrá, hlasuju - klikla jsem na "svobodný+zadaný" zdálo se mi to nejblíž - realita je taková, že jsem dlouho rozvedená a po mnoha neúspěšných pokusech o plnohodnotný vztah mám 3.rokem přítele, ale je to vskutku "jen" přátelský vztah, takže vlastně partnera nemám...? vcelku mi to vyhovuje, i když občas se mi po lásce zasteskne...

martinaa*
hodnocení

0x

Svobodná, ale přes dva roky v krásném vztahu:)

lidus*
hodnocení

0x

30 let s jedním chlapem, jedna dcera, jeden zeť, jedna vnučka-zatím. Jak se známe? Poslední hláška mého muže byla "když ty mě znáš moc dobře, tak tobě se dost špatně lže".

eulalie*
hodnocení

0x

Prý jsem stále novomanželka...říká okolí.

hodnocení

0x

38 let rozvedená, naprosto spokojená s tímto stavem. Ale je nutno přiznat, že jsem vlastně nikdy nežila sama. Měla jsem dvacet dva let přítele, ale jenom na povídání. Měli jsme hodně společného a stále o čem mluvit hodiny a hodiny. Byl ženatý, měl pět dětí, které jsem znala odmalička. Zůstal ve Francii, já se vrátila, občas mi zavolá, ale nechybí mi, a ani já mu určitě nechybím. Co jsme spolu mohli prožít, to jsme prožili, zůstaly hezké vzpomínky a každý jde svou cestou dál. A pak, i tady mám kolem sebe přátele, takže i když sama, pořád s někým, kdo za mnou rád přijde na pokec a skleničku vínka.:) Také jsem dost aktivní, nemám čas na nudu. V podělí se probudím a když si jdu lehnout, tak už je pátek. Čas příšerně letí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]