Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dáva se jmelí do vazy voda?

Od: mija* odpovědí: 9 změna:

Dávate do vázy k vánočnímu jmelí vodu? My nikdy nedávali a dnes mne zaskočila známa ktera se divila že do vazy vodu nedávam, že je to přeci živá rostlina.Tak jak to vlastně je...dávat či nedávat jmelí do vody?

Dáva se jmelí do vazy voda?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

my jmelí do vázy nedáváme, ale zavěšujeme, vydrží tak až do ledna ;)

mija*
hodnocení

My zavěšujem i dávame do vázy,ale vrta mi hlavou ta voda a váza...jen tak z recese:)a která z nás měla pravdu.Hezký předvánoční večer přejí.

krkovicka*
hodnocení

0x
Dává se.Viděl jsem to.Jinak opravdu jmelí se závěšuje.

lidus*
hodnocení

0x

Ano jmelí dávám vždy do vody, to co zavěšuji na lustr vyfrží podstatně méně.

mija*
hodnocení

Tak jsem zase moudřejší:).Díky za odpověd.

hodnocení

0x

Pokud jmelí zavěšujete na lustr apod., voda se samozřejmě nedává.*smich*

Když jmelí naaranžuji do vázy, vodu dám. Přidávám totiž ke jmelí i břečťan, vejmutovku, jedli apod. a všechny tyto rostliny vodu potřebují. I to jmelí, přesto, že je to starej cizopasník. Když nemá vodu, rychle vyschne, láme se, drolí a nestojí za nic.

Proto, pokud možno - vždycky do vody! *palec*

hahanaj*
hodnocení

0x

nedávám vodu, pokud ji dám lístky opádávají - na sucho vydrží dýl

doplněno 18.12.12 17:01:

tak já mívám zlacené

mowla*
hodnocení

0x

Máš-li jmelí ´přírodní´, vodou mu pomůžeš... Nemá ale smysl dávat do vody jmelí stříbřené či zlacené (nebo jinak lakované...

;)

hodnocení

0x

Úplně jsem přestala kupovat zlacené jmelí. Několik let strašlivě smrdělo ředidlem, že jsem ho přestala kupovat. Kupuji jen zelené. *sok*Před 5 dny jsem jmelí koupila a do vody jsem ho nedal, byť je ve váze. Udělala jsem chybu. Není už tak pěkné. Vypadá zvadle.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma dává se jmelí do vody
Otázky na téma jmeli do vazy
Otázky na téma jmelí do vody

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]