Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Komáři v prosinci

Od: kejikl® odpovědí: 7 změna:

Dnes jsem trošku přehnal topení a večer potřeboval vyvětrat, otevřel jsem okno a dovnitř vlétlo aspoň dvacet komárů. Je toto normální, kurnik každý rok jsem s příchodem zimy sundával sítě proti hmyzu a nikdy dovnitř nic nelítalo...
Jak je to vůbec s délkou života komára, jsou to ti z podzimu, nebo se jsou schopni líhnout ve vodě kolem 0°C?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fkdjskl
hodnocení

0x

Komáři jestli tím myslíš KOMUNISTY tak ti přežijou všechno a všechny jsou to svině!*palec*

hodnocení

0x

Zřejmě to tak bude. Každý večer větrám a v noci mi bručí okolo hlavy a ráno jsem dost pokousaný.

hodnocení

0x

Ahoj, nejsi v tom sám, u nás jsou taky... *ee* večer mě nenechaj usnout, ráno jich pár zaplácnu, zbytek se ukryje a v noci vyleze...

rv*
hodnocení

0x

U nás jsou taky, ale sítě jsem líný sundávat, tak to nevadí.

jabraka*
hodnocení

0x

Právě jsem slyšel ze zpráv,že se v lesích objevují i klíšťata.

JABRAKA

hodnocení

0x

Právě jsem na zahradu vypustila babočku, co se nám třepetala na okně... *nevi*

hodnocení

0x

A já jsem dneska šla po betonovém zápraží na dvorku. Dívala jsem se na zem, najednou vidím lézt toho ošklivého slimáka, kteří nás otravují celé léto. Byl ještě mladý, asi 3 cm dlouhý. Dupla jsem na něj. I když mrazy nemusím, pokud nějaké nepřijdou a ta žoužel trochu nevymrzne, tak nás to všechno příští léto sežere, klíšťata, komáři i ti slimáci. Budou toho asi mračna. *modla* Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]