Nejste přihlášen/a.
Dnes jsem trošku přehnal topení a večer potřeboval vyvětrat, otevřel jsem okno a dovnitř vlétlo aspoň dvacet komárů. Je toto normální, kurnik každý rok jsem s příchodem zimy sundával sítě proti hmyzu a nikdy dovnitř nic nelítalo...
Jak je to vůbec s délkou života komára, jsou to ti z podzimu, nebo se jsou schopni líhnout ve vodě kolem 0°C?
A já jsem dneska šla po betonovém zápraží na dvorku. Dívala jsem se na zem, najednou vidím lézt toho ošklivého slimáka, kteří nás otravují celé léto. Byl ještě mladý, asi 3 cm dlouhý. Dupla jsem na něj. I když mrazy nemusím, pokud nějaké nepřijdou a ta žoužel trochu nevymrzne, tak nás to všechno příští léto sežere, klíšťata, komáři i ti slimáci. Budou toho asi mračna. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.