Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koncert-jak přemluvit mamku

Od: saanfu* odpovědí: 9 změna:

Ahoj,chci se zeptat,jak přemluvit mamku,aby mě pustila na koncert,je mi 15,jednalo by se pouze o to tam jet,zůstat na koncert a přespat v hotelu. Jedu s kámošema ale mamka tam chce jet se mnou a dohlídnout na mě. Jedná se o koncert kapely TEAM. Prosím poraďte

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petula00*
hodnocení

0x

Nediv se mamce.V 15ti letech a s kámošema spát v hotelu.Docela síla.I když jsi asi rozumná tak dospělému to nevysvětlíš.SAle jestli Ti jde opravdu jen o kncert,tak Ti maminka nemůže vadit.Jasně ,že by jsi si připadala blbě před kamarády ale měli by to pochopit.

saanfu*
hodnocení

To se právě divím,respektive doplním tu důležitou věc. Jedu s kamarádkou,která je o rok starší,s ní jede sestra s přítelem,těm je 20...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Naprostý souhlas s mamkou. Věk 20 let v tomhle případě rozhodně není zárukou ani dospělosti ani zodpovědnost.

hodnocení

0x

Mno jo ... máma si holt myslí že dítě bude mít dítě... v tom věku a v dnešní době se jí nelze divit...

Pokud kámoška nemá s mámou dobrej vztah asi tě samotnou nepustí..

jerrysek*
hodnocení

0x

Tak už to prostě je, rodiče mají o své děti strach. A co třeba nějaká starší sestřenice, bratranec...? Není někdo takový komu by mamka věřila a kdo by byl ochotný na koncert jet? Jestli ne, tak asi nezbývá než mamku vzít s sebou. A pokud to tak dopadne, tak zkus třeba mamce navrhnout ať vezme i kamarádku. Tam pojedete společně, na koncertě můžeš být s kamarády a mamka se svojí kamarádkou. A v hotelu by to mohlo být to samé, to už byste se musely domluvit.

sargo*
hodnocení

0x

Páni, na co si stěžuješ? Je přímo skvělý, že chce jet s vámi a rovnou ti to nezakáže. Když tam nechceš nic páchat, nevím, v čem je problém :-D A nebo si chce zajet na oblíbenou kapelu a jsi vhodnou záminkou? *smich* Udělej z toho klad - ono moc akcí, které si můžeš v tomhle věku užít s rodiči, ve skutečnosti není. :)

banan*
hodnocení

0x
a nevymlouvá se maminka jenom proto, že chce taky vidět Teamy na živo? ;) já myslím že mamka srandu nezkazí, klidně ji vem a uvidíš jak na to budete za pár let vzpomínat, mamka taky aspoň uvidí že tvoji kamarádi jsou v klidu a pro příště ti bude věřit ;)
saanfu*
hodnocení

Nevím,mamka snad nikdy nemusela Paľa,ani nikoho z TEAMu...mno vypadá to tak,že jí asi budu muset vzít s sebou,nebo ona skrývá svojí lásku za starost o dítě?! *pusa*

martinaa*
hodnocení

0x

Naši by mě tenkrát taky nikam nepustili, kamsi do tramtárie, spát někde na hotelu. Nechápu, co se dneska děje, že se každý zákaz považje málem za porušování práv dětí... respektuj mámino rozhodnutí, které pochopíš, až budeš mít sam/a děti. Buď rád/a, že máma je tak ochotná, že chce jet s tebou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]