Mám ráda chlapa čistého a voňavého, opáleného a s trochou svalů, mám ráda chlapa inteligentního a takového o kterém vím, že i když nemá svatozář, rodina je vždy na prvním místě a můžu se na něj spolehnout.
else
Zadavatel myslel spíše vzhled, ale musím s vámi souhlasit. To, co je uvnitř, zároveň tvoří zevnějšek. Krása získá pozornost, osobnost získává srdce. I když, vy jste asi myslel/a opravdu jen ten vzhled.
No na ženách vlasy,ruce jemné,tvář, a nejdúležitější jsou chodidla když ma žena krásná a upravená chodidla nebo má nějaké sexy ponožky mohl bych se sněma laskat do nekonečna...sorry za moje trochu fetišistické nazory
Pevné vlasy, úzké rty, vousy oholene oči čisté.obličej celkový jako destska pr...,zadny tmavší typy ani husté obočí,postava sportovní, vyšší než ja.Zadny lempl ani fňukna.
Na mužích se mi líbí čisté pohodlné oblečení, strniště, velké ruce, široká ramena a musí vonět. Zvláštní úchylka - koukám, jaké má chlap boty a podle toho kastuji
Nesnáším: obarvené vlasy, náušnice, obtažené gay kalhoty, pach zpoceného těla, líčení, svaly dávané na odiv v tílku (a svaly celkově, nelíbí se mi svalnatí muži).
Já například na mužích upřednostňuju ženské rysy, dlouhé vlasy, nejlépe bez jakéhokoliv strniště, postavu štíhlou s dlouhými nohy .. dbavost o vzhled, tvář, nehty. P.S.: nejsem muž
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.