Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám hračku

Od: babkazov® odpovědí: 11 změna:

Bude to už nějakou dobu, kdy se někdo ptal na měkkou hračku, dečku s hlavičkou a packami zvířátka do postýlky, na spaní. Slíbila jsem odkaz a teď to tady nemohu najít. Ani na netu ve zboží. Víte někdo kde se tohle zvířátko na dečce, dá koupit? ;)

Přivítáte typ pro malé děti? Svítíci želvička je bezva. Je veliká nějakých 40cm, tělíčko má plyšové, krunýř z um.hmoty s dírkami ve tvaru hvězdiček. Když se ve tmavém pokojíčku, na zemi, rozsvítí, strop a stěny jsou posety hvězdičkami. Mí vnoučkové ji mají už několik let a stále ji rozsvěcují, když nemohou usnout nebo si chtějí ještě povídat.. slevyzbozi.com/...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

flip
hodnocení

0x

Zkuste se podívat třeba na Muchláčka ;) Malý ho taky měl rád ;)

hodnocení

Flipe, jjjj, to je ono. Děkuji. *palec* Kdybyste někdo narazil na něco podobně fajn, napište, prosím. ;)

doplněno 12.12.14 07:35:

Dejavu, pravnouček je maličký. Chceme něco do postýlky. Děkuji

dejavu*
hodnocení

0x

Myslíte toto? berslevu.cz/...

flip
hodnocení

0x

Malý měl v postýlce toto zbozi.cz/... - nejčastěji mu tam tedy hrála písnička, ale je tam i zpívání ptáků, šumění lesa, tlukot srdce - mění to barvy, hezké, tlumené :)

Byl u toho spokojený :)

hodnocení

Moc děkuji. Hned jsem odkaz odeslala té, která se sháněla po dečce. :-D

dejavu*

Podobnou lampičku jsem měla pro Betynku, s otáčecí oblohou a písničkou. Milovala ji, ale my jsme někdy večer při desátém otočení kolovrátkové melodie šíleli. Myslím, že tohle je moc fajn, že to tam má něco přírodního, co bude příjemně působit i na unavené nervy rodičů večer. :)

lidus*
hodnocení

0x

darekcopotesi.cz/... vnučka má podobnou ovečku od jednoho roku, bude mít pět a bez ní spát nejde, byl problém ovečku vyprat a tak se koupila ještě jedna stejná a střídají se.

Dejavu ta zvířata jsou bezvadná.

hodnocení

Jojo ovečky, ty jsou bezva! Náš mladý jednu, na lyžích v Tarách, poblil, že byla na vyhození. Koupili novou a jmenuje se Tatranka. :-D Ostatní zvířátka jsou taky bezva.

Hledám hračku
hahanaj*

zde jsou různé- my říkali vždy usínáček

heureka.cz/...

dejavu*

Tyhle jsou moc pěkné, takové něžné. Hezčí, než ty, co našel google mně, ty jsou spíš jako loutky.

flip
hodnocení

0x
K té hrací lampě, je fakt, že když hrála moc dlouho, že už jsem ji slyšela i venku při procházce :) Ale co by člověk pro prcka neudělal - on byl spokojen *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]