Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vypadá ježíšek?

Od: jro* odpovědí: 9 změna:
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hankauk*
hodnocení

0x

Ježíšek je miminko... předpokládám, že má jen bílou košilku a kolem hlavy svatozář.*andel*

olaf71*
hodnocení

0x

letos vypadal stejně jako moje přítelkyně

hodnocení

0x

no jako Ježíš Nazarezský novorozenec, prostě jako miminko.

doplněno 25.12.11 17:59:

pardon . . . Nazaretský

stribrnak*
hodnocení

0x

Ježíšek vypadá *zed*tak,jak si ho každej vysní,kdyby!VIPADAL!bylo by ro špatné

hodnocení

0x

jak vypadá,to nevím,ale vím,že je hrozně nevychovaný, přijede ani nepozdraví a hned odjede,ještě že nechá dárky,tak mu aspoň poděkujeme z otevřeného okna do tmy! :)

hodnocení

0x

V dětství jsem si Ježíška představovala podobně jako Hankauk. Jako pěkného malého chlapečka, asi tak 4 - 5 letého. Měl zlaté vlnité vlásky, svatozář a byl oblečený v bílé košili až na paty. Něco jako v noční košili. I když už skoro půl století vím, že to není asi pravda, mám ho takového před očima dodnes.;) Jaga.

doplněno 26.12.11 06:14:

A vzpomínám si, jak jsem si lámala hlavu s tím, jak je možné, že připraví stromečky a dárky pro všechny děti najednou. Kdy to chudák, zvládne? S nějakými soby a saněmi nám naštěstí hlavu nikdo v té době nepletl.

nekdo*
hodnocení

0x

Narozdíl od amerického santy nám nikdo nedává přímou podobu Ježíška.
Vlastně je jen na tobě, jak si ho představíš, jak vypadá podle tebe, protože žádná konkrétní a ucelená podoba neexistuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]