Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo pozná řeč těla?

Od: strasilka® odpovědí: 4 změna:

Jak mám poznat nebo co si myslet o člověku na úřadě který na mě při vzájemném rozhovoru mluví či odpovídá s hlavou a očima namířenéma do stolu? Samozřejmě mu nejde ten jeho pohled i hlava zvednout a když tak jen ojediněle při mém odchodu z místnosti. Já si o tom můžu myslet, že druhou řečí to znamená Ty mě nezajímáš běž do p . . . . . a nebo je to člověk který má strach. Je tu někdo kdo je znalí řeči těla a co to asi tak vypovídá o člověku s takovouto mimikou či projevem takto popsaným? Děkuji za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

třeba je to stydlivka před ženami *smich*

doplněno 10.11.14 13:19:

nodně lidí při výkladu a navíc, když u toho přemýšlí, se jakoby zahledí sám do sebe a to s evětšinou nekouká dotyčnému do očí, když se naopak do očí kouká, může ho to rozptylovat tak, že nedá myšlenky dohromady a plácá nesmysly, důležité je, zda jste u něj uspěla a nebo ne, to j erozhodující, zda se koukal do výstřihu a nebo na svoje boty, je už fuk

hodnocení

0x
Já sám ať mluvím s kýmkoli, tak vždy koukám do země - nesnáším koukat z očí do očí.

filip17*
hodnocení

0x

Říká se, že kdo se nedívá při rozhovoru do očí není upřímný, může to být víc věcí, jak říkáte vy prostě vás měl u ..., mohl se stydět/bát nebo zkrátka neměl den něco se stalo a na lidi neměl náladu.

cuca*
hodnocení

0x

Je to stud.

Trpěla jsem tím odmalička, potom co jsem musela v rámci prac.povinností komunikovat s lidmi to časem přešlo, ikdyž doteď se umím pěkně začervenat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]