Nejste přihlášen/a.
Jak mám poznat nebo co si myslet o člověku na úřadě který na mě při vzájemném rozhovoru mluví či odpovídá s hlavou a očima namířenéma do stolu? Samozřejmě mu nejde ten jeho pohled i hlava zvednout a když tak jen ojediněle při mém odchodu z místnosti. Já si o tom můžu myslet, že druhou řečí to znamená Ty mě nezajímáš běž do p . . . . . a nebo je to člověk který má strach. Je tu někdo kdo je znalí řeči těla a co to asi tak vypovídá o člověku s takovouto mimikou či projevem takto popsaným? Děkuji za odpovědi.
třeba je to stydlivka před ženami
nodně lidí při výkladu a navíc, když u toho přemýšlí, se jakoby zahledí sám do sebe a to s evětšinou nekouká dotyčnému do očí, když se naopak do očí kouká, může ho to rozptylovat tak, že nedá myšlenky dohromady a plácá nesmysly, důležité je, zda jste u něj uspěla a nebo ne, to j erozhodující, zda se koukal do výstřihu a nebo na svoje boty, je už fuk
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.