Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
ráda čtu fantasy a vždy když si nějakou vypůjčím stojí za starého draka :D . Nečetl/la jste nějakou dobrou a zajímavou?
PS: je mi 13 a Serafínu a všechny díly hobita a pána prstenů mám přečtené.
Díky za odpověď
Ahoj, nevím, jestli to bude přesně to, co si představuješ, mám ráda fantasy kříženou se scifi nebo i lehce hororové, ale jako nejlepší ze své knihovničky vidím knihy:
série Labyrint (film v kinech je proti knížce hrozný)
tetralogie (zatím) Odkaz dračích jezdců (Eragon atd.)
série Hra o trůny
Hunger Games
Sirotčinec paní Peregrinové pro podivné děti (1.), Podivné město (2.)
Metro 2033
doplněno 24.10.14 15:22:Anzi, Nadaný žák je skvělý film
Ahoj, doporučuji knihu s názvem Nadaný žák od Stephena Kinga ( databazeknih.cz/...
Cituji: "Todd Bowden zjistí, že v jeho sousedství žije jakýsi Arthur Denker, hledaný nacistický zločinec Kurt Dussander. Chlapec muže pozná a nabídne mu dohodu: za mlčení o jeho pravé totožnosti mu bude podrobně vyprávět, co se ve skutečnosti dělo v koncentračních táborech za II. světové války. Starý muž souhlasí a Todd jej začne pravidelně navštěvovat. Množství informací o hrůzách páchaných na lidech však pomalu začne měnit chlapcovu osobnost..."
Já jsem to četla jako audio knihu a viděla jsem i film. Hodně mě zaujala, tak jsem si říkala, že by se mohla líbit i tobě.
Tak jsem se ptal ženy,ona tohle čte a říkala,že nejlepší fantasy po Tolkienovi četla od Tada Williamse.Je to prý sedmidílná sága,první kniha -Trůn z dračích kostí,další dvě- Kámen Rozluky a následující čtyři knihy- Věž zeleného anděla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.