Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sebevražda oběšením

Od: xmen78 odpovědí: 27 změna:

opravdu to oběšení na klice funguje? Jde mi o jistotu

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

solenza*
hodnocení

0x

Chlape neblázněte, vždyť jsou zítra Vánoce. Jestli je to tím státním smutkem, tak všichni jsme smutní, ale panu prezidentovi se ulevilo, vždyť byl poslední dobou dost nemocný.

xmen78
hodnocení

Ztratil jsem svou rodinu.Přítelkyně se odstěhovala i mojí nejmilejší dcerkou.Ted vedeme boje a jediný kdo to ošklivě odnáší je moje malá princezna.Přetahujeme se o ní jako o kus hadru.Její teprve 3.5 roku a už zažívá takové peklo.Nedokážu bojovat s někým koho stále miluju.Veškeré lidské hodnoty a plány do budoucnosti jsou zničeny.

x*

Tím, že si vezmete život nic nevyřešíte. Každý problém se dá vyřešit. Je to chce řešit v klidu.

majsterjoe*

Lehko se povida...nekdo nema tak silnou vuli neco vyresit postupne, casem a nebo se trapit po zbytek zivota.

kejki

tak to dceři nic pěkného nepřejete *bum*Ony ty ex většinou po čase vychladnou, když zjistí, že to je práce pro dva. Nebuďte sám a nepřemítejte o tom pořád dokola, to je cesta do pekel.

Pro "xmen": Nemusíte o dceru bojovat, stačí se jen umět domluvit. Pokud není domluva možná, neberte dceři pozdější možnost poznat svého otce! Na rozpadu rodiny vždy mají podíl oba dva, tedy i Vy. A za dceru máte zodpovědnost také dva. Tedy zase i Vy! Lásku si nelze vynutit, ale vzdát se tímto způsobem všeho, včetně dcery, je zbabělost. Tak nehloupněte a chovejte se jako zodpovědný táta a chlap, aby si Vás jednou dcera mohla vážit. Vždyť všechno jde napravit, stačí jen chtít a mít pevnou vůli...*mala*

martinaa*

Krásná odpověď:) Po zkušenostech z okolí si ale s první částí dovolím nesouhlasit. Ono záleží, jaká je ta druhá strana. Znám ženské (i chlapy) co akorát schválně dělali potíže, všemožně zdržovali soud atd. Někdy prostě domluva s druhým možná není:( Bohužel.

Nicméně pokud si tazatel myslí, že sebevraždou své dceři udělá hezčí život a ta pak bude šťastnější, tak je dost mimo. Soulasím s tím, že se chová jako zbabělec.

Chlape, jste neskutečný slaboch. Je to sice velmi nemilé, co Vás potkalo, ale v životě se mohou stát /bohužel/ daleko horší věci. Strach o Vás nemám, k sebevraždě dochází většinou z náhlého duševního kolapsu, a ne se s tím troubit na Poradně. Pes, který štěká, nekouše.

Klika je nejistá, někdo za ní vezme, vstoupí a ještě vás přitom práskne pořádně do hlavy. *bzum*Ale třeba by se Vám aspoň rozsvítilo.

Když už to musí být, najděte si raději v houští vysoký strom. Ale nechtěla bych pak za rok být houbařem, který tam přijde na hříbky.

A vůbec - hezké Vánoce. Tohle bych nikdy nenapsala, kdybyste si o to sám nekoledoval. Však vy to vyřešíte, to jen krysy opouštějí loď, než se potopí. Jaga.

chrest*
hodnocení

0x

Jo funguje.

Ale blbě, bolí to a trvá to dlouho.

olaf71*
hodnocení

0x

já osobně dělám vše pořádně, takže bych kliku nevolil

danch*
hodnocení

0x

Xmene, to co prožíváte je moc těžké, ale všechno zlé někdy přebolí. Pokud svou otázku myslíte docela vážně, vše ukončíte, aniž by jste se toho dobrého dočkal. Pokud je vaše bolest tak velká, nestálo by za to popovídat si s odborníkem, porosit ho o radu, jde to i anonymně, třeba na nějaké lince důvěry...

Držím vám palce...

dzordz*
hodnocení

0x

V takový tý tlustý knížce o historii trestu smrti, mučení, středověkých praktikách i současných způsobech bylo, že kati museli bejt machři, aby podle váhy a výšky člověka správně určili délku provazu, aby se tělo spustilo o správnou vzdálenost. Ideálně ten náraz při napnutí zlomil odsouzenému vaz a bylo po srandě. S moc krátkým to přežil a umřel udušením, s moc dlouhým tkáně nevydržely to přetížení.

hm*
hodnocení

0x

Na klice? To si nedovedu představit. Na skobě nebo trámu ještě, ale na klice?

A vůbec, nechte těch blbostí! Takto chcete potěšit svou dcerku? *bum*

dando001*
hodnocení

0x

já to nechápu na klice vysvětlí my to někdo. ale další věc když se oběsíte tak uděláte dcerce výc starostí než s přetahovním!

mrnousek*
hodnocení

0x

myslím, že to by princezničce bylo ještě hůř, kdyby pak až bude starší zjistila, že jste se zabil kvůli ní! Mějte rozum!

martinxx1

Jo taky jsem premejslel ze to ukoncim nebudu psat co jsem mel za spusoby byl jsem v uceni ale sebral jsem se a dnes se tomu jen smeju byl jsem tyrany a ted je to vsechno pric tak se taky seberte vsechno jde vyresit ale ukoncenim zivota to nevyresite;)

amadeus*
hodnocení

0x

Jste směšný. Člověku, co se tak hloupě ptá, to prostě nebaštím. A i kdyby, rozhodně bych vám to nevymlouval. Prostě jen potřebujete politovat, že?

Oběšení na klice je krajně nevhodné. Pokud by vás dlouho nepřišel nikdo zkontrolovat, v bytě by to pěkně zasmrádlo. Když oběsit, tak raději někde venku na stromě. Nebo se třeba udusit v autě pomocí výparů z výfuku. V zájmu ostatních lidí ještě nezapomeňte napsat dopis o vašem skutku a poslat ho na policii, aby se vaše tělo brzo našlo a neběželo zbytečně nějaké pátrání a vyšetřování.

petula00*
hodnocení

0x

Počkejte až bude po Vánocích.Potom se řádně ožerte a až Vám bude hodně zle tak vězte že až by jste se věšel na klice tak by Vám bylo několikanásobně hůř než ožrání.To oběšení trvá moc dlouho a jsou to muka.A třeba se to ani nepovede a můžete mít následky celý život jako nepohlybivý dement.Dle té dcerky nejste zas tak starý.Dejte se dopořádku a žijte.Stojí to za to.

lidus*
hodnocení

0x

Jak říká manžel který na oběšence chodil, ANO funguje, počítejte s tím, že většina se počůrá a pokálí, nebo pobleje a věšte se v ústraní aby rodina nemusela měnit byt. Kdo chce kam, pomozme mu tam!

Dík všem podobným dotazům už mě přestalo bavit brát si servítky.

doplněno 24.12.11 13:16:

a nemáte zapomět svázat si ruce, pud sebezáchovy funguje a ještě by jste se doškrábal.

moxa*
hodnocení

0x

To bych nedělala. Dlouhé a mučivé umírání.

A chudák dceruška. Tatínek se kvůli ní oběsí a ještě na Vánoce. Ta bude mít tedy každoročně hezké svátky...

hodnocení

0x

Až ti bude v životě nejhůř, otoč se čelem ke slunci a všechny stíny padnou za tebe. (John Lennon).

olaf71*
hodnocení

0x

jestli jsi viděl film Kulový blesk, tak tam stará paní přesně naznačila, kde se věší nejlépe.

majsterjoe*

To je ale krasna pudicka...

to se mi to bude pěkně věšet.

anjelikaperlita
hodnocení

0x

Nedělejte to... cs.publero.com/ti/...

figurek*
hodnocení

0x

kamaráde jestli ještě žijete, pak bych vám něco poradil já. Mám třetí ženu, první mi zahýbala, druhá mi nadávala do hnusných hajzlů, taky jsem zažil ledaco, párkrát jsem byl na dně a můžu vám zaručit, že přidou další pecky. Tak se nekácejte hned po té první.

Jak jsem řešil stavy své vlastní mysli, které provázely moje životní trable? Napsal jsem je na toaletní papír, na několik dní schoval, pak jsem si je párkrát pro sebe hlasitě přečetl a nakonec jsem ten papír použil k jeho účelu. Od těch dob, když mi zase někdo něco řekne nebo udělá problém, pak mě hned napadá :

A hele. Pěkný příspěvek do hajzlpapíru. *klik*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma sebevražda oběšením

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]