Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oční studio Brno

Od: bunny* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, doktorka mi doporučila brýle a teď přemýšlím, kde bych je mohla pořídit. Máte někdo nějaké zkušenosti co se týče Brna? Jde mi hlavně o přístup a kde je dobrý výběr a taky budu potřebovat poradit...díky za jakýkoliv tip :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Jednou jsem byl koupit něco menšího v optice u hlaváku, u tramvají směrem na západ, Žejdl se to snad jmenuje. Na brýle to tam ale může bejt docela drahý, vypadá to tak jako luxusně a nóbl. Na druhou stranu to je fakt velký a asi si vyberete.

Párkrát jsem byl taky na Skácelově, tam u toho novějšího baráku s brněnkou, lékárnou, kytkama atd. Tam to byla taková normální optika no :)

bunny*
hodnocení

Kolem Žejdla jsem párkrát šla a vždycky jsem tam zahlédla pěkné brýle, ale co se týče cen to netuším...asi bych se někdy mohla kouknout i dovnitř *smich*a myslím že je i někde u zastávky vlhlké, jestli si to nepletu s něčím jiným

Přemýšlela jsem i o té optice ve vaňkovce, teď mi to jméno vypadlo, ale v diskuzích lidi psali, že je zbytečně drahá a i když lákají na slevy, tak z toho žádná sleva ve finále není.

lidus*
hodnocení

0x

Mám super optika v Brně-Bystrci v Javoru, poradí, je rychlý a není drahý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]