Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká vůně do auta

Od: krkovicka* odpovědí: 12 změna:
Kterou vuni do auta vybrat?Dekuji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stribrnak*
hodnocení

0x

krkovičko,Vy nemáte čich?snad vůně se vybírají dle toho,co má člověk rád a je mu příjemné a neptá se jiných!co mu voní

des*
krkovicka*
hodnocení

Cele dopoledne dokupuji darky a bohuzel jsem neupresnila otazku.Tak tedy:je vylozene nejaka vune co chlapum v aute tela jsem koupit lestidlo na palubku nebo parfem.DIK
doplněno 22.12.11 12:29: Co chlapum v aute smrdi?
stribrnak*

to chodíte s PC po trzích?kupte to co uznáte za vhodné!třeba vůni bůčku pěkně vyuzenýho pokud to seženete!hezký svátky

výtka
Upozornění od sys clayman 22. 12. 2011 12:48:09
poslední dny nějaký nabroušený, ne? :) Já taky ještě dárky nenakoupil... klid ;)
krkovicka*
hodnocení

Jste opravdu vlidna.Mam dotykovy mobil,proto pisu.az vynechavam pismena.Me treba vune v aute vafi.Mam to pro tatku a vse prodavaji s vuni.Jahoda,pomeranc,antitabak,citron,vanilka...
doplněno 22.12.11 12:51: Citron by usel ne?ten snad voni kazdemu.Rikate stromecek?To mi prijde jako darek hloupy.ok.vratim se tam.

je toho hodně indiduální... já nesnesu vanilku a přitom můj táta snad nic jiného nekupuje :) Mě vyhovuje nejvíc taková ta černá, co má připomínat silný parfém... stromeček :) Nedá se to přesně určit a proto mi vyhovuje... přijít do auta a cítít něco konkrétního např. pomeranč by se mi rychle přejedlo :)

doplněno 22.12.11 13:26:

stromeček jako dárek asi ne, jedině nějaký set, ale byl to jen popis, co hledat a očuchat už můžete sama, co se v podobném dělá ;)

"Krkovičko", citronem určitě nic nepokazíte. Většinou je to vůně oblíbená i uchlapů, nedráždí je, nerozptyluje a nevadí jim. To je můj názor.:)

ludak*
hodnocení

0x

Já miluji vůni benzínu.To k autu neodmyslitelně patří.

Jinak bych volil nějakou vůni s názvem SPORT,nebo tak něco.

dando001*
hodnocení

0x

takovej ten stromeček co prodávaj snad na každé benzínce je i z vůní vyuzené masa strašně dobře to voní cena 30 kč. ;)

chrest*
hodnocení

0x

Já do auta používám toto detailing-obchod.cz/... vydrží to dlouho a voní to fakt krásně, třeba hned ta první vůně cherry, je to tuším slisovaný len napuštěný parfémem, ale asi koupíte jedině přes net... a na tu palubku coyote.cz/... to koupíte téměř kdekoliv na benzínce

cinematic*
hodnocení

0x

Dlouhou dobu jsem dával do auta nejlepsiceny.cz/... Ale už ji asi přestali vyrábět, nikde ji nemůžu sehnat *nevi*

dando001*
hodnocení

0x

stromečky jsou nej. ale prodávaj se i jiný tvary vyděl sem i krávu *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]