Nejste přihlášen/a.
krkovičko,Vy nemáte čich?snad vůně se vybírají dle toho,co má člověk rád a je mu příjemné a neptá se jiných!co mu voní
to chodíte s PC po trzích?kupte to co uznáte za vhodné!třeba vůni bůčku pěkně vyuzenýho pokud to seženete!hezký svátky
je toho hodně indiduální... já nesnesu vanilku a přitom můj táta snad nic jiného nekupuje Mě vyhovuje nejvíc taková ta černá, co má připomínat silný parfém... stromeček
Nedá se to přesně určit a proto mi vyhovuje... přijít do auta a cítít něco konkrétního např. pomeranč by se mi rychle přejedlo
stromeček jako dárek asi ne, jedině nějaký set, ale byl to jen popis, co hledat a očuchat už můžete sama, co se v podobném dělá
Já do auta používám toto detailing-obchod.cz/... vydrží to dlouho a voní to fakt krásně, třeba hned ta první vůně cherry, je to tuším slisovaný len napuštěný parfémem, ale asi koupíte jedině přes net... a na tu palubku coyote.cz/... to koupíte téměř kdekoliv na benzínce
Dlouhou dobu jsem dával do auta nejlepsiceny.cz/... Ale už ji asi přestali vyrábět, nikde ji nemůžu sehnat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.