Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Vlasy v jidle v restauracnich zarizenich

Od: mamrd odpovědí: 6 změna:

Take se v posledni dobe casteji setkavate s nalezy vlasu v jidle v restauracich? My ano a nejsme jedini, nevime, jak presne se zachovat, kdyz najdeme zapeceny ci jinak zapracovany vlas v jidle, zda jidlo vratit, ci zvratit a pozadovat nahradu...? dobrou chut, jaryn *bezim*

 

 

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

dzordz*
hodnocení

0x

Když vám to vadí, tak si samozřejmě stěžujte..

 

krkovicka*
hodnocení

0x
Jídlo odmítnout.Vrátit.Neplatit.Snažte se jednat v klidu bez emocí, stejně se zachová i druhá strana...

 

ludak*
hodnocení

0x

Je to sice nepříjemné,ale naučil sem se s tím žít.Je to jen otázka psichyky.

Nejhorší je když už je v puse a taháte,taháte fuj*blee*

V ten okamžik se musíte zamyslet jak velký máte hlad.Jestli velký tak ho hodíte na podlahu a jako by nic.

Náhradu byste měl dostat určitě.Jen se u toho moc nerozčilovat jinak vám tam plivnou a budou koukat jak vám šmakuje*smich*

 

buss
hodnocení

0x

Vraťe to, je to zmetek. Co se týká pokrývek, nevím zda je to nějak nařízené jak bylo kdysi, ale všimněte si různých pořadů v TV, včetně šéfe, jak jsou ustrojeni. Když vidím Vietkongy v čem stojí a vaří, v čem chodí venku, jak čvaňhá přes provozovnou a pak zpět za pult..., nešel bych tam.
Mimo, ostatně, jak jsou ustrojeni policisté venku, v létě...

 

hodnocení

0x
avatar hangar

Občas v kuchyních různých restaurací i bistrobufů odtahuji techniku na vaření či mytí-... a když vidím sem tam vybíhat 2-3 myši zpoza trouby, myčky... nějaký blbý vlas by mě absolutně netankoval... do těch dotyčných restauraček či bufetů bych v životě již nevlezl..

 

hodnocení

0x
avatar babajaga

Vlas by mi nevadil, vadila by mi moucha. V závodní jídelně jednou našla paní v polévce zub. Hned vypukla panika, že vypadl do polévky kuchařce, ale když jsme ho pak viděli, byl to jednoznačně zub z prasete, asi vařili hlavy. Přesto to na chuti nikomu nepřidalo.:(

Za hluboké totality jeden známý studoval v Praze VŠ. Měl hluboko do kapsy, ale rád dobře papal. Proto vymyslel následující. Do krabičky od sirek dal několik mrtvých masařek a schoval do kapsy. V některé drahé a luxusní restauraci si poručil nejlepší jídlo, jedl, a když už mu na talíři zbývalo jen několik soust, nenápadně tam propašoval jednu z těch much. Pak zavolal vrchního, jídlo reklamoval. A víte, že mu to procházelo? Jen musel dávat pozor, aby žádnou z těch restaurací nenavštívil v krátké době dvakrát.*smich* Jaga.

doplněno 25.12.11 07:08:

Jinak doporučuji chodit do restaurace k Pohlreichovi, ten žádné vlasy nemá, tam se to stát nemůže.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]