Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posta dobirka

Od: kalanaa odpovědí: 10 změna:
Zdravim,mam dotaz.nevi nekdo za jak dlouho mi dorazi balik? (dobirka,ceska posta) uz me to celkem stve :) v pondeli jsem objednavala a furt nic.muze za to vzdalenost? je to zhruba 600km :) ano pres celou cr :) ale i tak ma nekdo zkusenost s takovou vzdalenosti?tak za jak dlouho asi? jo na sledovani online zasilek bylo ze to podali teprv dnes v 12.32,takze taky fajn,clovek si obedna v pondeli a podaj to na postu az ted.deda ma narozky v sobotu,tak nevim co mu dam

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

opravdu záleží kdy se balíček dá na poštu a kdy pošta odesílá (kolikrát denně). Jestli na velké poště, kde odváží několikrát denně či na malé poště, kde odváží 1x denně.

Mi chodí balíky přes Českou poštu na druhý den od podání, i zdaleka.

Balíky lze sledovat dle podacího čísla na postaonline.cz/... Podací číslo mi většinou zasílá firma na e-mail po podání balíku na poštu

jyri*
hodnocení

0x

hele podle toho jak to odesálatel poslal bud do mohl poslat tzv. DR to znamená ze prijde druhý den jinak jednou jsem prodával něco na internetu poslal sem to na dobírku za částku o 10kč menší než DR a trvalo to asi 10 dní (pracovních) nez mu to prislo

kalanaa
hodnocení

Uz jsem celkem nervni :-D chci ten balik,jinak me klepne :-D

zejtra to na tuty doručí, neboj a nenervuj se

kalanaa
hodnocení

Takze opet nic nedoslo,takze mam jeste cekat nebo kam se obratit
buss

No na Poštu, ne? Lampárny už nejsou. Též na podmínky, pokud je nějaký termín na dodání s jejich heslem dnes podáte ...

snad máš online sledování zásilky ne, kde podle čísla balíku zjistíš, kde to je, pokud to došlo na dodací poštu, val tam, ukaž jim to číslo balíku a oni ti to vydají na občanku

kalanaa
hodnocení

Jo,to jo.porad to je v Plzni 02 a ja prece nepojedu taku streku,kurna ja jsem z Ceskeho Tesina

no já nevím, nezlob se, ale jsi asi trochu někde jinde, já mluvím o vaší dodací poště a né o podací, ta vaše je v Českém Těšíně, pokud ti píše online sledování zásilky, ž eje v Plzni, tak to asi neodešlo a je to na podací poště, je na tom něco složitého? nejspíš to poslali jako obyčejnou zásilku, tudíž tam jsou 2-3 dny dodání

ich*
hodnocení

0x

Zavolej na poštu kde se teď balíček nachází (Plzeň 02) a zeptej se na tvoje číslo balíku, co se s ním stalo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]