Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Z jakého důvodu nám ženám/holkám/dívkám ztvrdávájí bradavky? Tuším o několikati věcích, ale mohl mi je někdo, kdokoliv vypsat? Na internetu to takhle nepodávají. Je to pro muže nechutné? Omlouvám se za tento dotaz, který někomu příjde směšný. Má důvod, což je pro mě podstatou, ale asi ne pro všechny. Děkuji.
Já vím, že ano. Ale z důvodů, které nemůžu uvést, to potřebuji vědět. Tak naléhavě, že překonam rozpačitost a dokončím tuto větu. Jestli víte, odpovězte. Potřebuji to vědět.
Svým celým příspěvkem mě považujete za dítě. Když jsem tedy podle vás dítě, nerozumná pubertačka, tak proč myslíte, že se nebudu stydět, vnést tu takovou otázku, která ponižuje mě, protože jsem přece to dítě? Nechci vypadat tímto pohnutkem naštvaně, nýbrž bezmocně a trochu smutně. Škoda, že se lidé berou podle věku. Jste snad upřímný, když píšete, že jste rádi, že jsem znovu spokojená a za tím jsou tři podezřelé tečky. Ale to nevadí, budu upřímná i já: Děkuji. Pokud to nebylo upřímné ale pohrdající, tak je mi to líto. S čistým srdcem vám odkývnu, že se příště polepším. P.S. Zvolila jsem verzi vykání, protože tak můžu zapomenout, že mě berete moc mladě.
Vím, že je to pro dívky velmi nepříjemné ale časem příjdeš na to, že nějakou změnou dospívající musí projít. Nebádej po tom proč to tak je - sama si odpovíš možná dříve než by jsi očekávala. A na dotaz = zda-li to je pro muže nechutné? odpovím - většina mládenců o tom ani neví a možná i mnoho dospěláků. Přeji Ti krásné dospívání.
Nepříjemné? Chtěla jsem tím směřit k jednomu bodu: Nejde mi o to, jestli to je nepříjemné nebo jestli ne, nejde mi taky o to, jestli jsem na to mladá a měla bych na to přijít sama. Jde mi o to - může to mít i nějakou nechutnou tvář? Třeba když se to stává, všichni se smějí? Četla jsem to v jednom článku, byl veden velice hnusně k jedné ženě, které se to stálo. Pro mě zůstalo tajemstvím, jak to vlastně bylo.
Neúplně jsem pochopil možná, kdyby to bylo na začátku lépe... ale můžu Tě uklidnit pro muže bych řekl je taková situace vzrušující. Jestli je nyní odpověď tím bodem? Já zase nevím jak to působí ženě. Vždy bude nějaké to tabu.
doplněno 21.12.11 19:43:musel to být nějaký hodně nepovedený článek spíše situovaný do toho někoho poškodit je to úplně jinak netrap se tím.
Nepříjemné může být třeba odírání ztvrdlých bradavek o podprsenku, pokud stav trvá moc dlouho, ale ono nepříjemné je spíše reakce okolí. Holce, které se takto zvýrazná bradavky, se puberťáci většinou smějí, protože vidí prsa Jinak již dozrálého muže to spíše potěší, že se může kouknout, může ho to vzrušit nebo mu to signalizuje, že je jeho partnerka sama vzrušená - nebo jí je zima:D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.