Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vaše internetová domovská stránka

Od: martinjelinek* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, ahoj.

Zajímalo by mě jakou kdo používá domovskou stránku u sebe v počítači. Má někdo nějaký zajímavý tip? Něco kde se člověk dozví rychle a kvalitně čerstvý informace z domova i ze světa? Nebo tip na jiné zajímavé stránky? Centrum, Atlas a Seznam znám - neberu. Za celkem dobrý občas považuji Idnes.. a jiné?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

iGoogle, ale ten bude fungovat jen do 1.11.2013, pak ho bohužel zruší.

Lze si tam nastavit které zprávy, za jakých serverů se budou zobrazovat + spousta dalších gadgetů (počasí, kurzy, atd.)

martinjelinek*
hodnocení

Myslim že když jde o google tak potom nastartujou zase něco novýho.

trenkinen*
Dobry den. Ako nahradu igoogle pouzivam netvibes.com

Taky mám iGoogle a mrzí mě, že končí. Jinak po zavření chromu a opětovném otevření se mi načtou naposledy otevřené stránky, takže na domovskou stránku chodím jen kliknutím na "domeček".

hodnocení

0x

prázdná stránka - ale prakticky ji nevidím, protože se mi pokaždé načtou poslední neukončené záložky a jsem tedy vždy v obraze od minulého zavření (pokud restartuju).

ladaadal*
hodnocení

0x

Mám Seznam. stejně hned po otevření lezu tam, kam právě potřebuju,takže domovskou využívám minimálně.

hop®
hodnocení

0x

Domovskou mám prázdnou. Proč se zdržovat načítáním něčeho, co třeba vůbec nebudu potřebovat...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]