Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Firma Brose - velká dřina?

Od: julik* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, dnes jsem byla na náborových testech v Brose v Kopřivnici a oznámili mi, že jsem se tam dostala, ale od známých jsem slyšela nějaké negativní poznámky. Např: "Nadřeš se a málo vyděláš" nebo že jeto hloupá práce, ale já tak moc na výběr nemám. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte osobně nějaké zkušenosti s touto firmou a jak se vám tam pracovalo? Můžeš si vybrat 8-hodinové směny nebo 12-hodinové směny a plat se pohybuje kolem 12 880kč hrubého. Ale myslím si, že až se zapracuju, tak bych těch 15 000 čistého mohla mít. Co si o tom myslíte?

Budu moc ráda, za jakoukoli radu.

Děkuji :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kopr*
hodnocení

0x

Všude je něco.Jestli práci potřebujete tak ji vemte a časem se uvidí co a jak.Nikde není psáno,že tam musíte zůstat.

Dejte na vlastní zkušenost..Pokud se Vám tam nebude líbit,tak si přece můžete hledat práci práci jinde a pak odejíd.

Tak bych to řešil ja.

jmlc*
hodnocení

0x

Známí vám radí i kde jít pracovat? Nebo raději že máte být na pracáku? Nebo vás budou živit?

Někdo si tu před časem vyléval srdíčko, že nemůže sehnat půl roku práci... Reakce na to byly různé - třeba další přidala pláčem, že už to je skoro 2 roky, co práci začala shánět...
Já Bohu děkuju, že práci mám a od školy/vojny jsem práci měl vždy - než jsem ukončil jeden HPP, domluvil jsem si už k tomu datu druhý HPP..

A peníze... Když budete mít 12 tis - utratíte je, když 20tis, utratíte je... jen je rozdíl v tom, jestli levnější hadry, levnější jídlo...

absdkjabhkdh
hodnocení

0x

V té firmě pracuji také, řeknu ti to asi tak. Prace ve fabrikách bude stát vždycky za nic :D, v Brose to ale není zas tak špatné, tedy jsou i horší. Jsou tam vklidu lidi. Práce tam sice není nijak "inpirativní" no nicméně u ní aspoň nemusíš přemýšlet. :)

katula
hodnocení

0x

Má te někdo zkušenosti s Brose?

doplněno 16.01.16 08:12:

Chci se zeptat jestli tam paní zůstala a máte taky zkušenosti s touto firmou.Příští týden jdu taky na ty testy tak se chci zeptat jestli jsou těžké.Práci taky sháním,tak piště jestli jste spokojeni :)

br*

Práce vesměs jednoduchá není nutno nijak zvlášť uvažovat. Lidi celkem v pohodě. Plat někde automaticky 3 třída takže super ale někde dostanete 2 třídu až za několik let. Záleží hodně na jaké oddělení se dostanete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]