Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
uvádím můj seznam oblíbených her a chtěl bych jej rozšířit .Některé se nepovedly a chtěl bych znát podobné.., pište podobné dobré hry, Díky moc
seznam:
Grand Theft Auto, Mafia , Just Cause , Wheelman, Test Drive , Burnout Paradise, Driver San Francisco, Trackmania, Flatout...
Hry ve stylu policajta: SWAT 4, Rainbow six 3, módy GTA IV.
Sportovní hry: PES 12, FIFA 12, NHL 09, NHL 12 (poraďte free stáhnutí prosím), MX vs. ATV, Unreal Tournament, COD MW 2
Pište jakékoliv další DOBRÝ hry.. ..děkuji
Můj kontaktní mail: Mara.sro@email.cz
poradim ti Minecraft vypadá na blití ale když to pochopíš o co v tom de tak tě to vážně chytne odkaz na stažení kdyžtak pošlu mejlem nebo tak nějak (tady neni warezforum)
dale bych doporučil League of Legends, Titan Quest a samozdřejmě Counter strike to je klasika
díky, Counter Strike sem zapomněl přidat, ten už mam sjetej jak santa ponožky:D ae zkusím jiné..minecraft asi ne:D
Opravdu? Tak třeba gamesradar.com/..., jako bych to sám psal.
2. unfriendly je ještě hodně slabé slovo
3. a 4. opravdu to není hra, je to sandbox beze smyslu. Asi jako říct, že Malování je hra. Nebo chir.ag/.... To takové SimCity nebo Dungeon Keeper aspoň měly nějaké cíle a záměry. Nebo jeden čas jsem docela dlouho hrál ADOM ( forums.somethingawful.com/..., směrem dolů tam je dost screenshotů), což jde v grafické odpudivosti ještě mnohem dál, ale běží to na všem, jsou tam nějaké cíle atd, není to stylem "udělej si sám"a hlavně, je to sranda.
Jojo, kdyby takovou popularitu, co má minecraft, měl v dnešní době třeba Albion, to by bylo fajn. Ten si to narozdíl od toho minecraftího patvaru zaslouží. Ale 99% dnešních konzumentů videoher to slovo ani v životě nevidělo.
beru že minecraft classic nebyla až moc tolik hra ale teďka survival mod už má něco do sebe
takže má odpověď tobě dzordzi vy co minecraft nesnášíte řikejte si co chcete mě to nezajímá (stejně vás to aspoň 50% z vás chytne vím to z vlastní zkušenosti) neboli svoboda myšlení
Zjevně jsi vůbec nepochopil, co jsem psal. Není to hra, je to sandbox, který nemá smysl. Jestli se ti to líbí, vyhovuje ti to a ještě za to rád zaplatíš, budiž, tvoje volba. Nemám k tomu co víc říct.
tak sem začal hrát ten minecraft a docela dost mě to vzalo, když sem to pochopil ae strašně mě sere ta noc .nešlo by udělat, abych tam měl jenom ten den nebo alespoň bez těch příšer minecraft?díky moc
hraješ ten minecraft?já sem se do toho nějak zabral :D, chtěl bych to hrát přes net s čechama, estli někde hraješ na servru, připojil bych se..třeba s tim minecraft survival..klidně
@fatalwir :
hraješ ten minecraft přes net?já sem se do toho zabral jako hovado:D, hraju na server.netfire.cz:27572 na světě Venkov:D
díky, určitě hry zkouknu na YT a když mě zaujmou, tak si je stáhnu..
minecraft sem nějak nepochopil:D sbírání kytek a nic z toho...a navíc se štítim těch příšer a zvuků:D
v nastavení si nastavíš Difficulty na Peaceful a máš to bez potvor. V minecraftu se dá dělat o mnoho víc vecí než sbírat kytky xD doporučuju naučit craftění základní věci a jít na multiplayer to už je jiný "žrádlo" tam sou soutěže společnost (nemusíš se bát potvor, když budeš přes noc ve městech) jestli budeš chtít na nějaký server doporučuju ten gameteam co jsem zmínnil níže
doplněno 06.01.12 01:06:k tý noci stačí si udělat postel večer zalehnout a máš ráno
JÁ TO ŘIKAL
Já hraju na gameteam servru. Doporučuju projet ten odkaz přečíst pravidla a podobné věci a pak se přijít mrknout.
Z těch co uvádíte se mi nejvíce líbí SWAT 4. V poslední době ale hraji spíše Zaklínače 2 nebo Gothic 3. Jsou to taková klasická RPG. A když už nemám opravdu do čeho píchnout tak si zahraji i nějaké hry zdarma. Je opravdu moc a moc krásných her a já hraji naprosto všechno co mi přijde pod ruku, pokud je to jen trochu hratelné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.