Nejste přihlášen/a.
Přišla mi sms z čísla 773 103088 toho to znění "Prozvonte mne prosím na můj tel.Děkují Matyasová ".Tu osobu jsem samozřejmě neprozvonila,ale zajimalo by mne co to znamená,proč to dělají a jestli se z něčím už někdo z vás setkal.Díky
přesně tak. Taky mi chodily z jednoho čísla, napsala jsem sms-ku máte špatné číslo, nepište a nevolejte mi a přestalo to
Ahoj. Tak si myslím, že nejrozumnější reakce na podobnou výzvu, by byla, na nic neodpovídat, číslo poznamenat do tel. seznamu s poznámkou: NEBRAT DAREBÁK! Kolikrát budete prozvánět, nebo posílat SMS na nějaké číslo, které nijak neodpovídá. A hlavně v dnešní době, kdy se kdejaký darebák, snaží, různými způsoby něco z někoho vytáhnout.
Z nějaké internetové SMS brány by to asi bylo možné. Eventuelně existují služby nabízející SMS API a u zpráv přes toto API taky nevidíte číslo. Místo čísla je tam text. Používají to například internetoví prodejci nebo dopravní společnosti pro zasílání informativních zpráv zákazníkům.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.