Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je blog feministek legální?

Od: martinaa* odpovědí: 11 změna:

Zdravíčko a přeji všem jeden pěkný předvánoční večer. Na kamarádově FB jsem narazila na diskuzi o mnohokrát probíraném blogu feministek, www všichni znáte. Něco jsem si pročetla, i diskuze zde, a je mi jasné, že to nemůže být myšleno vážně a spíše se jedná o partičku vtipných puberťáků.

Moje otázka však zní: je to legální? I kdyby to bylo z legrace, blog obsahuje spoustu nabádání k trestným činům (muže třeba zabít, ve spánku uřízni penis atd.), nehledě na to, když jejich pseudorady některá citlivější holka v pubertě vezme vážně.

Jak to, že blog zatím nikdo nezákázal a funguje?

Nevím, co si o tom mám myslet. Jistě, je demokracie, ale když se zakazují blogy napadající jiné rasy a jinak barevné lidi, proč funguje blog napadající jedno pohlaví (a často hovořící o jejich mučení aj.?)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

0x

Myslím, že u tak velké míry nadsázky - nevěřím, že by to mohl kdokoli brát vážně - by jakékoli zakazování zavánělo spíš cenzurou. Internet je plný politicky nekorektních vtipů, tohle je prostě takový vtip ve velkém (alespoň jsem slyšela, že to lidem připadá vtipné - mě to neba, takže jsem se nikdy nikam pořádně nepročetla :-D).

Zároveň nepochybně platí, že kde není žalobce, není soudce. Až se jednou objeví někdo dostatečně odhodlaný, kdo ví, jaké budou padat argumenty :-D Jenže, koneckonců - mají hned na začátku varování ;) Už jsem viděla hodně mnohem horší amatérské "umělecké" tvorby, jen se tak neproslavila :)

martinaa*
hodnocení

Díky za odpověď:) Jen se někdy děsím, kdyby to nějaká holčička vzala vážně...

sargo*

Vem to takhle: žádná holka natolik pitomá, aby to vzala vážně, se nezvládne pročíst takovou spoustou textu. *smich*

martinaa*
hodnocení

Já se obávám, že když poslouchám dnešní mláděž, tak toho schoná je...:D

amadeus*
hodnocení

0x

Máte pravda. Třeba taková Olga Sommerová je na to hloupá dost! Naštěstí není reálné, aby její partner, pokud se tedy takový chudák našel, nějaký penis měl.

Teď vážne. Jsou horší weby, se kterými by si měli cenzoři dělat starosti.

martinaa*
hodnocení

Tak ty horší snad ani neznám a znát nechci:)

buss

Ale no tak cenzura je nepříípustná, vizte naše politická práva.

Su skoro 45 letej chlap a můžu k tomu jenom dodat : ,, Víc takovejch ženskejch jako je Olga Sommerová "!.!.!.!.!.!.!.!.!

buss
hodnocení

0x

O tom hovoří tr. zákon a teorie, myšlenka sama o sobě není trestná. Kolikrát někomu řekneme já tě zabiju, hoď na něj siť, vraž mu... je to trestné? Musí naplnit znaky skutkové podstaty tr.. činu,a úmysl..
Že ho někdo nezakázal? Asi to nikdo na ně nepráskl.

... to mi připominá, tak mi ještě přišijte znásilnění...cože vy jste někoho znásilnil.. ne ale mám nástroj...

Te web stojí za to...

Já osobně nějaké pipky poznal a věřím že by byly schopné ty články vést/psát... nicméně držet web to je vysoko nad jejich IQ ...

fran
hodnocení

0x

Není feminismus jako feminismus:

feminismus.cz/...

...a nejsou feministky jako feministky. Značně "Od rány"byly např. americké feministky na začátku minulého století. Nebo ta ozbrojená ženská skupina z dívčí války ve vzdálených českých dějinách (prý skutečně existovaly). Také archologové vykopali nějaké pozůstatky skupinky z ženského válčení snad tam nebo poblíž, co byla chetitská říše (ale Chetitky to nebyly).

Tenhle výšeodkázaný f. je (až na občasné podivné příspěvky do diskuze) docela dobrý. A přináležící feministky mají mj. smysl pro humor. Zajímá je dostatek školek v ČR, ovšem i postavení žen v Iránu - mohli jste s živoucí Iránkou - emigrantkou - bojovnicí za práva Iránek - před časem i diskutovat. A jestli my tady skončíme na kvótách v politických institucích...*nevi*. Jako nutnost, nikoli jako cíl za každou cenu.*houpy*

Internetem ovším bloudí ledaskdo a ledacos, ten f. z dotazu mohli založit nějací vztahovační pánové *hi**hej*;).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]