Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou knihu od S. Monyové pod stromek?

Od: ondra5* odpovědí: 7 změna:

Ahoj, myslím že název tématu už říká dost ;) Blíží se Vánoce a ještě bych chtěl rychle v knihkupectví sehnat nějakou knihu od Simony Monyové, jenomže nevím vůbec jakou (má jich dost), tak bych byl rád za doporučení nějaké, která zas neni moc depresivní :-D anebo je i o jejím životě atd. :)

P.S.: Měl by to být dárek pro mamku, 45 let

Děkuju všem!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

V tom případě doporučuji knihu Matka v koncích:D Moje máma ji má taky a svorně se u toho řežeme smíchy:)

lidus*
hodnocení

0x

Jednou v blázinci, Já o koze on o voze.

doplněno 20.12.11 16:49:

monyova.cz/... Zde máte ukázku z knihy Já o koze... já se u čtení bavila. Pokud kliknete i na další tituly tak budete vědět přibližně o čem knížka je.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Pokud je mamce 45, myslím, že ocení "Střípky z ložnic".

ondra5*
hodnocení

Ok děkuju za tipy, Matka v koncích vypadá fajn :D

A kniha Střípky z ložnic je přibližně o čem? Sranda nebo vážnější? :)

cocinkamichalka*

Střípky z ložnic je realita - pohled muže a ženy zároveň na jisté situace. Ale tím, jaká je to realita, je to vlastně sranda:) Mě se to líbilo.

ondra5*
hodnocení

Tak super, zaběhl jsem do knihkupectví a už mám doma Matku v koncích (tu knihu :-D ) Byly tam ale i další, Srdceboly, Kudlanka bezbožná, Opiju tě rohlíkem, Hra svalů a to je asi vše.. Ještě nejaké tipy? :) Klidně i na jiné nebo nějaké životopisné ;) Zítra zajdu kdyžtak ještě jinam :)

hodnocení

0x

Začal jsi sice S. Monyovou, ale pro mamku by se jistě hodily i jiné autorky. Třeba Joy Fieldingová. Napsala toho dost, ale nejraději od ní mám knihu "Jane utíká". Z českých autorek bys asi udělal radost i Irenou Fuchsovou.

Jestli má mamka smysl pro humor, ráda se pobaví, tak je tady už letitá klasika od Betty Mac Donaldové: buď Vejce a já, nebo Co život dal /a vzal/. Čtu je pořád dokola a nikdy mi nezevšední. *palec*Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]