Nejste přihlášen/a.
Chtěl jsem se zeptat, kde nakupujete boty? Volíte spíše kamenné obchody nebo eshop?
Já nakupuji převážně pantofle, u ťamanů. Ale asi bych se neodvážil si koupit dražší boty přes net. Různá číslování velikostí obuvi jsou známá, a v tomto případě je lepší si vyzkoušet a pak v nich klidně rovnou odejít. I za o něco vyšší cenu, ale bez dalších problémů s případnou výměnou...
Boty kupuji zásadně v Canisu. http://www.canis.cz/
A zásadně kožené. Ještě jsem se tam nikdy nezklamal. Prodávají "Evropské"rozměry a ne ty "China".
Průměrný evropan má totiž jinou "tlapu", než průměrný asiat. U šanghaiChina jsem koupil boty jen jednou a naposled.
Byly mi úzké a ani po měsíci, kdy už jsem měl náležitě zdeformovanou nohu se nepřizpůsobily.
Bota z kůže, je nenahraditelná. Je "živá"a přizpůsobí se časem Vašim hnátům.
Samozřejmě ji musíte náležitě opečovávat. Není to Nike z kusu hadru, který vydrží rok.
Boty na netu by mě nenapadlo kupovat ani ve snu.! Bota musí zkrátka sedět a musíte se v ni cítit dobře.
Jak to asi přes monitor vyzkouším.? Také samozřejmě záleží, jaké požadavky na obuv máte. Já docela drsné.
Chci, aby byly pevné, pokud možno prodyšné a částečně nepromokavé. Což mi (pracovní) boty eshop.canis.cz/...
splňují dokonale. Zrovna tyto mám už pátým rokem a musím koupit nové jen proto, že jsem už ošmajdal podrážku.
Na své nohy buďte opatrný... musí Vás nést do konce života. Nekupujte levné šmejdy.!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.