Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde nakupujete?

Od: ajgo odpovědí: 9 změna:

Chtěl jsem se zeptat, kde nakupujete boty? Volíte spíše kamenné obchody nebo eshop?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Spíš kamenný obchod, abych si hned vybral takové boty, které se mi líbí a které mi sedí.

filip17*
hodnocení

0x

Volím spíš eshopy, kvůli většímu sortimentu, stalo se mi jen jednou, že jsem musel měnit velikost a tch pár dní navíc, kdy jsem čekal na výměnu, já osobně s tím problém neměl, ale znám lidi co z toho šílely, že čekali další týden, než dostaly novou velikost :-D

mmm*
hodnocení

0x

Zásadně v kamenným obchodě. Musím zkoušet, protože mám úzký chodidlo.

hop®
hodnocení

0x

Já nakupuji převážně pantofle, u ťamanů. Ale asi bych se neodvážil si koupit dražší boty přes net. Různá číslování velikostí obuvi jsou známá, a v tomto případě je lepší si vyzkoušet a pak v nich klidně rovnou odejít. I za o něco vyšší cenu, ale bez dalších problémů s případnou výměnou...

2kedar*
hodnocení

0x

Boty kupuji zásadně v Canisu. http://www.canis.cz/

A zásadně kožené. Ještě jsem se tam nikdy nezklamal. Prodávají "Evropské"rozměry a ne ty "China".

Průměrný evropan má totiž jinou "tlapu", než průměrný asiat. U šanghaiChina jsem koupil boty jen jednou a naposled.

Byly mi úzké a ani po měsíci, kdy už jsem měl náležitě zdeformovanou nohu se nepřizpůsobily.

Bota z kůže, je nenahraditelná. Je "živá"a přizpůsobí se časem Vašim hnátům.

Samozřejmě ji musíte náležitě opečovávat. Není to Nike z kusu hadru, který vydrží rok.

Boty na netu by mě nenapadlo kupovat ani ve snu.! Bota musí zkrátka sedět a musíte se v ni cítit dobře.

Jak to asi přes monitor vyzkouším.? Také samozřejmě záleží, jaké požadavky na obuv máte. Já docela drsné.

Chci, aby byly pevné, pokud možno prodyšné a částečně nepromokavé. Což mi (pracovní) boty eshop.canis.cz/...

splňují dokonale. Zrovna tyto mám už pátým rokem a musím koupit nové jen proto, že jsem už ošmajdal podrážku.

Na své nohy buďte opatrný... musí Vás nést do konce života. Nekupujte levné šmejdy.!

mil®
hodnocení

0x

Nakupuji boty v kamenném obchodě, jelikož si je můžu vyzkoušet, jak mi sedí.

hodnocení

0x

Boty kupuji pouze a jen v kamenných obchodech. Vyzkouším, prohlédnu si tvarování pod klenbou a materiál výstelky.

dejavu*
hodnocení

0x

Boty bez zkoušení bych si nikdy nekoupila, takže zásadně kamenné obchody.

vklus
hodnocení

0x

Raději osobně než přes net. Ono ne všude navíc mají moji loďku velikosti 47 a když už mají nemusí sedět třeba šířka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]