Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla jsem se vás všech, kdo měli nebo pořád mají vztah se ženatým mužem, jak to dopadlo nebo jak to dopadá. Já jsem případ vdaná a on ženatý a konec to ještě nemá...Chci slyšet vaše zkušenosti a názory. Děkuji
Záleží na typu vztahu...
Já začala s přítelem vztah když už byl v rozvodovém řízení ( nebyla jsem jeho příčinou)...,.před tím jsme byli jen přátelé.Jsme spolu pár let,a zatím to klape,i když se nám jeho bývalá žena,po tom co jí nevyšel vztah k chlapem,ke kterému se před rozvodem odstěhovala,sem tam plete do života.Pořád má pocit že ji vezme zpět.Bohužel.Pro ni.
Vztah by měl být rovnocený citově i v souvislosti vdaná -ženatý, pokud jeden cítí více než druhý, je to odsouzeno k zániku, protože pořád budete ta druhá.V lásce totiž platí pravidlo kdo miluje více - trpí více...
Nevím, jestli je vztah rovnocenný a kdo v něm miluje víc. Přítel mi už 2 a půl roku tvrdí, jak mě neskutečně miluje a jak beze mě nemůže žít apod., nicméně neudělal pro to nic. Tak jsem mu řekla, že končím a on na to jenom, že mě pořád miluje. Zkouším zapomenout, ale každý den usínám s myšlenkou na něho a se stejnou myšlenkou se i probouzím. Myslím, že ho miluji, ale ... Ráda bych slyšela příběhy lidí, co jsou na tom podobně nebo byli podobně jako já.
Statisticky vzato... vím o docela dost (rozhodně o víc, než bych chtěla) vztazích, které takhle nějak probíhaly... ano, o mnoha. Jste navíc ta nejhorší kombinace vdaná / ženatý (a určitě se tam alespoň z nějaké strany melou děti). Nevím ani o jednom, který by dopadl kvalitním vztahem těch dvou alespoň na pár let. Jistě něco takového bude, ale prostě o něm nevím a tak ho mám sklony považovat za patrně předem ztracený.
Jemu to zjevně vyhovuje - doma ženu, k tomu milenku, která sama musí být diskrétní, protože je vdaná - tak proč by to měnil? Velmi častá varianta. Ostatně zauvažujte, co kromě zamilovanosti získáte; není moc pravděpodobné, že to bude stát za to. Hlavně budete už vždycky vědět, že to je muž, kterému nedělá problém mít k ženě bokovku. Jako milenka jste samozřejmě informovaná, byť jednostranně. Jako žena nebudete... a stejně tak bude on podezřívavější k vám.
Vždycky je nejlepší porovnat si to doma. Energii, kterou by stál rozchod, dělení majetku, nová domácnost atd věnovat do stávajícího vztahu - je jí takové kvantum, že ho to nemůže než notně vylepšit
Většinou to celé nedopadá dobře. Podle přísloví: Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až... Také se říká, že kašel, koně a nevěru neutajíš. Vždycky to vypluje najevo a pokaždé se najde nějaký dobrodinec, který to s chutí vyzvoní podváděným. Výsledkem je velká ostuda a 2 rozbité rodiny. Zvláště, pokud jsou v nich děti, je to dvojnásob smutné a kruté.
Pokud se stejně oba rozhodnete pro rozvod a další život spolu, nikde není jistota, že to bude život bez problémů. Zklamali jste oba dva své partnery jednou, může to udělat kdokoliv z vás znovu. Jste na tom oba stejně, nemáte si co vyčítat, přesto bych ruku do ohně nedala ani za jednoho z vás. Jaga.
Jsou jen dvě možnosti. Rozvod a milenecký vztah trvá nebo ta opačná. Znám několik případů, kdy došlo k rozvodu a nebylo to vůbec pěkné, především v případech, kdy ve vztahu byli též děti. Zároveň, ale znám případy, kdy k rozvodu nedošlo a milenecký vztah byl ukončen či stále trval. Není na mně soudit, každý ať si dělá, co chce. Pravdou však je, že ve výsledku není šťastný ani jeden ze zúčastněných, vždy dochází k tomu, je to otázka času, že se milenecký trojúhelník (někdy je jich více) trhá. Pak dochází k různím přím a tahanicím. Je však otázkou v jáké fázi se nacházíte, tedy zda toho muže milujute?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.