Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podivný e-mail

Od: fant odpovědí: 42 změna:

Dobrý den měl bych dotaz přišel mi podivný e-mail nevím co to má znamenat. Jestli jde o nějáký spam nebo vtip. Namáte s tímhle nekdo zkušenosti? Údajně jsem asi něco vyhrál, ale vůbec nevím o co jde. Tady:

Stůl z Austrálie viceprezidenta mezinárodní loterijní společnost.
Datum: 07.5.2011
Ref: 575061725
Šarže: 80564902/188
Lotto Typ: mega milionu
Výherní číslo: 111326344448
Vážení vítěz,
To je Vám oznámit, že vaše e-mailová adresa se objevily vítěz Australian PROGRAM loterie. Ty byly proto schváleny požadovat celkovou sumu 980.000 dolarů USD (devět set osmdesát tisíc amerických dolarů) ..
JAK TO TVRDÍ VAŠE CENA
Chcete-li soubor pro vaše tvrzení. Prosím, citovat váš Datum remíza, referenční číslo, číslo šarže a výherní číslo, které lze nalézt na top-levém rohu této zprávy také na tvrzení agenta Mr.Nick Mayez okamžitě. Ten vás nasměruje na to, jak dostat své vítězné cenu. Také byste měli dát ve své telefonní číslo, aby pomohla najít váš soubor snadno. Z bezpečnostních důvodů jsme radu všem vítězům, aby tyto informace důvěrné z veřejného do vašeho tvrzení je zpracována a vaši cenu byl propuštěn na vás, a také pro veřejnost. To je součástí naší bezpečnostní protokol k zamezení dvojího tvrzením a neopodstatněné s využitím tohoto programu non-účastník nebo neoficiálních personálu.
Tom, jak kontaktovat AGENT
Stačí kontaktovat svého agenta s kontaktními údaji;
Pan Nick Mayez
E-mail: office.nickmayez@/...
Poznámka: Všechny výhry musí být uplatněna do 31 května 2011, jinak všechny finanční prostředky budou zrušeny.
S přátelským pozdravem,
Giso Brusch
Online koordinátor pro
AUSTRÁLIE loterie INC
Copyright 2000-2011 Austrálie loterie International. Všechna práva vyhrazena.

42 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

georges*
hodnocení

2x

Přehled a další info o těchto "loteriích"máte zde:

hoax.cz/...

hodnocení

2x

Spam je to minimálně, já bych to pokládal za phishing ("rhybaření"). Odkaz na server Hoax je dobrý odkaz (vůbec tento server doporučuji), také je otoho dost třeba na cs.wikipedia.org/... Honem pryč; už první reagce - poslat jim email - byla chybná (i dyž asi ne katastrofální).

alf*
hodnocení

1x

proč Ty zabyvat se na pisani která moc nerozumela?

Hrál jsi, vsadil jsi? Ne. Tak nemůžeš vyhrát.

Spam, koš nebo ShiftDel a vyřízeno.

doplněno 19.05.11 14:24: tak se svěř agentovi, když myslíš a
dobře využít této kdysi v Životnost
příležitost.
Pozdravy
Mr.Nick Mayez
(svěřenství tvrdí agent).
doplněno 19.05.11 14:34:

slovutná australské loterie po 11 letech existence má e-mail na gmailu a telefon no Anglie, to nemůže být podvod.

hodnocení

1x

Všiměte si, že je celý mail psaný úmyslně zkomoleně, ale na konci, máte naprosto perfektně česky napsáno, "Všechna práva vyhrazena"! Opravdu na to neodpovídejte, a už v žádném případě, neposílejte své bakovní spojení! Jsem tu krátkou dobu a tak ještě nevím, co to je "spam", ale tohle je v každém případě podvod! *ee*

eulalie*
hodnocení

0x

Ale fuj, hnedka to zahoďte do koše jako spam. Špatná čeština, váš email vzali bůhvíodkud. Vůbec bych na toto nereagovala, kdyby mi něco podobného přišlo do schránky.

fant
hodnocení

Ano taky bych to udělal. Ale napsal jsem na ten uvedený e-mail. Zeptal jsem se co to má znamenat a odpověd zněla:

Ze stolu na Mr.Nick Mayez.
Reklamace jednotek v zahraničí
Důvěrník agent UK
Australský loterie.
Vážení Lucky vítěz,
Všichni účastníci byli vybráni náhodně z World široký
webprostřednictvím počítačového systému a kreslí extrahován z více
než10.000.000společnosti a osobní e-mailové adresy. Vaše e-mailová
adresa připojenéna výherní číslo: 111326344448, Ref: 575061725, šarže:
80564902/188.
To je přísně založena na štěstí jako jednotlivci, které jsou náhodně
vybrány vyhrát.
Laskavě vyplnit a odeslat zpět přiložený formulář a pokud nemáte
skeneru a tiskárny neposílejte nepodaří naplnit požadované Níže
uvedené informace a poslat zpět, abychom mohli pokračovat s vaší
pohledávky procesu.
ČÁST
Jméno:
Prostřední jméno:
Příjmení
Adresa:
Telefonní číslo:
Datum narození:
Pohlaví:
Povolání:
E-mail:
Země:
ČÁST B
Název banky:
Adresa banky:
Číslo účtu:
Swift Code: (pokud existuje)
Transfer Mode (banka bank)
V případě potíží s postupem, cítí velmi kontaktujte mi přes email nebo
mi zavolat na číslo uvedené níže a já budu rád pomáhat you.However to
bude ve vašem nejlepším zájmu, aby spolupracovaly a tento proces
zvládnout včas, může tento proces být uzavřena v méně než 72 hodin od
této chvíle.
Gratulujeme ještě jednou a prosím, dobře využít této kdysi v Životnost
příležitost.
Pozdravy
Mr.Nick Mayez
+44 704 572 3036

eulalie*

Chtějí po vás důvěrné údaje, osobně se mi to jeví jako praní špinavých peněz. Jestli jim v tom chcete pomoci a sám si přitom nabít ústa, tak směle do toho. V opačné případě poučijte tlačítko DELETE.

annaz

Dobrý den, přišel mi úplně stejný e-mail, moc se mi to nezdá.

annaz

Upřímně řečeno, chodi mi tak co druhý den podobné emaily, buď jsem něco vyyhrála a nebo někde umřel nějaký multimilipnář a nemá dědice a oni chtějí abych se přihlásila a pak se rozdělíme o pěníze, mažu to, ale dost mě to rozčiluje. Asi před rokem v televizi o tom mluvili. Jedná pani se přihlásila, chtěli aby si založila konto ve Švýcarsku, to samozřejmě nebylo zadarmo atd, vytáhli z ni asi 50 tisíc a pak nic, tak to nahlásila na policii. Ignorovat. Teď to vylepšili,k už jde o výhru.

freebird*
hodnocení

0x

..@ fant: nemůžu uvěřit tomu že se na todle může ještě někdo nachytat *sok*..a můžete si o mě myslet klidně i >>TOTO<<*smich*

rv*
hodnocení

0x

Člověče, dnes je váš šťastný den. Prostě jste vyhrál milión dolarů. A vy ještě dřepíte v práci? Stačí, když jim pošlete přihlašovací údaje k internetovému bankovnictví a zítra tam máte peníze (nebo vyluxováno).

buss
hodnocení

0x

16.5 jsem tuto výhru zde nabízel za 10 %, nikdo se nanašel a pak smazáno.

pertl

Napsat tam fixní údaje a bankovní účet ze složenky třeba od ČEZu aby jim to probrali :D

jitka*
hodnocení

0x

Také se mi to stalo,dostala jsem ten samý mail včera a zdá se mi to víc než podivné!Nevěřím tomu a taky nevim o co jde.Asi nejlepší je to VYMAZAT.Nashle

jitka*
hodnocení

0x

*zed**sok*Také se mi to stalo,dostala jsem ten samý mail včera a zdá se mi to víc než podivné!Nevěřím tomu a taky nevim o co jde.Asi nejlepší je to VYMAZAT.Nashle

Rozhodně vymazat, je to klasický phishing. Podívejte se třeba na hoax hoax.cz/cze/ a najděte si tam podvodné loterie ( hoax.cz/....

hoax.cz/...). Víc bych to neřešil.

roddo
hodnocení

0x

Ahoj, ptal ses, co znamená ta výhra. Vůbec nic. To samé a akorát s jiným datem dostala spousta jiných lidí. Zajímavé je, že údajná Šarže je všude stejná. Udělej si názor.

Stůl z Austrálie viceprezidenta mezinárodní loterijní společnost.
Datum: 02.06.2011
Ref: 575061725
Výherní číslo: 111326344448
Vážení vítěz,
To je Vám oznámit, že vaše e-mailová adresa se objevily vítěz Australian PROGRAM loterie. Ty byly proto schváleny požadovat celkovou sumu 980.000 dolarů USD (devět set osmdesát tisíc amerických dolarů) ..
JAK TO TVRDÍ VAŠE CENA
Chcete-li soubor pro vaše tvrzení. Prosím, citovat váš Datum remíza, referenční číslo, číslo šarže a výherní číslo, které lze nalézt na top-levém rohu této zprávy také na tvrzení agenta Mr.Nick Mayez okamžitě. Ten vás nasměruje na to, jak dostat své vítězné cenu. Také byste měli dát ve své telefonní číslo, aby pomohla najít váš soubor snadno. Z bezpečnostních důvodů jsme radu všem vítězům, aby tyto informace důvěrné z veřejného do vašeho tvrzení je zpracována a vaši cenu byl propuštěn na vás, a také pro veřejnost. To je součástí naší bezpečnostní protokol k zamezení dvojího tvrzením a neopodstatněné s využitím tohoto programu non-účastník nebo neoficiálních personálu.
Tom, jak kontaktovat AGENT
Stačí kontaktovat svého agenta s kontaktními údaji;
Pan Nick Mayez
E-mail: office.nickmayez@gmail.com
Poznámka: Všechny výhry musí být uplatněna před 30. června 2011, jinak všechny finanční prostředky budou zrušeny.
S přátelským pozdravem,
Giso Brusch
Online koordinátor pro
AUSTRÁLIE loterie INC
Copyright 2000-2011 Austrálie loterie International. Všechna práva vyhrazena.

janca*
hodnocení

0x

Dnes řeším ten samý mail. Pokouším se zjistit, o co jde. Můj koordinátor je Mr.Nick Mayez.
+44 704 572 3036

Ale no tak. Není tu toho napsáno dost? Tak znovu, jdi na hoax.cz a vyhledej si tam podvobné loterie.

nikl*
hodnocení

0x

Samozrejme je to Spam:( Jednou me take podobny prisel z Francie. Ze pry muj vzdaleny stryc zil kdysi v Brazili a vlastnil tam diamantovy dul. Pred 4 roky zemrel a jeho advokat pry po me patral. Pry jsem po nem zdedil 2 miliony dolaru.

Docela me to zajimalo, protoze jsem mel opravdu stryce v Brazili. Sice nebyl bohaty, ale moje rodina o nem pres 20 let neslysela a tak jsem si rikal, ze tedy odpovim a zeptam se na vice informaci. V e-mailu od nich byla dokonce adresa advokata. Pres Google jsem si zjistil, ze ta advokatni poradna opravdu existuje, tak jsem jim napsal mail s tim at me napisi vice informaci na moji adresu.

Samozrejme ze jsem jim nedal mou adresu. Jen adresu meho kamose z prace. K memu prekvapeni me na me jmeno prisel dopis na kamaradovu adresu s nejakymi informacemi. Poslal jsem jim tedy dalsi dopis normalni postou a ptal jsem se jich proc ty penize dedim ja, kdyz muj otec jeste zije. Od te doby se vubec nikdo neozval;)

debora*
hodnocení

0x

to mi taky chodí. nechápu jen,kde berou naše meily...mě neustále chodí, že mám někde kamarádku která se za mnou chce podívat,ale nemá momentálně na letenku.když jí pošlu peníz,vše s úroky vrátí! to snad ne..proboha nereagujte na to. nevím na čem je spamování založeno ale je snad jasné,že toto solidní není.

existuji roboti, kteri generuji emaily a na ty zkousi posilat emaily. Dalsi zpusob je pokud si do pocitace zatahnete nejaky skodlivy program, ktery prohleda vas pocitac a nejen, ze rozesle na vsechny nalezene emaily skodlivy kod, ale i pripadny takovyto spam. Dalsi zpusob je odkoupeni databaze emailu. Ne kazdy IT spravce je loajalni. Plati se radove 5-6 mistnymi ciframi za peknou databazicku emailu. A v neposledni rade a asi i ten nejcastejsi zpusob je ten, ze svuj email kazdy dava na obdiv celemu internetu. Email zadavate v kazde registraci .. at uz je to facebook, icq, ruzne online hry, formulare, pro stazeni nejakeho programu, pri registraci onoho programu. Zkratka nikdo si nevazi sveho soukromeho mailu, nadava, ze mu chodi nesmyslne podvodne emaily a jak nekdo muze byt tak blby a naletet na to, ale kdyz mu prijde cesky psany email "pozor na vir, ktery ti vymaze harddisk, zatim zadny antivir jej neumi najit, potvrdil to i microsoft, rozposli to vsem svym znamym" zkratka email bijici do oci, ze se jedna o spam, tak hadejte co udela 99% uzivatelu? jo ... stanou se sami spamovacimi roboty a hned jdou vsem znamym poslat email o tom, ze je vir ... no paaani.

tessina
hodnocení

0x

Zajímavé je to, že mi přišel úplně stejný email,stejna čísla, šarže, ref i výherní číslo. Tak to určitě podvod není, utíkám koupit letenky na první let a letím si také pro 980 000 doláčů, ať mě nikdo z Vás co máte stejná čísla nepředběhne. Teď vážně nebuďte naivní a email smažte

nell*
hodnocení

0x

Ahoj, me to taky prislo. Vubec nevim co s tim mam delat, tak radeji nic neodesilam.i kdyz to

vypada lakave, docela se toho bojim.

luciu
hodnocení

0x

jo toto samé mi přišlo a dokonce k tomu poslali i 2 soubory určitě je to vše zavirovaný...

gauny

Zavirovany to neni, to by jim nebylo vhod pac by se na to kazdej hned vykaslal, oni chcou a potrebuji aby se nekdo chytl a precetl to, tohle by kazdyho odradilo jeste nez by zacal. Je to hovadina, tyhle spamy vybiraji poplatky na vynancovani zbrani v africe. Prvne se to jevi lakave, no priznejme si, kdo by skocil na to, ze vyhral nekde v riti 980.000 dolacu, ale i tak, ja sem v zivote vyhral max par tisic a to jeste tady. Budou pak chtit uhradit naklady za postovne a prevod penez, cca 400-600 dolaru a tim to vsechno hasne.

Máš absolutní pravdu! Dělají to černoši, domluvení s tamními pofidérními bankami. Viděla jsem o tom na vlastní oči pořad v televizi asi před měsícem. Nebylo to u nás, ale z Francie, jsou rozlezlí všude, kdo se nachytá, má smůlu. Nemůžu tady popisovat hodinový pořad do detailu, ale je to fenomen naší společnosti. Ruce pryč, od takových nabídek! Ti černoši se tam pak chechtají, jak jsme všichni blbí, a mají bez práce plné kasy peněz.

hodnocení

0x

Před pár lety mi přišel klasický dopis na "hlavičkovém" papíře od "INTERNATIONAL LOTTO COMMISSION", ve kterém mi anglicky oznamují, že jsem vyhrál 315810,00 Euro*ee*. Aby mi to mohli poslat, chtěli mimo mnoha jiných údajů jméno banky a číslo konta (kupodivu si neřekli o PIN;)). Dopis přišel ze Španělska a byly na něm nalepeny opravdu španělské známky s razítkem z Barcelóny. Co myslíte, že jsem s tím udělal? Ne, nevyhodil jsem to. Jak kdysi říkal pan Werich: "eště ho mám schovanej". Jako raritu. od sklem na stole.

Taky nechápu, že se na tohle ještě někdo chytí. Vyhrát můžu, když si vsadím. Opačně: když nevsadím, nemůžu vyhrát. O čem dál chcete přemýšlet?

ahasver4*
hodnocení

0x

Smazat!Nereagovat!:)Já už jsem několikanásobný milionář a můžu si vybrat,libry či dolary...:)

buss
hodnocení

0x

No neberte to ... to ani dál už za předmět nečtu a mažu, že nad tím někdo vůbec přemýšlí, ale gdyž chcete být v balíku...

a už to tu bylo řešeno a dycky někdo naletí

1jara*
hodnocení

0x

Gratuluji Vám, stal jste se vítězem!*smich*

danny1985*
hodnocení

0x

Mě taky přišel obdobný e-mail, pro změnu zase "z Holandska", "vyhrál" jsem prvně asi 10 mega, v dalším mailu (přestože jsem na ten první vůbec nereagoval, tak mě stejně zas otravovali) to o něco snížili... Vůbec jim neodpovídejte, s tím jejich mailem šup do koše, za chvíli je to přestane bavit a najdou si novou oběť...

dragoo
hodnocení

0x

me prislo to same je to podvod a urcite nejsem sam pokavad vam neco takoveho prijde tak to hodte do kose. Desk místopredsedy Austrálie mezinárodní loterijní spolecnost.

Datum: 14.12.2011
Ref.: 575061725
Výherní císlo: 111326344448

Vážení vítez,

To je Vám oznámit, že vaše e-mailová adresa se objevily vítez australské program loterie. Ty byly proto schváleny požadovat celkovou sumu 980.000 dolaru USD (devet set osmdesát tisíc amerických dolaru)..

JAK TO TVRDÍ VAŠE CENA

Chcete-li soubor pro vaše tvrzení. Prosím, citovat váš Datum draw,referencní císlo, císlo šarže a výherní císlo, které lze nalézt na levém horním rohu této zprávy také na tvrzení agenta pana Nicka Mayez okamžite. Ten vás nasmeruje na to, jak dostat své vítezné cenu. Také byste meli dát vaše telefonní císlo, aby pomohla najít váš soubor snadno. Z bezpecnostních duvodu jsme radu vše m vítezum, aby tyto informace duverné z verejného do vašeho tvrzení je zpracována a vašicenu byl propušten na vás i pro verejnost. To je soucástí naší bezpecnostní protokol k zamezení dvojího tvrzením a neopodstatnené s využitím tohoto programu by non-úcastníka nebo neoficiálních personálu.

Jak kontaktovat svého agenta

Stací kontaktovat své zástupce s kontaktními údaji;

Nick Mayez (MR)
E-mail: office.niZe stolu na Mr.Nick Mayez.

Reklamace jednotek v zahraničí
Důvěrník agent UK
Australský loterie.
Váľení Lucky vítěz,
Laskavě vyplnit a odeslat zpět přiloľený formulář a pokud nemáte
skener a tiskárnu neposílejte nepodaří vyplnit poľadované informace
níľe a odeąlete zpět pro nás pokračovat s vaąí nároky procesu.
ČÁST A
Jméno:
Prostřední jméno:
Příjmení
Adresa:
Telefonní číslo:
Datum narození:
Pohlaví:
Povolání:
E-mail:
Země:
ČÁST B
Název banky:
Adresa banky:
Číslo účtu:
Swift Code: (pokud existuje)
Transfer Mode (banka bank)
V případě potíľí s postupem, cítí velmi kontaktujte mě e-mailem nebo
zavolejte mi na číslo uvedené níľe, a já budu rád pomáhat you.However
to bude ve vaąem nejlepąím zájmu, aby mohli spolupracovat a zvládnout
tento proces včas můľe tento proces bude uzavřena v době kratąí neľ 72
hodin od této chvíle.
Gratulujeme jeątě jednou a prosím, dobře vyuľít této příleľitosti
jednou v ľivotě čas.
Pozdravy,
Gratulujeme jeątě jednou.
Mr.Nick Mayez.

+44 704 572 303ckmayez@gmail.com

Poznámka: Všechny výhry musí být uplatnena do 31 prosince 2011, jinak všechny financní prostredky budou zrušeny.

S úctou
Jara Hilbert
Online koordinátor
AUSTRÁLIE loterie INC

Copyright 2000-2011 Austrálie lotto International. Všechna práva etapa 2. Tento e-mail byl prijat za Vás z banky vcera, byla kopie také zaslána

prosím zkontrolovat a sledovat, jak se banka narídil, aby mohli
pokracovat s bankovním prevodem.
Informujte me aktualizován budete pokracovat.
S pozdravem,
Nick Mayez.
- Forwarded message -
From: ING Direct
Date: Fri, 16 Dec 2011 12:40:05 +0000 (GMT)
Subject: ING Direct - Stamp Duty, Notarization and IRS (Internal
Revenue Services) clearance.
To: "dragoo@centrum.cz"
Cc: "office.nickmayez@gmail.com"
30 Leicester Square. City, London,
United Kingdom
WC2H 7LA.
+44 (0)20 7766 6600
16th December 2011,
Upozornění:Jaroslav Miksovsky,
Platnost vaše informace byla potvrzena od svého agenta a ověřování
oddělení banky oficiálně schválila převod vaši cenu. To je velmi dobrá
zpráva, protože jsme schválili převod vašich finančních prostředků,
které bude probíhat v následujících údajů 24hours.Your banka byly
zapracovány do naší banky počítačové databáze, jako původní příjemce
peněžní odměna v australské loterii Inc jste Proto kvalifikovaní
projít finální proces.
Před převodem lze, je banka povinna vymazat výhru s IRS (Internal
Revenue Services) v ustanovení zákona o praní špinavých peněz. K tomu,
jste povinni provést platbu Pounds580.00 (pět set osmdesát Britská
libra) k tomu, aby banka se notářské ověření a kolkovné, což je
oficiální povolení na výhru a také k tomu, aby nám loď na pevný
Zkopírujte Vítěz osvědčení a jiných propagačních předmětů k vám
prostřednictvím kurýrní služby.
Rozdělení poplatku je následující: 290 liber je pro notářské ověření,
které se platí v kanceláři Britů REGISTRÁTORA Korunního soudu a 120
liber na tabuli vnitřního výnosového Komise pro razítko duty.Pounds
170 pro přepravu výtisk svého vítěze osvědčení a jiných propagačních
materiálů prostřednictvím kurýrní služby.
To nám umožní uskutečnění převodu vaší finanční odměnu na váš bankovní
ú čet Raiffeisen Bank - Hvezdova 1716/26, 140 78 Praha 4větev, na účet
číslo 6782684001/5500,a to prostřednictvím banky do banky telegrafní
bankovním převodem do 6 hodin po potvrzení o zaplacení 580.00 liber za
kolkovné, notářské ověření a IRS (Internal Revenue Services).
Pro pevnost a pohodlí, mělo by to být poplatek zaslán prostřednictvím
Western Money Transfer unie ve jménu našeho (Account důstojník),
Stanley Clark. Níže jsou uvedeny údaje, které požadujete z nás provést
platbu.
WESTERN Union Přenos informací
Přijímač Jméno: Stanley Clark
Adresa příjemce: 2 místo Triton náměstí vladaře, Londýn, NW1 3AN.
Částka: GBP 580.00 liber
Jakmile pošlete tento poplatek, ujistěte se, skenování a zašlete nám
výkaz pro potvrzení a doklady, ale měly by v případě, že nemáte
přístup ke skeneru, pak jsou povinny vypracovat a pošlete nám email
odesílatele jméno příjemce jméno, přesnou částku poslal, MTCN
(Kontrolní číslo převodu peněz 10 číslic) a země, ze které byl poslán
peníze hned poté budeme pokračovat v převodu vaší cenu peněz na svůj
bankovní účet nominován během následujících 6 hodin po potvrzení o
zaplacení .
Poznámka: kolkovné / notářské ověření poplatek není možné odečíst od
ceny v hotovosti, protože australská loterie z bezpečnostních důvodů
pojištěné vaši cenu, jak je stanovena kauce v této banky.
Jste také povinen zaslat naskenovanou kopii nejlepší identifikace
materiálu, který by mohl být váš pas, řidičský průkaz nebo kopie
identity card.If nejste schopni skenovat a odesílat to můžete
jednoduše poslat sériové číslo označující které jste poslal
identifikaci.
Poděkoval vám za pochopení a předpokládané žádající si dodržování
těchto směrnic.
Máme otevřeno od 08:00 do 16:00 od pondělí do pátku, 10:00 -2:00 hodin
v sobotu a 24 hodin e-mailové korespondenci s našimi zahraničními
klienty.
Děkujeme, že jste bankovnictví ING Direct.
Frank Benzo.
Ing Private Finance.

Kolosální podvod.Nejlepší na tom je, že to řichází z Afriky. ZNÁM TO už několik let z pořadů francouzské televize. Kdyby ti lidé tady viděli, kdo to dělá, jaká invidiua, tak by se možná i zastyděli za vlastní blbost. Bože, ale když ta lidská blbost je bezmezná...Takže hurá do toho, posílejte peníze, své bankovní účty, a věřte v zázraky...

hodnocení

0x

Nevěřím, že se někdo, kdo má IQ aspoň na takové úrovni, že dokáže ovládat PC dá nachytat na něco podobného.

anonim*
hodnocení

0x

dobry den měto ted taky došlo včera,no ja si rada hraju takže jim píšu jen moji adresu,vižadujou pomě kopii cestovního pasu atd,ale neposílam ani bych neposlala někomu cizímu,pokud sem vihrala tak at mi to pošlou,:-D jo mimochodem ja mam víhru 750,000 dolaru :o)

Komu není rady - až se ucho utrhne *bzum*. Neztěžujte si, až pocítíte následky. Jim nejde o hru, jim jde o to získat o Vás co nejvíc informací (včetně té adresy).

doplněno 12.02.12 16:21:

Pokud dostanu něco podobného,dávám si sakra pozor, abych neklikl vedle a opravdu ho okamžitě smazal. Nenechávám ho ani v koši. Jeden nikdy neví. co je to za svinstvo.

hodnocení

0x

G R A T U L U J I! SKUTEČNĚ JSTE VYHRÁL! ... P O Č Í T A Č... SVŮJ VLASTNÍ!

Když jste ze zvědavosti otevřel tento cizí mail, mohl jste dostat časovanou bombu, pro PC a už jste nemusel mít ani PC.

Berte to jako výhru a vyhněte se takovým mailům.

Jen rada

já tydle mejly ani neotvírám a rovnou to hážu do koše

lui*
hodnocení

0x

Tady si přečtete snad vše podstatné.

mzv.cz/...

tomasgulas
hodnocení

0x

Tímto Vás oficiálně, jakožto zástupce pořád ještě lidské rasy, vítám na Zeměkouli po probuzení z hibernace, vítejte v době Internetu, tunelý a čmajznutých per. Ne, husité již nejsou co bývali a mor také není zrovna pohromou dneška *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]