Nejste přihlášen/a.
Krkovičko, to jsme měli každý na poradně toto číslo, kdo jsme tady déle.
Jinak to číslo má asi nějaký význam, když se o tom ví. Jednou jsem zde dávala pro zajímavost odkaz. To jen pro zvědavost. - pt
Ahoj krkovičko. Já osobně , jakmile vidím, nebo slyším 666, tak vzpomenu na studentská 80tá léta a okamžitě vidím britskou kapelu
Iron Maiden a jejich klip The Number of The Beast. (číslo bestie). Okamžitě si ji jdu pustit...
Tak co mi tak napada o cisle 666, ze je to nazev pisnicky od skupiny Paradoxx, ze jde o sude cislo, rimsky se napise jako DCLXVI, coz je shodou nahod vyjmenovani vsech rimskych cislic mensich nez M v sestupnem poradi, v desitkove soustave se sklada ze 3 stejnych cislic, soucet techto cislic da 18 a soucin 216, jestli to je ale k necemu dobre nemam tuseni, kdyz se postavime na hlavu (nebo otocime monitor), tak nam z toho vznikne 999. Kdyz 999 vydelime 666, tak dostaneme 1.5 a 1.5 dostaneme take, kdyz 666 vydelime stejne zajimavym cislem 444 (kdo by to byl rekl, ze?).
Jo a jeste vzheldem k tomu, ze se sklada ze stejnych cislic, tak jde o palindrom (cte se stejne zleva i z prava).
No a to je asi tak vsechno co me ted napada o cisle 666.
Ještě doplním,k tomu součtu, že když přidám i to M, dostanu vlastně letopočet, 1666, což byl taky jeden z plánovaných konců světa. Tenkrát se ovšem konec světa smrskl na ničivý požár Londýna.
No, já nevím. Ale zabývám se tak trochu numerologií, a vším, co s touto vědou souvisí, i přesto, že jsem podle svého úsudku, na mne samotnou, spíše typ člověka racionálního. Přesto musím uznat, a to podle vlastních a nechtěných zkušeností, že je kolem nás skutečně mnoho úkazů, které jsou na hraně s logickým uvažováním.
Takže 666, neboli 999, má svůj význam. Jako ho má v překladu WWW. 666 ďábelské číslo. Internet je tudíž ďáblovo dílo, ovládá svět...
Docela by mne zajímalo, proč vzniklo to WWW. Proč ne YYY, nebo MMM Odpoví mi někdo?
WWW znamená samozřejmě world wide web, v doslovném překladu "světová rozsáhlá síť" neboli "celosvětová síť", Co by znamenalo YYY nebo MMM, nevím, takže nevím, proč do nevzniklo, přesněji, nevím, proč by to vzniknout mělo. Takže má odpověď je jen poloviční.
Ano, tak tohle vysvětlení chápu. Je to velice logické. Ale nepřipadá vám divné, že je to skutečně WWW? Tudíž ty tři šestky? To přirovnání YYY a MMM, jsem jenom plácla bez přemýšlení. Ale nyní, když jste mi vysvětlili, proč vlastně WWW, tak se přiznám, že opravdu začínám věřit, že v tom něco ďábelského přece jen bude. Dříve jsem se jenom tak pozastavila na chvilku a podivila. Nyní si začínám myslet, že to má daleko hlubší význam, neboť vzniklo WWW naturálně, zkratkou něčeho, co ale vyjadřuje chod té obrovské moci, která ovládá celý svět...
A jak si dosla k tomu, ze WWW predstavuje 666?
To sem nejak nepochopil.
Poradim v abecede to neodpovida a jiny zpusob jak dojit k tomu, ze W=6 mi nenapada.
Vazne by me to zajimalo...
No vidíš Axus, já zase nerozumím, jak jsi došel k těmto číslm...
Ale zrovinka před chvílí běžel na dvojce pořad , "Mayská proroctví a kruhy v obilí". Natočila jsem si to na kazetu, abych si to mohla zítra vychutnat. Ale jak jsem běhala do kuchyně a k počítači, tak i v tomto pořadu jsem zaslechla něco o čísle 6. Zítra na to kouknu.
doplněno 20.12.12 21:14:A mimo jiné, běží tam další zjímavé informace. Týká se to padělků. Já tohle všechno natáčím, baví mě to. Je to nesmírně zajímavé. Rozhodně zajímavješí, než VIP prostřeno...
Je to podle číselné abecedy chaldejsko-hebrejské kabaly. Trochu se zajímám o numerologii. Takže W =6. Mám doma takovou bichli a v ní to je.
No, jestli myslíte obrázky typu. kdy sedí divá ženština, s chlípným výrazem v očích, jejíž nahé, těžké prsy, sahají až k nestoudně obnaženému rozkročenému klínu, kterým svírá chlupatý hřbet ďábelského kozla... Tak takové obrázky v mé knize nejsou. Ale docela ráda bych takovou měla...
Jo, a to nejdůležitější mi nějak vypadlo. Ten kozel má za jedním uchem vytetováno číslo 666 a za druhým WWW...
Já neměl na mysli žádné konkrétní obrázky, ani Bafometa, ani jiné konkrétní; jen jsem si vzpomněl na Dva písaře.
Jinak, musím se přiznat, že numerologii příliš nevěřím, ale je zajímavé, že šestka je dokonalé číslo (dokonce první dokonalé číslo).
No, abych pravdu řekla, jak už je to mým zvykem. Tak když jsem o této divné vědě slyšela poprvé, což bylo asi před desetil leti, tak jsem se v duchu pousmála. Ale přijala jsem tu knihu jako dárek. A pak mi to jednoho dne nějak přišlo na mysl a knihu jsem vyhrabala. Začala jsem jen tak pro zábavu počítat a počítat a porovnávat . A najednou jsem nevycházela z údivu. Něco na tom fakticky je. Knihu jsem dodnes neprostudovala celou a důkladně, ale i přesto mám pocit, že na tom něco je.
Podle mě je to číslo ouplně v pohodě. Navíc ho mám odmalička vytetováno na levém varleti, ani nevím proč.
A teď musím jít, slyším nějaké hlasy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.