Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárky-už jste nějaké nakoupili? (jaké)?

Od: hangar® odpovědí: 12 změna:

Předmět je vic než jasný...

Jen se tak lehce zajimám... Popř. Co kdo komu...:)

A celkem dost by mě zajímalo zda jste koupili/asi dostanete ruzne gs fondro a dalsi podobne vsemulti léky.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Pritel, bracha a mamka dostanou obleceni, co si prali, tatka knizky, co si take bral, a nezbytne doplnky jako pradlo a ponozky:) To je u nas velmi oblibene a kdo nedostane ponozky, ma po Vanocich:D

Pro tchana a tchyni mame s pritelem nachystany poukaz do virivky, pro babicku svicku, co meni barvy...

Zadne GS ani podobne hovadiny:D To ani omylem. Babicka i teta pritele maji medicinu, takze vedi sve:)

hodnocení

0x

Před dvěma lety jsem vánoce zrušil. Takže žádné dárky nikomu, ani od nikoho. A mám sváteční dny skutečně plné klidu a pohody*frajer*.

lili*

Velice rozumné.

martinaa*

Ony se daji udelat ty dny klidu a pohody i s darky:) Neni treba darky za tisice, staci neco, cim clovek tomu druhemu udela radost:)

perfect*

Rodine jsem koupil foťák, ale nejspíše dostanou ještě druhej od tety ( tuto bombu jsem nečekal )... dále jak zde bylo zmíňeno... co by to bylo za vánoce bez ponožek? :D... no a pro sebe jsem si koupil Počítač... Babičce s Dědou se chystám vyrobit nějaký dárek ( sošku ) protože mají rádi dílo..

martinaa*

Tak jelikoz se svou vyplatou na fotak ani PC nemam*plac*, beru prave ty ponozky:D Letos jsem zaalarmovala vsechny, takze cekam slusnou urodu barevnych veselych ponozek:D

roboot*
hodnocení

0x

Přítel - svářečka, Circolo, deštník, oblečení a zlatý prstýnek

Mamka - hrnce, koš co se sám otvírá, relaxační obraz, parfém...

Otčím . poukaz na kérku, autorádio, vrtačka, oblečení

Švestra - příspěvek na notebook, foták, poukaz na profi foto (jelikož má zároven narozky) a mikču Converse

Děti od švester - Air schwimmer + helium, kolo, houpací koník, helikoptéra...

Není to o drahých dárkách, ale jelikož si to my můžem dovolit rádi jim uděláme radost tím, na co normálně nemají a sami si to nekoupí.

Když jsme na to předminulé roky neměli, byly to rovněž klasické a obyčejné dárky. Nejde o to, honit dárky co nejlepší ale když na to máme, tu radost jim chceme udělat protože peníze si do hrobu nikdo nevezme a nemám ráda lidi co i když vydělají jsou lakotní.

A že jich je, jenže oni asi nikdy nepoznali tu druhou stranu mince, my ano.

danch*
hodnocení

0x

Nakupuju podle toho, jak znám ty, co obdarovávám : někomu dobré archivní víno, někomu koš potravinových specialit, někomu elektroniku, někomu knížky, někomu kosmetiku. Nikdy se nesnažím dávat pod stromeček věci, které lidé potřebují, třeba boty, ponožky, rukavice. To znám z dětství a moc mě to nikdy nenadchlo, ale pokud je v rodině problém s penězi, i takový dárek je velmi dobrý :).

Vždycky se snažím koupit něco, co je aspoň trošku vyjímečné a ten komu to dávám by si to nejspíš nikdy sám nekoupil.

krkovicka*
hodnocení

0x
tátovi:rachejtle a sadu zapalovacu do větru(každý rok zapaluje ohňostroj cigarem),meterologickou stanici,ponožky a old spice.
máma:šala,Parfém,bonboniera Lindl
Dcera:šmoulí Domeček,počítadlo,Monopoly junior,Oblečení a kosmetika.
Babička:Darkovy koš,krizovky a povlečení
děda:parmazan,prostenal:)
Hangare už jsem to tady jednou psala že koupím univerzální dárky (pro může i ženu všech věkových kategoriích).To jsou čaje,hrnicky,vína,vonne svíčky.
doplněno 18.12.11 13:12: Každý tetě po jedné avivaži.
Ty univerzální dárky dávám různě v rodině nebo po přátelích.

Krkovička, neměla jsem odvahu zeptat se, jak jste vyřešila problém s přítelem a teď čtu vaši odpověď A vidím, že vyřešila. Gratuluji! Asi nic nemůže jít rovně, vždycky se objeví nějaké zatáčky a uzávěry, problémy. Ale to se bude lepšit. Ať se vám daří! *placni*

doplněno 18.12.11 15:15:

Hangar- dopoledne jsem všecko zabalila a dala zeti do auta. Malým klukům kuličkový tobogán-stavebnici, stolní strouhátko, Dětskou ecyklopedii, Encyklopedii ještěrů. Dospělým knihy, dobré kafe Illi (v Datartu) v plechovce, nanopodložku do auta pro mobil a drobnosti jako jsou brýle atd. (taky v Datartu), prostírání v Jysku a v OBI. A vnučce, která ze mně, s dvojčaty, o prázdninách uděla prababičku poukázku do IKEA.*ua*

krkovicka*
Sice máme ještě jedno soudní stání v lednu ale. vánoce budu osobně trávit u jednoho z rodičů.Nemá smysl se nadále trápit.

lidus*
hodnocení

0x

Vánoce jsou svátky klidu a pohody, odmítám se účastnit nákupního šílenství. Pro vnučku hračky a oblečení, parfémy, trička-vše objednáno z netu, manžel si koupil sportovní zbraň co po ni dávno toužil, mimo vnučky pro každého jedna věc. Manželovi rodiče dostanou vitamíny jelikož je chtějí a sami by za ně peníze nedali. Vánoce nejsou o penězích ale o lásce a toho se snažíme držet.Těším se na lidi, na vánoční pohádky, na betlémy v kostelích, na to, že půjdu sypat labutím a do obory krmit prasátka, muflony a daňky a snad i na to, že napadne troška sněhu aby ty Vánoce byly bílé a vnučka se poprve svezla na saních. Hlavně aby jsme byli všichni zdraví.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]