Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou mi dáte přezdívku?

Od: monik* odpovědí: 12 změna:

Ahoj jmenuju se monika a strašně bych chtěla nějakou přezdívku.Jenže nevím jakou.Mohli byste mi dát nějaký tip.Předem Děkuji.*ua*

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Viděl jsem že se používá i Akimon, ale zase moc jich být nemůže. Kámoška si říká Nika a vám bych dal Kinča.

monik*
hodnocení

děkuju za tip

parazit

A co třeba "Dilča"

16.12.11 15:43
hodnocení

0x

Kiki.:)

kt8d5*
hodnocení

0x

A co takhle něco delšího, poetičtího - třeba . . . . Ménarché? :-P

krkovicka*
hodnocení

0x
Kamarádce Monice říkám Monis,Mono.

bushman
hodnocení

0x

Moniko, Vaše problémy bych chtěl mít ;) Přezdívku přeci není složité vymyslet. Zamyslete se, co máte ráda, kdo je váš idol, jakou hudbu posloucháte, jaké filmy sledujete atd. Například můj kamarád strašně zbožňuje StarGate a ty mimozemský nepřátelé - goauldy nebo jak se jmenovali. Jejich vládce byl Anubis ... no a to jméno použil jako svou přezdívku. Tak nějak si musíte přijít na tu svou.

Přezdívka se dá také získat ve společnosti, ale může být i dost nelichotivá, jako např. hlupačka, hysterka, trdlo atp. :)

A nenechte se oblbnout. Mono, Monča atp. jsou drobněliny jména, nikoliv přezdívka.

olaf71*
hodnocení

0x

máš nějaké přednosti, ze kterých by jsme mohli vycházet, Kikino?;)

stribrnak*
16.12.11 19:08

Morgen

hodnocení

0x

Nanynka, a pak to bude asi Nána... *zed**smich*

hodnocení

0x

Přezdívku Ti nikdo z nás nevymyslí, neznáme Tě. Jestli toužíž po zkomolenině svého jména, tak už Ti bylo odpovězeno. Ale to Ty nechceš, viď. To Ti nepřipadá originální. A já se ani nedivím.

ludak*
hodnocení

0x

Přezdívky nevznikaj na základě křestního jména.

To prostě musí těm lidem co se s nimi stýkáš na tebe sedět.

Např.máma,gajda,gapa,tučňák nebo nejjednoduší je zkomolit příjmení.

Cose ti nelíbí na tvym jméně?Věř mi že přezdívky nebívaj příjemné,kort když už tě to začne štvát ale s tím nic už neuděláš že tě tak lidi budou znát.

Onic se nesnaž. Věř mi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]