Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Duch na fotce?

Od: danielzak odpovědí: 14 změna:

Dobré dopoledne,

prohlížel jsem si fotky, které fotil syn asi před měsícem a na nich jsem objevil něco "zajimavého, nenormálního, divného". Syn vyfotil blok od našeho domu průběh staveniště, kolem kterého chodí každý den ze školy. Fotky dal do počítače a já se včera večer fotkama brouzdal. Uviděl jsem to na jedné fotce, pak jsem našel druhou na které je to taky, ale vyfocena z jiného úhlu a stojí jen o pár metrů dál. Na jiných fotkách to není. Prvně jsem si říkal, že to je nějaký flek, ale na druhé fotce je to také a nevím jak si to mám vysvětlil. Ptal jsem se syna, jestli si s fotkama nehrál, ale když to viděl, byl docela v očích překvapený a vystrašený. Je mu 13 let. Nevím, jestli to chci nějak řešit, protože ze všech stran bych slyšel, že je to podvod atp... Byl bych rád, kdyby to byl nějaký člověk (živý) nebo něco.

Co si myslíte, že to je a nebo jak se to tam objevilo?

Duch na fotce?
Duch na fotce? #2

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, snažím se tam najít něco zajímavého nebo TO, ale marně. Zdravím!

hodnocení

0x

jednoduché - oční klam, je to díra v tom živém plotě ve tvaru postavy, která nevystupuje, ale naopak je tam díra a je vidět ta louka vzadu, divím se, že než jste to sem dal, jste si to nebyl ověřit na místě, pokud to na jiných fotkách není, tak ukažte na jakých

danielzak
hodnocení

No, ověřit jsme si to nešel, protože zatím se do vyřešit tady na poradně a pokud nepůjde a budu mít kolem toho cestu, tak se tam půjdu podívat. Zatím, ale pro to nemám zapálení. Jiný fotky fotky z toho dne už neukazují to místo, ale tady jsou další dvě z dřívějších dnů, ale nejde tam vidět ta budka, která tam ještě nemusela být a dali jí tam později pro dělníky. Na jedné fotce je bagr, takže za ním asi bude budka a ta díra tam není, buď tam není a nebo je, ale za bagrem.

doplněno 22.10.14 10:15:

Ta poslední měla být místo te první

Duch na fotce? #3
Duch na fotce? #4
Duch na fotce? #5

takže se nic nepotvrdilo ani nevyvrátilo, tu díru na fotce s bagrem nemusí být z tohoto úhlu vidět

danielzak
hodnocení

No jak půjdu kolem, tak se tam podívám, vyfotím a hodím to sem.

hodnocení

0x

Nedělejte z toho horor. Myslím, že rozumných vysvětlení by se našla celá řada. Ta díra v plotě se mi nezdá, ale docela klidně to může být postava (živá) někoho, kdo tam zrovna procházel. Když to trochu zvětšíte, vypadá to jako prkno, opřené o ten živý plot. Pokud by mě už napadl takový nesmysl, že je to duch, v první řadě bych se tam šel podívat a teprve pak případně dělal rozruch. Ovšem jestli to byl náhodný kolemjdoucí, už tam asi nebude, takže ho nevyfotíte. Na těch ostatních Vašich fotkách ten "duch" ani být nemůže, protože je na nich vyfocený úplně jiný prostor.

hodnocení

0x

Souhlasím s @pavoukem. Je tam průchod živým plotem, plot nad tou brankou tvoří klenbu.

doplněno 22.10.14 15:19:

Máte-li kvalitnější fotky "ducha", nahrajte je třeba sem: http://www.2i.cz/ Potom zde uveďte URL umístění. Rádi se znovu podíváme.

danielzak
hodnocení

Tady ty fotky ztrácí na kvalitě, na PC to mám mnohem kvalitnější. Jde vidět, že na toho nejpravděpodobněji průhledného člověka dopadá světlo a tvoří stíny, které modelují člověka. Ta postava se dole strácí a mizí. Zkusím to poslat nějakému člověku, který to dokáže rozumně vyvrátit. Jsem opravdu zvědav.

a zase budete jen mlžit, zajděte tam, okoukněte, a pak teprve posílejte "duchy" lidem *ee*

zelenydabel*

a ten duch tam jistě bude stát dál a čekat až ho podruhé vyfotíte...

buss
hodnocení

0x

A vy! věříte na nějaké duchy? Já ne!

praivo*
hodnocení

0x

Přidám se: Co je tohle? Vada optiky to není (je to jen na této fotce).

Duch na fotce? #6

hodnocení

0x

Tady to téma mě baví... Je to dobrá telenovela a čekám na další fotky a odpovědi. Sama mám fotek spoustu i z různých kostelů v Itálii, ale duch tam bohužel není. Přitom právě v kostelech duchové prý jsou a na fotkách se objevují. Pár jsem jich v časopisech Enigma aj viděla.

hodnocení

0x

V práci seduji 16 kamer a když je noční tak tam na kamerách mám aspoň 20 duchů za směnu.Stačí jeden malej pavouček a duch jak vyšitej.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]