Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sen o dívce

Od: jakubb* odpovědí: 5 změna:

Zdravím, před víc než půl rokem jsem pozval jednu dívku ven, ale nevyšlo to. Bylo to vůbec napoprvé, kdy jsem někdy někam pozval holku a tenkrát jsem byl do ní strašně zamilovaný a o to více nervózní během toho "rande". Sice jsme spolu nechodili, ale asi se mi v hlavě "uložila jako první láska". Líbí se mi jen podobné dívky apod. Před tím a ani po tom jsem žádnou holku neměl. Přiznám se, že se mi po mém neúspěchu líbily další dívky, ale pouze líbily, nikam jsem je nezval a ani neměl nějaký větší zájem s nimi navázat vztah. Abych to ještě víc upřesnil, byla krásná (odmítla nabídky modelingových agentur), chytrá a ambiciózní dcera bohatých rodičů co nekouří, nepije a nefláká se. Byla takový ten dokonalý ideál dívky, díky němuž si myslíte, že máte vysoké nároky a že vlastně ani takový člověk není. Dlouho jsem si to bral špatně, ale poslední dva měsíce je to v pohodě a beru to jako uzavřenou kapitolu. A proč sem tedy vlastně píšu?

Sem tam si na ní vzpomenu, když například vidím podobnou dívku, ale to je vše. Naposledy jsem jí napsal den po tom "rande" a tehdy mi tak trochu naznačila, že o mě zájem nemá. Tak proč se mi o ní poslední dva týdny skoro každý den zdají sny? Každý sen byl jiný ale vždy podle stejného scénáře; že se setkáme po dlouhé době zpravidla kvůli škole (naše třídy jedou na společný zájezd, přestoupí k nám na školu...), ale nikdy to nebyla vzpomínka ale spíš něco co se stane.

Nevěřím ve věštecké významy snů a už rozhodně kvůli ní nedepkuji celý den jako před měsíci, spíš mě zajímá, proč po tak dlouhé době, v době, kdy musím myslet na jiné věci, se mi začali o ní pravidelně zdát sny? Jaký je váš názor?

Píšu sem hlavně proto, protože díky těm snům si na ní vzpomenu o to častěji a ráno se pak budím smutný.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

O dívce máte sny, protože na ni často myslíte. A mozek si to v noci zpracovává tímto způsobem. Asi nic jiného v tom nehledejte. Anebo možná, že časem potkáte podobnou dívku. Když si totiž v mysli zhmotníte svoje přání, tak si ho možná i k sobě přitáhnete, tedy - že by se vám to mohlo vyplnit. Jojo, pozitivní myšlení dělá divy.

jakubbb
hodnocení

Ne ne nepochopila jstě mě. Kdybych ji nedávno pozval, pak depkoval a pořád na ní myslel, pochopil bych, že by se mi o ní zdály sny - jak říkáte, kvůli častému myšlení na ní. Ale z toho jsem se už dostal a tak nechápu, proč až teď, kdy si na ní jen občas vzpomenu, se mi tak často o ní zdají sny? Popravdě, teď kdy už na ní nemyslím se mi zdají sny o ní mnohem častěji než když mi to s ní nevyšlo. To mi právě nasazujej brouka do hlavy...

Podvědomí pracuje nevyzpytatelně. Možná právě proto, že jste celou záležitost vědomě zpracoval a určitě jí věnoval nějaké úsilí a čas, tak to teď zpracocváváte znovu v noci. Moje maličkost (a rozhodně nejsem sám) se ještě asi 10 let po maturitě budila zpocená hrůzou z toho, že prolítla u maturity. A to i v době, kdy už jsem měl VŠ diplom ;)

hodnocení

0x

Půl roku je pro Vás dlouhá doba? Já měl kdysi rande s dívkou, která se mi moc líbila. Viděli jsme se jen jednou. Zdá se mi o ní občas ještě po 35 letech. Před 4 lety jsme se opět potkali a od té doby spolu občas zajdeme na skleničku, či do čajovny. Nic víc. Každý máme svůj život, své rodiny, své radosti a problémy. Ale i tak je to milé.

kubaaaa
hodnocení

Půl roku je pro každého 17ti letého kluka dlouhá doba. A tehdy jsem jí vídal jednou týdně... tehdy byl pro mě i den ji nevidět strašně dlouhá doba.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]