Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontaktní čočky a sport

Od: dominik30 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, chtěl by jsem se zeptat jestli je možné vypadnutí kontaktních čoček při sportu. (Hokeji)

Děkuji za odpověď a přeju příjemný zbytek dne.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud Vám dobře sedí, tak ne. Ale musí být samozřejmě předepsané očařem/kontakologem, aby měly správné rozměry a tudíž seděly. První den s novými čočkami bych asi neblbla.

Nosím čočky 14 let a párkrát se mi stalo ve sprše, že se v oku zatoulala, ale nevypadla. Vypadla mi párkrát (za těch celých 14 let!) při mnutí oka. Kamarádka se divila, jak můžu chodit do bazénu nebo se koupat v moři - ale pokud člověk nejančí, tak takový proud vody, aby čočka vypadla, nikdy oko nezasáhne ;)

dominik30
hodnocení

Děkuju moc za odpověď! Tohle mě velice potěšilo :)) Bohužel mám špatné pravé oko a při hokeji je to docela špatné :) Ještě jednou děkuji!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]