Nejste přihlášen/a.
dobry den stala se mi strasne neprijemna vec, jela jsem tramvaji ze skoly a s kamaradkou jsme si sedli, no a pristoupil lehce mentalni clovek asi tak okolo 15-17 no a sedl si naproti nam, divne se usmival. No my sjme si ho nevsimali a on mi najednou sahl na koleno a rekl AHOJ. no nechutne ale fakt tak jsem rychle vystoupila mozna jsem paranoidni ale mam strach abych neco nechytila mam siu vyprat kalhoty popripade tu bundu? kdyz jsem si s ni koleno jakoby otrela nevim co si pocit...
Mila Lindo, lepra, pripadne lupenka se neprenasi pres obleceni, to a za A). Za B) mel ten clovek vubec nejakou viditelnou nemoc, nebo te poslintal, zakrvacel ci jine? Pokud ne, tezko by na tebe dotykem pred kalhoty neco prenesl. Skoda, ze pro vetsinu lidi se mentalne nemocny clovek rovna nakazenemu, od ktereho lze neco chytit.
Pro klid duse si obleceni klidne vyper, ale ten clovek se zrejme chtel jenom kamaradit, to mentalne postizeni casto delaji. Jsou az moc mili, chteji se dotykat atd.
Ja nejsem proti postizenym nijak zaujata jen me to vydesilo to je cele.. dekuji moc za odpoved
Linda, přemýšlela jsi někdy o tom, co všecko je na madlech? Na zábradlí, na úchytech v tramvaji, jezdících schodech, držadlech, klikách? Kdo a jakýma rukama se jich držel. A když už jsme v téhle šílenosti, tak na židlích? Na židlích zespoda, kterou chytneme abychom se zasunuli? A na . . . Neblázni! Nic se nemůže stát! Máme imunitní systém, který, když se netrénuje, oslabuje. Nejvíce alergiků je v rodinách s přehnanou čistotou. Od dítěte neměla imunita možnost se setkat s reálným světem a nevybudovala se. Organismus se hroutí při setkání něčeho, co je ve světě, ve kterém žijeme, běžné.:D Takže klid ať z tebe není Pan Monk :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.