Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Televize a povánoční slevy?

Od: jimi* odpovědí: 13 změna:

Chtěli jsme si koupit na vánoce novou televizi "ledku" ,syn nám radi at si ji koupíme až po novém roce že budou slevy.Nemusíme nějak spěchat televizi máme,budeme ji mit jako druhou televizi do pokoje kde travime více času.Náš dotaz... radi nám dobře,bývaji po vánocich slevy i na elektroniku?Díky za názor či zkušenost:).

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Televizi nyní nekupujte, budou levnější.
doplněno 15.12.11 08:24:

Promiňte, je to jen můj názor. ;) Slevy začnou už po vánočních svátcích. Nečekejte až po Novém roce, kdy všechny ceny, půjdou nahoru. Určitě víte, jaký tip televize LED chcete. Vyberte si výrobce a velikost, napište si cenu a podívejte se do různých obchodů, už nyní. Ceny už nyní, jsou hodně rozdílné. Skutečně si dejte čas a ceny porovnávejte. Také se dívejte na Akce. Po Novém roce, všechno půjde nahoru, bude se zdražovat. Jestli máte peníze našetřené, tak určitě najdete tu správnou televizi. Dívat se na LED televizi a starší televizi s menší obrazovkou, to je panečku velikánský rozdíl, hlavně pro oči a požitek z přenosu. Je to zase, jen můj názor.
doplněno 15.12.11 08:28:

Podívejte se také do Globusu, kde v akcích televize slevní i více jak 1000,-Kč proti jiným obchodům a ještě k tomu dostanete poukázku na 500Kč na nákup zboží. Není to tak dávno, kdy tato akce na televizi LCD, v Globusu byla.
doplněno 15.12.11 08:43:

Můžete napsat jakou televizi LED si chcete koupit? Velikost obrazovky?

jimi*
hodnocení

Vybrali jsme si Samsung Ue32d5500 ,velkou plazmu máme v obývacim pokoji tuto chceme do menšiho pokoje,je pro nás dostačující.

Pro "Jimi". ;) Televize LED s obrazovkou 82, jsou skutečně nyní levné. Televize, Samsung Ue32d5500, kterou jste si vybrali, je dobrá. Včera jsme se dívali v obchodě na ceny televize, obrazovka LED 82, všechny jsou od 6.600,-Kč do 8.700 Kč. Není to přesné, záleží na značce.

*slunce* Udělejte si radost.

ency*
hodnocení

0x

S tou slevou po Vánocích to není jednoznačné.

Já se odhodlal ji koupit před Vánoci. Ano elektronika jde všeobecně dolů, protoževývoj jde stále dál, ale to by jste se nemusel dočkat, protože vždy bude něco nového a taky to bude něco stát. Pokud chcete TV a máte na ni, tak si ji kupte hned. Protože spíše naopak, může být dražší vzhlede k ekonomické situaci /dolar jde nahoru atd/.

olaf71*
hodnocení

0x

taky jsem před čtyřmi lety čekal na povánoční slevy plazmových televizí. před Vánoci stála 34 tisíc, po vánocích 35 tisíc, takže slevy se nekonaly.

hodnocení

0x

Doporučoval bych počkat tak 5 let...to cena současné TV co chcete bude v bazaru i na 30% původní ceny...a to se vyplatí...

Proboha...slevy existovali...existují...a budou existovat..ale jestli 100% bude TV po Vánocích levnější než před Vánoci...nelze říct.

Možná bude od ledna nynější model nahrazen "novým" (vylepšeným o jedno tlačítko, které možná ani nebude funkční), ale cena nového modelu může být o 20% vyšší než starého...

Možná se prodejci nepodaří prodat vše co tento rok chtěl...a pak ještě příští rok v březnu koupíte rok starý model LCD TV...se slevou 30%..

Možné je všechno...

lubosblaha
hodnocení

0x

Slevy bývají, nastupují nové modely pro další rok a vyprodávají se ty staré. Ale takové slevy jsou i před Vánoci (zkrátka ke konci roku)

Doporučím vybrat TV na tv-a-video.hyperzbozi.cz/...

Nechá se tam jednoduše srovnat TV podle ceny v různých eshopech a vybrat tu nejlevnější...

des*
jimi-cituji-Chtěli jsme si koupit na vánoce novou televizi "ledku" ,syn nám radi at si ji koupíme až po novém roce že budou slevy.Nezlobte se na mne,ale nevěřit vlastnímu synovi a ptát se na názor cizích lidí,je poněkud "divné".Kdo by vám z rodiny radil blbě?Pokud mu tedy není 10 a méně.

libin
hodnocení

0x

Dobrý den.Já bych přidal jednu zkušenost.Také jsem si chtěl koupit lcd nebo plasmu po vánocích.Koupil jsem si ale doslova za pár babek 100hz televizi v bazaru s uhlopř.82cm.Spotřeba o něco menší než plasma a obraz srovnatelný s lcd zvláště pokud se díváte přes satelit.. Sice zabere více místa ale za ty prachy se to vyplatilo. Jinak nečekejte po novém roce na nějaké výrazné slevy a kupte ještě letos.V Globusu bývají akce např.27.12. jsou slevy 27% apod. bylo to vloni.Musíte si ale přivstat,hodně lidí na ty slevy čeká.

solenza*
hodnocení

0x

Třeba v Globusu teď mají akci, že když nakoupíte myslím 25. nebo 26. 12 nad 1000 Kč, dostanete poukaz, kde budete mít slevu asi 26 % na celý přístí nákup dne 27.12.

Tak 25 nemá otevřeno ani Globus :D

Je to když nakoupíte od 19.12 do 24.12, za více jak 1000kč tak dostanete pokázku na 26% slevu na jednu věc a to na 26.12.

Omlouvám se, ale musel jsem to napsat správně...

hodnocení

0x

jj, Samsung UE37D5500 mám, je to skvělá volba!

takže ta "82" je *palec*

hodnocení

0x

Dneska už je asi pozdě, televizku už jistě máte, ale opravdu je lepší počkat vždycky až po Vánocích. Asi týden před Štědrým dnem se nám porouchala pračka - na odpis. Ještě 22. 12. jsem koupila novou, moc pěknou, přes e-shop. Kontrolovala jsem si ceny přes Heuréku, vybírala jsem zodpovědně. A výsledek?

Nyní, začátkem března, mají tutéž pračku v tomtéž e-shopu o 6 stovek levnější. Dost mě to mrzí, je to pro mě dost peněz, ale nemohli jsme přece zůstat přes 2 měsíce s hromadami špinavého prádla. Kdybych měla tehdy jinou možnost, počkala bych. Bohužel, nešlo to. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]