Nejste přihlášen/a.
To jako učitel bude učit a bez jakéhokoliv posunku se mu zvedne student a jde...? Případně dva, tři.. holky musí jít min. ve dvou...
A během testu nejlépe že?
Nene - nevidím důvod. Dospělák by měl vědět, že má průjem nebo že musí před začátkem hodiny, aby to vydržel do konce vyučování další hodiny...
případně jít k doktorovi - pokud je mu tak špatně, že nevydrží 46 minut...
V tomto věku už to sice může působit trochu divně, ale na druhou stranu si nedokážu představit, že by si lidi jen tak trajdali ze třídy a do třídy v průběhu hodiny. "Na záchod" by se chodilo telefonovat a podobně. V 18 letech by člověk tu necelou hodinku měl vydržet a odhadnout své "síly", jestli vydrží nebo ne. Měli jsme pětipatrový gympl a je fakt, že někdy to o přestávce stihnout i s přesunem na další hodinu bylo tak tak, ale když si člověk stanovil priority, tak se to stihnout dalo. V 18 letech člověk není na škole prvním rokem, aby si nedokázal trasu naplánovat co nejefektivněji.
Já osobně mám 18 roků a na zachod chodím bez dovolenía v většinou v hodině.
A to z jednoho vážného důvodu. Jelikož je našem patře 6 tříd a ve dvou třídách jsou samé holky a v ostatních převažují holky nad klukama. Tak je na WCku vždycky plno. Máme tam 6 kabinek z toho je jich tak 5 v provozu. Takže nemám šanci to tam stihnout. Je tam spousta holek, fronta.. a přestávka je někdy 5 minutová ... takže nic no. Někdy jen učitelce dám signál (prstem u kážu na dveře) a ona ne mě mrkne a jdu, nebo většinou se neptám vubec a pohoda, už to berou automaticky že jdem na to WC..
Taky si pamatuju, že se to o přestávce nedalo stihnout. Jen 3 záchody jsme měli na patře a samé holky ve třídě.
Nezlobte se, od první třídy mi vtloukali do hlavy, že na wc je přestávka v 18ti už byste to mohl umět. Pokud máte nějaký zdravotní problém, tak se s učiteli domluvte, určitě budete moct odejít na wc bez ptaní. Je to stejné, když dnes děti pijí v hodině, myslím, že dehydratace jim do přestávky nehrozí.
Zdravím. Vždyť i v práci někde, se musí zaměstnanec ptát, jestli může jít na záchod. A je jim třeba 50. Například v obchodě pokladní. Nebo myslíte, že se pokladní může sbalit, když má frontu, plnou kasu peněz a jít, protože jí je víc než 18? Záleží na učiteli, jaký je a jestli mu stačí to říct nebo se ho ptát. Prosit je snad nemusíte. Ale je slušnost to říct minim. učiteli a jít. Jak to dělají ostatní ve škole?
Ano, je to vhodné. 18letí studenti jsou ještě nevyzrálá ucha, navíc jsou ve střední škole, kde platí nějaký školní řád, a je slušnost se zeptat, jestli na ten záchod jít mohou. Tož to je můj názor. Jak by to v té třídě vypadalo? Na začátku hodiny se zvedne ve třídě Maruš, vezme tampony a jde na WC. Následně pak ji vystřídá Jura, bez tamponů, ale zato s mobilem, na velké se dobře čte na internetu. Pak jdou na záchod zároveň Karel a Sabina, v kapse prezervativ a jdou si na WC udělat dobře... však rychlovku stihnou za pět minut. Achjo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.