Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čemu říkáte doma dobrý pomocník?

Od: mahulena odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,moc vás prosím o radu potřebuji zjistit kdo doma používá parní čistič jak dalece mu to usnadňuje práci např my bydlíme s rodiči ve velkém baráku,kde je lino- dlažba-dlaždice, silně uvažuji o tomto přístroji,protože většinou jsem s těch velkých ploch dost urvaná,co my poradíte nebo kde zjistím nějakou recenci na tohoto pomocníka?Ráda si od Vás přečtu i nějaké vychytávky při uklidu a jak se u Vás zapojují další členi rodiny?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
S párou neporadim.Vychytavky mám:vytirejte plochým mopem a nejlépe do osmičky:tím se zbavíte veškerého prachu.
Dlažbu nejdřív vysajte ať nemáte drobky ve sparach.Pridejte si do kýble vicko avivaze:provoni a nejlépe podlaha je dlouhodobě leskla.

jimi*
hodnocení

0x

Dobře vám radí "Krkovička",máme parní čistič podlah a koberců už asi 3- 4roky skoro vůbec ho nepoužíváme,doporučila nám ho známa.Dobře se sním čistí akorat dlažba,na plovouci podlahy se mi zda dost nevyhovujíci, podlahu dost ta horká pára promáči a na pvc ta horká pára take není dobrá,čističem se po pvc podlaze těžko jezdi asi je to zase tou horkou párou a zdá se mi že ztráci lesk.Nejvic se mi osvědčil na úklid celého domu plochy mop nějaky přípravek na myti podlah, a na vůni přidat avivaž ,ty novinky jsou většinou k ničemu:).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]