Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koníček, hobby - co děláte ve volným čase?

Od: dando001* odpovědí: 27 změna:

Tak každý má určitě nějaký ten koníček něco čemu se ve volném čase věnuje ( teda když se nějaký volný čas najde ) čemu se věnujete vy? co vás baví? jaký maté koníček?

S dovolením já začnu ;)

Mezi moje největší koníčky patří asi auta ( kamiony ) také se tomu věnuji jsem řidič kamionu takže moje práce je společně můj koníček a to je dobře když práce baví.Ale krom aut je to i modelaření přes tanky po nějaké drobnosti jako studánky a pod. nejčastěji v měřítku 1:16 mezi další koničky patří i zvířata potkan pes a had . a trochu počítače.

Tak co svěří se i někdo jiný? :)

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

1x

Jelikož moc nechodím trávím nejvíc času u PC a hlavně zde na Poraďte.cz, jsem ráda, že vůbec stíhám uvařit a když příjde dcera s vnučkou tak to už fakt padám na hubu jak musím hrát "zajíček v své jamce a kolo kolo mlýnské". Dřív to byla chalupa a zahrada, hlavně skalka, pes, andulky, křeček a potkat (nikdo z nich už nežije). Občas si stihnu i přečíst knihu. Manžel je sportovní střelec a tak mě někdy vezme sebou (to mám ale za trest).

gigi*
hodnocení

0x

Silniční cyklistika a stavba kol.

hodnocení

0x

Takže ráda čtu, cokoliv od novin až po klasickou literaturu. Občas si zapnu TV. Samozřejmě počítač. Moje srdcová záležitost je Městské divadlo Brno, kam často a ráda jezdím. *hej*;)

martinaa*
hodnocení

0x

Knizky, filmy, Poradna:D, lode, posilovna nebo posezeni s prateli:)

doplněno 13.12.11 18:04:

Mimochodem, jakeho mas hada?

Dlouhého? *smich*:D:D:D

dando001*
hodnocení

kolem 110 cm je to Korálovka Šeda (už dospělá)

kdo nezná obrázky - google.cz/...

dando001*
hodnocení

a ještě zapoměněl jsem to tam dostat krajta kralovská ta je mladá 50 cm.

martinaa*

Alterna je pekna Krasne barevna... kdysi jsem mela kalifornku albina, uzasny ruzovy had se zlatymi pruhy:) A regina je taky fajn, hlavne celkem nenarocna, ta mi loni umrela:( A o dva roky drive mi umrela jina diky tehdejsimu priteli... Misto ni jsem si koupila cenchrii, kluk uz ma pres rok a pekne nenazranej:D

martinaa*

:D Ajeeeeeeeee...

olaf71*
13.12.11 18:48

jako já?

cinematic*
hodnocení

0x

Když nemám co dělat, tak pracuju.

Pekelná odpověď :D

dando001*
hodnocení

no co ptali se na hada ne tak odpovídám *smich**smich*

Pozor! Ptaly. ;):-P

lindaf*
hodnocení

0x

Moji nejvetsi vasni je Agility :) jinak rada ctu, jezdim na kole, delam Nordic walking, treba beh, In line brusle, ledni brusle, lyze... ;) je toho hodne :)

olaf71*
hodnocení

0x

já jsem vloni skončil s aktivním hraním fotbalu jelikož už mi bude letos takové kulaté výročí a abych se nenudil, tak jsem se začal učit hrát na kytaru (metal), k tomu chlamtám pivo, koukám na telku a oblbuju přítelkyni. všechno se dá dneska koupit hotový, tak co se honit.;)

hodnocení

0x

Mezi moje koníčky patří:elektronika (hlavně značky Tesla ale i Transiwatt) a to jak polovodičová tak i elektronková (kotoučové magnetofony , zesilovače...)-občas i opravuji , posilování , ježdění na kole , radiostanice , dříve mě bavily hodně i počítače ale ty už mě moc nebaví.

Mezi auta o které se zajímám patří starší typy-Škoda 120L...

bruk600*
hodnocení

0x

Cyklistika - horské kolo (po úrazu momentálně na střídačce), pokojové kytky (většinou tropy) a snažím se (skoro marně *uf* aby mi neujel vlak ve výpočetní technice.

hodnocení

0x

Člověk si najednou připadá až trapně nudný, když po večerech na skype rozebírá tokamakové reaktory...

pt®
hodnocení

0x

Tak, já mám ráda staré věci, staré krámy. Ty si natřu barvou a snažím se pro ně najít využití, nebo je mám na parádu, jako pracholapky. Jenže jich zas tak moc nemám, kam bych to dávala? Hlídám vnoučátka, někdy jen jedno a hrajeme si. S vnučkou na princezny a vnouček jen s autíčky a na to má ještě dědu. Už 7 let máme pejska z ůtulku a pěkně na vnoučátka žárlí. Máme také zahrádku, tak od jara se snažím mít kytičky, taky jsem si udělala skalku. Dál je to vylepšování prostředí kolem domečku, travička a kytky. No a ostatní, co zdraví dovolí. - stařenka

doplněno 14.12.11 10:33:

Mezi ty staré krámy počítám staré klíče, háčkované dečky, vyšívané ubrusy i dečky, háčkované rukavičky, kabelky, staré příbory a kuchyňské nádobí, kořenky, porcelán atd.

hodnocení

0x

Učení jazyků (španělština, ruština, chorvatština), mám ráda přírodu, folklór, mapy... :D

myse*

tak já... zahrada...knihy...pes...les...

Já přesně, jako Myse, jen pejska už rok nemám, ale hned, až to půjde, pořídím si - asi JRT.

K tomu ráda taky krásné parní vlaky!*palec*Jaga.

Koníček, hobby - co děláte ve volným čase?

cyril*
hodnocení

0x

Pojem "volný čas" mi nic neříká, většinu času trávím v restauraci.

saanfu*
hodnocení

0x

Já nejvíc času trávím cvičením kungfu :),je to svým způsobem i moje práce,protože učím nejmladší děti.

jumba
hodnocení

0x

Kolo, lyže, horolezectví, vysokohorská turistika- ledovce- Rakousko, Švýcarsko.

tesyk*
hodnocení

0x

Parní stroje, mechanika 19. stol, všechno co se hejbe.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]