Nejste přihlášen/a.
Tak každý má určitě nějaký ten koníček něco čemu se ve volném čase věnuje ( teda když se nějaký volný čas najde ) čemu se věnujete vy? co vás baví? jaký maté koníček?
S dovolením já začnu
Mezi moje největší koníčky patří asi auta ( kamiony ) také se tomu věnuji jsem řidič kamionu takže moje práce je společně můj koníček a to je dobře když práce baví.Ale krom aut je to i modelaření přes tanky po nějaké drobnosti jako studánky a pod. nejčastěji v měřítku 1:16 mezi další koničky patří i zvířata potkan pes a had . a trochu počítače.
Tak co svěří se i někdo jiný?
Jelikož moc nechodím trávím nejvíc času u PC a hlavně zde na Poraďte.cz, jsem ráda, že vůbec stíhám uvařit a když příjde dcera s vnučkou tak to už fakt padám na hubu jak musím hrát "zajíček v své jamce a kolo kolo mlýnské". Dřív to byla chalupa a zahrada, hlavně skalka, pes, andulky, křeček a potkat (nikdo z nich už nežije). Občas si stihnu i přečíst knihu. Manžel je sportovní střelec a tak mě někdy vezme sebou (to mám ale za trest).
Knizky, filmy, Poradna:D, lode, posilovna nebo posezeni s prateli
Mimochodem, jakeho mas hada?
Alterna je pekna Krasne barevna... kdysi jsem mela kalifornku albina, uzasny ruzovy had se zlatymi pruhy A regina je taky fajn, hlavne celkem nenarocna, ta mi loni umrela
A o dva roky drive mi umrela jina diky tehdejsimu priteli... Misto ni jsem si koupila cenchrii, kluk uz ma pres rok a pekne nenazranej:D
Mezi moje koníčky patří:elektronika (hlavně značky Tesla ale i Transiwatt) a to jak polovodičová tak i elektronková (kotoučové magnetofony , zesilovače...)-občas i opravuji , posilování , ježdění na kole , radiostanice , dříve mě bavily hodně i počítače ale ty už mě moc nebaví.
Mezi auta o které se zajímám patří starší typy-Škoda 120L...
Tak, já mám ráda staré věci, staré krámy. Ty si natřu barvou a snažím se pro ně najít využití, nebo je mám na parádu, jako pracholapky. Jenže jich zas tak moc nemám, kam bych to dávala? Hlídám vnoučátka, někdy jen jedno a hrajeme si. S vnučkou na princezny a vnouček jen s autíčky a na to má ještě dědu. Už 7 let máme pejska z ůtulku a pěkně na vnoučátka žárlí. Máme také zahrádku, tak od jara se snažím mít kytičky, taky jsem si udělala skalku. Dál je to vylepšování prostředí kolem domečku, travička a kytky. No a ostatní, co zdraví dovolí. - stařenka
doplněno 14.12.11 10:33:Mezi ty staré krámy počítám staré klíče, háčkované dečky, vyšívané ubrusy i dečky, háčkované rukavičky, kabelky, staré příbory a kuchyňské nádobí, kořenky, porcelán atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.