Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Půjcka bez registru

Od: cudla* odpovědí: 6 změna:

potřeboval bych poradit firmu nebo společnost na půjčky bez registru.děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kešovku nebo Provident

hodnocení

0x

neblbněte, půjčky dělají ještě hořší půjčky a větší trable - zvláště ve Vašem případě, kdy jste v registru... *bzum*

vouz*
hodnocení

0x

Jo provident...to je sice pravda...pomůžou Vám...alespoň na začátku Vám to tak přijde a pak zjistíte, že jste v pěkné kaši a že Vám pomůžou maximálně tak do hrobu. Vlastní zkušenost, NEBRAT!

mouse*
hodnocení

0x

Hlavně ne provident, ten je fakt nejhorší! Příšerně se přeplatí. Co takhle zkusit se oddlužit - podat na sebe osobní bankrot?

Oddlužení a jeho výhody
Oddlužení se od 1. ledna 2008 stalo jedním z možných způsobů řešení úpadku dlužníka. Dlužník je v úpadku, má-li více věřitelů a není schopen plnit své dluhy (splatné závazky). Pokud dlužník splní řádně a včas povinnosti stanovené plánem oddlužení, může ho soud zprostit povinnosti úhrady neuspokojených závazků (dosavadních dluhů).
Kdo může oddlužení využít?
Návrh na povolení oddlužení může podat pouze dlužník (fyzická nebo právnická osoba), který není podnikatelem, 1 a to spolu s insolvenčním návrhem 2 nebo, pokud takový návrh podal někdo jiný, do 30 dnů od doručení insolvenčního návrhu. Nepodnikající fyzická osoba, která je v úpadku, obecně nemá povinnost podat insolvenční návrh.

Vzhledem k důležitosti posouzení vhodnosti řešení konkrétní situace oddlužením (zvážení možných negativních následků) a správného vyplnění formuláře návrhu na oddlužení doporučujeme využít právních služeb advokáta.

ifka*
hodnocení

0x

Privident NEDOPORUČUJI to je finanční sebevražda!NUTNĚ jsem potřebovala půjčit peníze,šla jsem osobně za šefem,pěkně jsem po pravdě řekla na co peníze potřebuju a poprosila o půjčku 7000 tisíc s tím že je splatím do 3měsíců.Do hodiny jsem peníze obdržela v obálce a podepsala smlovu o srážkách z platu.Částku 7000tisíc jsem splatila za 4měsíce bez úroků! Firmu to nepoložilo a mě moc pomohlo.PROVIDENT vám půjčí 10000 a chce vrátit přes 17000! Je to hnus že stát dovolí takovým firmám podnikat! pro mě to jsou obyčejné hyeny co rýžují z neštěstí druhých a mělo by se s tím už něco konečně dělat.*bum*

tygrioko*

Velmi souhlasím s řešením. Nestyďte se za to a jděte za šéfem. Jiné půjčky NE! Každý si myslí, že jiné půjčky jsou spásné a je to nejlepší /nejjednoudušší/ řešení, ale to je pocit . Realita po nějakém čase je jiná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]