Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat ksiltovku von dutch?

Od: pavlag* odpovědí: 15 změna:

Ahoj,

moudre hlavicky:) Nevite nekdo kde by se dala sehnat nejaka pekna panska ksiltovka von dutch? Obchod v Brne uz zrusily :(Kupovala jsem ji loni pres internet , ale ted jsem uz zadnou nikde nenasla..Dekuji za Vase rady *palec*

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

meandra*
hodnocení

0x
dukes

Na www.modastore.cz jsou ze 70% faky,tam bych nic nekupoval

blackflamesiczi*

jak to víte? Nebo jen pomlouvate?

lipous

Tak mohu potvrdit,že prodávají FAKE objednal jsem si Armani a zboží,které dorazilo mi vyrazilo dech fleky na triku nelícovali spodní lemy kvalita bavlny že by Vietnamci to nechtěli atd. no hrůza.Napsal jsem jim,že to určitě není originál Armani,ale odpověd jejich dodavatelé zaručují originalitu.Chtěl jsem to vrátit ten den,ale nechtěli o tom slyšet .Nakonec mi napsali,že zboží mám poslat na PO box do Bulharska!NIKDY více MODASTORE a chtěl bych varovat před nima další lidi

chud76

Mohu jen potvrdit, že prodávají FAKE zboží ve velkém. Prosím nikdo nekupujte zboží na MODSTORE.cz

ollo*

Taky jsem naletěla, ale na ČOI mi poradili postup, jak od nich peníze dostat zpět.napište mi : ollo@seznam.cz

modastore

V případě jakýchkoliv dotazů či stížností, prosím kontaktujte nás na adrese:

info@modastore.cz

ollo*

Napište mi poškození od modastore na ollo@seznam.cz

modastore

Dobrý den,

Přejeme v tomto případě vyjádřit svůj názor.

Kategoricky popíráme tvrzeni , že nabízíme padělané zboží a unikame provádět naše součásti smluvního vztahu se svými klienty.

S českým a EU zákonodárstvím jsme se důkladně seznámili a požadavky dané zákonem plně respektujeme.

Udělali jsme vše pro to, aby dodržovat zákony a předpisy týkající se internetového marketingu v Evropské unii.

Ve všeobecných obchodních podmínkách, jasně zveřejněny na našich webových stránkách, výslovně se zmiňuje možnost a podmínky pro výměnu, reklamace a vrácení zakoupeného zboží.

Nemáme klienty, kteří poté, ve souladu s těmito podmínkami nejsou obsluhovány ihned a úspěšně.

Každý případ se řeší okamžitě od našich zaměstnanců a vždy řešení je spravedlivé a prospěšné pro naše zákazníky.

Jsme mezinárodní společnost. Máme sídlo ve Španělsku. Máme sklady ve Španělsku, Německu, USA a Bulharsko.

Adresa v Praze je náš právní zástupce pro region a ne obchod, sklad nebo kancelář.

Veškeré reklamace a dodávky na Střední a Východní Evropě provádí kancelář - Bulharsko, co je výslovně uvedeno v e-maily ke každému zákazníkovi.

Jsme rádi, že máme mnoho spokojených zákazníků, kteří znovu a znovu se k nám vracejí.

V případě jakýchkoliv dotazů či stížností, prosím kontaktujte nás na adrese:

info@modastore.cz

Všechny výrobky nabízené na naše webové stránce jsou zakoupeny od renomovaných dodavatelů, kteří zastupují dané a námi nabízené značky.

Při sebemenší pochybnosti, že dodavatel nabízí neoriginální produkt, můžeme pozastavit obchodní vztahy s ním.

S Pozdravem,

Tým ModaStore

E-mail: info@modastore.cz
modastore.cz/...

blackflamesiczi*

asi pokus o vtip ne? Na shopu mate v podminkach vraceni 3 dny coz asi neni v souladu se zakony cr

*Můžu vrátit zpět již koupený produkt od ModaStore

- Samozřejmě, v případě že nejste spokojeni s výrobkem nebo z jakéhokoliv důvodu už o produktu namáte zájem Vy máte právo vrátit produkt během 3 pracovních dnů a to ve stavu, ve kterém jste produkt obdrželi a jste se předtím spojili s námi na e-mailinfo@modastore.cz.

a pak je tam zajimave to o zasilani na slovensko a prepocku na eura kdyz mate na shopu mutaci na eur a usd coz nechapu ale o to se stara asi vas profi IT team

Jinak nadnarodni firma s shop za par korun , a jen dotaz to v tom bulharsku jsou cesi kteri delaji objednávky a naskladnuji nebo bulhari co umi cesky

fb

vtipne, takze nejdriv zaslete fake a kdyz se nahodou nekdo ozve tak mu teda date original?

uz ty chyby v pravopisu by mely odradit kazdyho od nakupu u vas.

kolega tu pise ze chcete aby zakaznici vraceli zbozi do tri dnu... zvlastni ja mel za to ze v CR a i v cele EU je zakonna lhuta pro vraceni zbozi nakoupene online 14 dni.

COIku na vas!

elgasto

MODASTORE – fake, fake...prosím nekupujte u nich. Chtěl jsem odstoupit od kupní smlouvy a nasali mi že nevrací peníze za neuvážený nákup, maximálně, že vymění zboží, ale ať pošlu zboží do Bulharska.:(((((.

modastore

Vážení Zákazníci,

Více než 5000 stálých zákazníků jsou spokojeni s našimi výrobky a servis.

Obvinění z tzv. nespokojených zákazníkův, které, pokud vidíme, jsou anonymní, v žádném případě neodpovídají skutečnosti.

Respektujeme a důsledně chráníme oprávněné zájmy našich zákazníků a partnerů.

Požadavky a přání našich zákazníků plníme vždy včas a v požadované a očekávané kvalitě. Slibujeme jen to, co můžeme splnit. A vždy to dodržíme.

Ve všech oblastech našeho konání důsledně dodržujeme platné zákony, etické principy a profesionální standardy. Za všech okolností zaujímáme spravedlivý, objektivní, nezávislý a na faktech založený přístup a vždy jednáme podle těchto zásad.

Dosud nemáme nevyřešené stížnosti a reklamace

Llaskavě prosím neprodleně nás informujte na info@modastore.cz pro vaše specifické požadavky a problémy.

Tým ModaStore

E-mail: info@modastore.cz
modastore.cz/...

hodnocení

0x

poptejte se na vondutch-olomouc.cz/...

nebo mimibazar.cz/... mimibazar.cz/...

zbozi.cz/...

doplněno 15.01.12 11:25:

možná aj mapaobchodu.cz/... také vede tuto značku

technoman*
hodnocení

0x

Pokud byste někdy jela do Prahy, tak buď v Jindřišské (nebo Opletalově?) ulici - teď to nevím přesně - je to jedna z nich - když se jde od Hlavního nádraží na Václavák byl na pravé straně krámek s těmito von Dutch čepicemi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]