Nejste přihlášen/a.
Jaké máte zkušenosti s video akcemi v Lidlu. Jednou nabízeli kuchyňský mixér nyní šicí stroj a tak podobně. Nikdy jsem však toto zboží v Lidlu neviděla. Znamená to , že mají jeden kus a ten dostane ten, kdo je tam hned při otevření? Mě se to zdá docela klamavá reklama.
Dnes už platí,že pokud je takováto akce,musí mít určitý počet toho nabízeného zboží.Ale rychlost je důležitá,nic nevydrží věčně...
A to víte,my důchodci jsme kvůli slevě ochotný stát tam od půlnoci.Aspoň se to o nás říká...
"A to víte,my důchodci jsme kvůli slevě ochotný stát tam od půlnoci.Aspoň se to o nás říká..."
To se neříká...to je fakt.., okna své kanceláře mám 200m od Lidlu...a téměř po každém zahájení nějaké "neodolatelné" akce mi připadá že tam ty důchodce snad musí vozit autobusem z celého kraje..a dávat jim poukázky na bezplatný odběr zboží...jinak nechápu jak ty šmejdy mohou kupovat...
Aha, to jsem si myslela, že mají pár kousků a stojí se tam již třeba od půlnoci, a pak že důchodci nemají peníze...
A co tím ten Lidl sleduje, má pár kousků, přijdou důchodci a pak stejně už nic není?
Lidl tím nesleduje nic.Jemu je jedno kdo to koupí.Zákazník jako zákazník.Dovedete si představit,jak by se tam vyjímala cedule:Pouze pro pracující?A důchodci nemají peníze,jen moře času...
Bravo viky, přesně jsi to odpozorovala. Tak tomu je. Ale víš co je na tom nejhorší, že to "máslo", i když je za čtyřicet korun normálně, tak je to stejná sr..ka jako to za dvaadvacet. Zkus to, co jsem zkusila sama. Koupila jsem obě, nakrájela na plátky, dala na talířky, poctivě dospod napsala které je které a dala ochutnat přátelům doma. Byl to test., jen tak pro mou zábavu. Protože jsme se předtím o tom dohadovali a já jim to chtěla dokázat. Dopadlo to tak, že jsme se skoro pohádali. Nikdo to neuhodl a nakonec jsem byla podezřelá já, že jsem úmyslně dala stejné máslo na všechny talířky. Dříve bylo máslo výběrové, bílé a pak máslo dvojka a to bylo žluté, ale obě chutnala po máslu. Dnes je tomu jinak. Hmota uvnitř se neliší, pouze obal a cena jsou rozdílné.
Čerstvé máslo!
ZdravímSuzy, protože máslo je pro nás důležité, něco k němu napíši. Másla, jak to výrobce skvostně nazývá, to je pěkná směs margarinu, chuťově,hrůza. Kde jsou ty časy, kdy máslo vonělo. PodlevyjádřeníČOI, jak jsem vyčetla, jediné máslo podle jejich zjištění je máslo, které má na sobě napsáno : Čerstvémáslo. To je povinnost, každého výrobce.Čerstvé máslo, nesmí nikdo napsat, když to není, čisté máslo. Suzy, můžeš udělat ještě jednou test s máslem, jak bude chutnat? Toto Čerstvé máslo stojí32,- až 36 Kč. Můžeš vyzkoušet a napsat, jak Ti chutná? Viky
Díky Viky, vyzkouším. S. Stejně teď musím dělat krémy do cukroví a nechci tam nandat kdejaký levný šmejd.
ad název "čerstvé máslo" - stejné je to s masy v konzervě (lunchmeaty) - pokud napíšou na konzervu např. Vepřové (kuřecí, hovězí) MASO ve vl. šťávě, je povinnost mít tam to maso, pokud je na konzervě jen Vepřové (ap.) ve vlastní šťávě, tedy ne slovo MASO, nejsou výrobci povinni ničím.
Brno-Bystrc je inzerované zboží téměř vždy nejméně 3 dny. Kuchyňský mixér za pár korun si maminka nemůže vynachválit, poslední zboží co na něj byla reklama je magnetická knížka Krteček, poslala jsem muže hned první den prodeje-neměli nic, že jim nedovezli ale další dny to už bylo bez problémů a zboží bylo dost.
Ono jak co. Některé zboží je ten den pryč a některé mají ještě za pět dní. Řekl bych, že záleží od ceny a velikosti bedny. Ono mít na skladě dvacet beden "okružní pily" (40cm x 40cm x 40cm) a ve zboží 40 000kč, je něco jiného, než dvacet krabiček "dálkových ovladačů" (20 x 5 x 2 cm) a 3500kč.
A co se týče kvality. Občas tam nějaké spotřební zboží kupuju (100-500kč) a vše v pohodě. Nejdražší mám tu okružní pilu cca 1900,-. Tři roky, hobby použití, zatím v pohodě. A řezačku závitů na trubky, za baťovských 999kč. Tam se mi po hodně závitech (půlka baráku topení) vylomil zub. Bylo to asi po roce, zkusil jsem reklamovat a čekal, že mi to hodí na hlavu (vina zákazníka). Zasláno technikům, po třech týdnech bez řečí vráceny peníze. Zrovna ji měli zas v akci, tak jsem se rovnou vrátil na prodejnu a koupil ji znova. Na to kolik stojí toho podělala hodně a další kus pořád drží.
Akce Lídl - Broskve!
Budete dělat na svátky poháry, pak doporučují Broskve z Lídlu. V Globusu mají sice také Broskve v plechovce. Jsou levnější, ale v celé plechovce není více, jak 4 -5 broskve. Broskve jsou měkké a rozpadají se. Jsou přeslazené. Váhově - obsah pevného podílu, je menší. Plechovky Broskve, / obrázek přiložen / z Lídlu, stojí 19,90,- Kč, je plná půlek broskve, není tak hrozně sladká, broskve jsou krásně tuhé. Nerozpadávají se. Doporučují všem, chuťově jsou SUPER. Dělala jsem poháry, abych je mohla vyfotit.
doplněno 14.12.11 21:49:
Pozor na ceny a plechovky. V Lidlu v Letňanech a v Hloubětíně mají pelchovky Broskví naše a stojí kolem 25,-Kč. Správná plechovka musí být vyrobena pro Německo, je to na plechovce napsané.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.