Nejste přihlášen/a.
Ahoj, prosím Vás je třeba si českého průvodce objednat dopředu? Nebo tam mohu přijet a průvodce dostanu. Díky moc.
Zdravím, protože v českém jazyce se tam běžně neprovádí, většinou jedou objednané skupiny a průvodce buď mají svého, anebo je jim přiřazen za předpokladu, že se na tom s muzeem domluví a muzeum průvodce zajistí. Já bych byla pro připojit se k nějaké české objednané skupině, za pár halířů na místě koupíte i česky psaného průvodce.
Naslepo nedoporučuji, mohli byste vyslechnout krásnou prohlídku v maďarštině, jak se povedlo bratranci.
Teď nechci vnést zmatek, údajně má být vstup zdarma. Jenže až po 15h a bez průvodce.
Pro objednané skupiny s průvodcem uvádí Osvětim toto info:
Cena pro skupiny (objednává se dopředu):
a) Skupina do 10 lidí - 250 zlotých
b) Skupina 11 - 30 lidí - 300 zlotých (prohlídky trvají asi 3,5 hodiny a zahrnují průvodce i v Březince)
Nejjistější bude tam zavolat a zeptat se osobně.
Když jsem tam byl naposledy já, tak jsme přijeli po 15h a to již čeští průvodci nechodili...
Takže jsme se připojili k anglické skupině a prostě jsem to našim tlumočil...
Nicméně ten průvodce jde tak rychle, že pokud si chcete všechno vklidu prohlídnout, tak musíte absolvovat celou trasu 2x.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.