Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Osvětim - průvodce

Od: pagina odpovědí: 6 změna:

Ahoj, prosím Vás je třeba si českého průvodce objednat dopředu? Nebo tam mohu přijet a průvodce dostanu. Díky moc.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

0x

žádného prúvodce jsme nemeli, po projití pokladny jsme se pohybovali volne po celém a reálu atrávili libovolne dlouho čas kde jsme potřebovali

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím, protože v českém jazyce se tam běžně neprovádí, většinou jedou objednané skupiny a průvodce buď mají svého, anebo je jim přiřazen za předpokladu, že se na tom s muzeem domluví a muzeum průvodce zajistí. Já bych byla pro připojit se k nějaké české objednané skupině, za pár halířů na místě koupíte i česky psaného průvodce.

Naslepo nedoporučuji, mohli byste vyslechnout krásnou prohlídku v maďarštině, jak se povedlo bratranci;).

doplněno 20.10.14 18:18:

Teď nechci vnést zmatek, údajně má být vstup zdarma. Jenže až po 15h a bez průvodce.

Pro objednané skupiny s průvodcem uvádí Osvětim toto info:

Cena pro skupiny (objednává se dopředu):

a) Skupina do 10 lidí - 250 zlotých

b) Skupina 11 - 30 lidí - 300 zlotých (prohlídky trvají asi 3,5 hodiny a zahrnují průvodce i v Březince)

Nejjistější bude tam zavolat a zeptat se osobně.

pagina
hodnocení

děkuji moc! hrozně jste mi pomohli. A platí se tedy jen ten průvodce ano? žádný vstup.

hodnocení

0x

Když jsem tam byl naposledy já, tak jsme přijeli po 15h a to již čeští průvodci nechodili...

Takže jsme se připojili k anglické skupině a prostě jsem to našim tlumočil...

Nicméně ten průvodce jde tak rychle, že pokud si chcete všechno vklidu prohlídnout, tak musíte absolvovat celou trasu 2x.

Zkuste pomocí vyhledávání najít předchozí příspěvek na stejné téma. Co si matně vzpomínám rozebíraly se tam i podrobnosti kolem českého průvodce.

zelenydabel*
hodnocení

0x

když jsem tam byl já v roce 2006 tak tam pracovala mladá maminka cca 38 let která se provdala do Polska a dělala jak polskou tak i českou průvodkyni. Měla i vystudovanou historii takže byla celkem v pohodě. Zkuste tam zavolat a poptat se zda tam ještě je.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]